MAINOS

Mökkisähköt ja lämmitys päälle soittamalla tai tekstarilla

Mökki

Etäohjattavan GSM-pistorasian avulla verkkovirta voidaan kytkeä päälle matkapuhelimesta SMS-tekstiviestillä tai puhelinsoitolla.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Etäohjattava GSM-pistorasia on suunniteltu sisätiloissa olevien koti-, mökki- ja toimistosähkölaitteiden etäohjaamiseen. Laitteen avulla verkkovirta voidaan kytkeä matkapuhelimesta SMS-teksti- viestillä tai puhelinsoitolla.

Laite varoittaa yleensä myös sähkökatkoksista ja niiden palautumisesta.

Tämän tiedon avulla käyttäjä voi raportoida sähkökatkoksista sähköyhtiöille ja ryhtyä tarvittaviin toimenpiteisiin, mikäli sähkökatkos jatkuu pidempään.

Etäohjattavan pistorasian asennus on mutkatonta: Yleensä riittää, että asennat laitteeseen SIM-kortin ja määrittelet puhelinnumeron SMS-tekstiviestillä. Tämänjälkeen laite on käyttövalmis.

Edistyneemmille käyttäjille laitteesta löytyy mahdollisuudetviiden numeron määrittelyyn, ajastettujen ja viivästettyjen ohjausten määrittelyyn sekä monia muihin hyödyllisiä lisäominaisuuksia.

Laite ohjaa myös lämmitystä


TUTA S30 -laitteen keskusyksikössä on liitäntä ulkopuoliselle lämpötila-anturille, joten laite soveltuu monipuolisesti myös lämmitysten ohjaukseen.

Jos tuotepakkauksen mukana toimitetaan lämpötila-anturi, laite soveltuu monipuolisesti erilaisiin automaattisiin lämmitysten ohjauksiin niin kotona, autotallissa, veneessä kuin kesämökeillä.

Esimerkkinä olevan TUTA S30 -laitteen keskusyksikössä on liitäntä ulkopuoliselle lämpötila-anturille, joten laite soveltuu monipuolisesti myös lämmitysten ohjaukseen. Lämpötilatieto saadaan välitettyä myös SMS-tekstiviestillä suoraan matkapuhelimeen.

Etäohjattavan pistorasian yleisimpiä käyttökohteita

On tärkeää, että etäohjattava GSM-pistoke on turvallinen, noudattaa kaikkia CE-hyväksynnän vaatimia turvallisuusmääräyksiä ja että sen kuoret on valmistettu palamattomasta muovimateriaalista.

Allaolevat ominaisuudet TUTA S30 -laitteesta. Huomaathan, että laitteen ominaisuudet vaihtelevat aina laitteen ja valmistajan mukaan.

Esimerkkiominaisuuksia:

  • Lämmityksen etäkäynnistys
  • Ilmastoinnin etäkäynnistys
  • IT-laitteen uudelleenkäynnistys ”reboot”
  • Kodinkoneen etäkäynnistys
  • Auton lämmityksen etäkäynnistys
  • Nurmikon kastelulaitteiden etäkäynnistys
  • Valaistuksen etäkäynnistys
  • Hälyttimen etäkäynnistys
  • Automaatiolaitteen etäkäynnistys

Etäohjattavien pistorasioiden hinnat ovat siedettäviä, jos laitteelle on sopivaa ja hyödyllistä käyttöä. Esimerkiksi TUTA S30 GSM-pistorasian suositushinta on 99 euroa.

Lisätietoja: esimerkiksi: www.microdata.fi

 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

etäohjattava pistorasia gsm-pistorasia lämmityksen etäohjaus