MAINOS

Sähkömies vastaa – Valaisimen asennus

Sisustus

Kuinka kattovalaisimen asennus toteutetaan, kun valaisimessa ei ole paikkaa suojamaadoitukselle? Löydä sähkömies -palvelun (Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto) ammattilaiset vastaavat lukijoiden kysymyksiin. Kysy sähkömieheltä suomela.fi/kysy-sahkarilta. Kysymyksiä ja vastauksia julkaistaan Pientalo ja piha -lehdessä sekä nettisivuillamme.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Hei,

miten ko.valaisin liitetään turvallisesi oikein, kun katossa kaksi maajohtoa. Kattorasia siis pitäisi irroittaa, että valaisimen saisi kiinteästi kattoon kiinni. Valaisimessa ei ole maajohdolle paikkaa. Voiko siis nuo katosta tulevat 2 kpl maajohtoa olla kiinnittämättä valaisimeen ja liittää vain ruskea ja sininen valaisimeen?

S.s

Sähkömies vastaa

Jos valaisimessa ei ole suojamaadoitukselle liitintä, ei tätä tarvitse kytkeä.

— tekninen asiantuntija Matti Orrberg Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry:n Löydä sähkömies -palvelusta

Oikeudet omaavien sähköasennusliikkeiden yhteystiedot ovat paikkakuntakohtaisesti haettavissa www.löydäsähkömies.fi palvelusta.

Onko sinulla sähköistä kysyttävää?

Onko sinulla sähköasioihin liittyviä kysymyksiä, joihin haluaisit saada luotettavia vastauksia? Kysy sähkömieheltä osoitteessa www.suomela.fi/kysy-sahkarilta

Kuva: Pixabay

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

kattorasia kattovalaisimen asennus kattovalaisin Kysy sähkäriltä löydä sähkömies STUL Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto sähkömies


Lisää samasta aiheesta