Sarja kylpyhuonekalusteita on saanut inspiraatiota 60-luvun väreistä ja muodoista

Kylpyhuone
Kuusikymmentäluvun muotokieli on jälleen suuressa suosiossa. Viisikymmenvuotista kylpyhuonekokemustaan juhliva Svedbergs on ottanut tämän trendin omakseen lanseeratessaan uuden peilikaappisarjan.

Inspiroijana on toiminut myös ensimmäinen peilikaappimme vuodelta 1962. Näiden pohjalta on yhteistyössä muotoilija Roger Perssonin kanssa kehitetty neljä uutta, selkeästi retrovaikutteista peilikaappia.


Jenny peilikaappi Mitat: Peili 60 cm halkaisija. Kaappi. L:35 cm K:43 cm S:8 cm. Koko syvyys (peili + kaappi) 10 cm. Värit: Valkoinen, musta, grafiitinharmaa, keltainen ja utuiset pastellit vihreä ja vadelmanpunainen. Materiaali: Metalli

Svedbergsin kylpyhuonehistoria alkoi 50 vuotta sitten kylpyhuoneen kaapilla, joka mullisti sisustuksen ruotsalaisissa kylpyhuoneissa. Kukaan ei aikaisemmin ollut yhdistänyt kylpyhuoneen peiliä ja kaappia. Viisikymmenvuotisjuhlan yhteydessä lanseerattava peilikaappisarja pohjautuu yrityksen historiaan metallisten peilikaappien valmistajana. Teollinen muotoilija Roger Persson on lähtenyt liikkeelle Svedbergsin klassisista peilikaappimalleista, modernisoinut ne, mutta ottanut vahvoja vaikutteita kuusikymmentäluvun designista.

Roger Persson

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Roger Persson on varttunut Karlskronassa Ruotsissa ja opiskellut Göteborgissa Design och Konsthantverk Korkeakoulussa vuodesta 1995. Valmistuttuaan teollisuusmuotoilijaksi, Master of Fine Arts, hän jatkoi opintojaan New Yorkissa kalustedesignin parissa (School of Visual Arts). Vuodesta 2009 lähtien hänellä on ollut oma designtoimisto ja hän suunnittelee pääasiassa kalusteita ja valaisimia useille Ruotsin johtaville kaluste- ja sisustusyrityksille, muun muassa Swedese, Karl Andersson & söner ja Rydéns. Hänen teoksiaan on esitelty muun muassa Röhsska museossa ja näyttelyissä New Yorkissa ja Tokiossa.

Peilikaapit lanseerataan Habitaressa Helsingin Messukeskuksessa 12. – 16.9.2012.

Saatavana Svedbergs jälleenmyyjiltä ympäri Suomen loppusyksystä 2012 lähtien www.svedbergs.fi

MAINOS
MAINOS LOPPUU