MAINOS | Tempur Sealy Suomi Oy

Sängynvaihto nosti JVG-Jaren luovuuden uudelle tasolle – parempi työkyky paremmilla unilla: suosittelee Tempuria!

Sisustus
Jare Brand on huomannut, että Tempur-vuoteella on positiivisia vaikutuksia usealla eri osa-alueella.

Yksi Suomen suosituimmista yhtyeistä, Jaren ja VilleGallen muodostama rap-duo JVG, on hallinnut keikkalavoja ja biisilistojen kärkipaikkoja jo usean vuoden ajan.

Keskellä kiireistä keikkaputkea on tärkeää kiinnittää huomiota myös omaan hyvinvointiin ja palautumiseen. Siksi Jare Brand on vaihtanut jo reilu vuosi sitten sänkynsä, tyynynsä ja peittonsa Tempuriin.

Räppärin täytyy hallita instrumenttinsa eli äänen lisäksi kehonsa ja mielensä sekä olla läsnä. Hyvä vireystila on ehdoton lähtökohta sille, että esiintyjä sisäistää oman tulkintansa. Jaren tavoite esiintymisessä on päästä tilaan, jossa asiat tuntuvat sujuvan kuin itsestään.

– Yölliset heräilyt on vähentyneet tosi paljon, minkä takia aamulla on paljon virkeämpi ja jaksaa päivällä paljon paremmin, Jare kuvailee nyt kokemuksiaan Tempur-vuoteesta.

Tempurin avulla kohti parempaa itseä

↑ Videolla Jare kertoo kokemuksiaan Tempurista.

Tempur sopii kaikille ja sillä on tyytyväisimmät käyttäjät. Parhaiden mahdollisten tulosten varmistamiseksi Jaren uni ja toimintakykymuutokset otettiin aluksi seurantaan unipäiväkirjalla ja nukkumiskyselyllä.

Unta seurattiin kahdessa jaksossa; tavallisella sängyllä ja Tempur-vuoteessa nukuttaessa. Unipäiväkirjan mukaan Jaren normaali nukkumaanmenoaika tarkastelujaksoilla oli aamuyöllä kello 1-5 välillä ja herääminen sijoittui kello 9-13 välille, lyhyimmän yön ollessa vain 5 tuntia ja 40 minuuttia. Tämä oli ennen koronaa, kun keikkoja oli runsaasti.

Näillä rytmeillä oman parhaan potentiaalin löytäminen on haastavaa, eikä tavanomaisuuteen voi tyytyä vuodetta valittaessa.

Vähemmän unta, enemmän virkeyttä

Tulokset paljastivat, että Jare ehti kiireiden takia nukkua Tempurilla vähemmän kuin tavallisella sängyllä, mutta silti hänen kokemansa virkeys oli Tempurilla (75 %) parempaa kuin tavallisella patjalla (58 %).

Tempurilla Jaren öisten heräilyjen määrä väheni 67 prosenttia, mikä kertoo unenlaadun paranemisesta.

Tavallisella patjalla uni oli katkonaista ja liikehdintää oli paljon. Hyvän ja paineettoman asennon löytäminen etenkin selälle oli vaikeaa. Tempur-vuode muutti nämä asiat täysin:

– Patja on aivan älyttömän mukava ja mies solahtaa heti oikeaan nukkumisasentoon kuin riimit toisiinsa. Selän jäykkyys ja kivut jäivät vanhalle patjalle. Tyyny auttaa merkittävästi hyvän asennon saamisessa. Laitoin tyynylle arvosanaksi erinomainen, Jare hymyilee.

Suosittelee Tempuria esiintyville artisteille

Jare on huomannut Tempurilla olevan selviä vaikutuksia työkykyyn ja palautumiseen.

– Pidempi ja laadukkaampi uni vaikuttaa myönteisesti keikkoihin ja niistä palautumiseen. Alettuani nukkumaan Tempur-patjalla, -peitolla ja -tyynyllä olen palautunut esiintymisistä, treenailusta sekä keikkailusta paremmin kuin aikaisemmin. Samoin yleinen vireystaso on noussut unen laadun parannuttua, Jare kuvailee.

Muutokset heijastuvat myös luovuuteen ja uusien kappaleiden kirjoittamiseen.

– Mielestäni lyriikat putoavat nyt kynästä herkemmin. Kun mieli on virkeämpi ja ajatus kulkee paremmin, niin kynäkin on vähän terävämpi. Näen muuten nykyään uniakin enemmän, ja nehän ovat sanoittajalle mitä parhainta lähdemateriaalia, hän kertoo.

Jare tietää kokemuksesta, että kiertueella unen määrä jää joskus vähiin ja nukutaan useilla erilaatuisilla patjoilla. Kotona nukuttu uni on siksikin tärkeää palautumisen ja virkeyden kannalta.

Omalta osaltaan Jare ratkaisi keikkamatkoilla nukkumisen haasteita hankkimalla Tempur-matkapatjasetin, jolla voi parantaa minkä tahansa vuoteen ominaisuuksia.

Nyt vain odotellaan, että korona hellittää ja Jare pääsee taas keikoille.

TEMPUR-käyttäjien kommentit ovat henkilökohtaisia, ja muilla kuluttajilla voi olla erilaisia kokemuksia TEMPUR-tuotteista. Tämä käyttäjäkokemus on osa TEMPURin markkinointia. Kärsiessäsi vakavista selkä- tai niskakivuista, ota yhteyttä lääkäriisi.

Lue muiden artistien ja urheilijoiden kuten Annimari Korten ja Eva Wahlströmin kokemuksista ja tilaa ilmainen kuvasto!

Katso sänky- ja tyynytarjoukset!