Saunaosastoa valaistavat lasitiilet ja lattialedit

Lämmitys
Matalaenergiatalo Villa Unelman saunaosaston valaistuksesta huolehtivat saunan katon tähtitaivasvalot, lattiaan upotetut led-spotit ja valotiilirivistö suihkuseinän reunassa. Itse sauna on eristetty omaksi tilakseen tummennetuilla lasiseinillä.

Yläkerran saunaosasto on tehokas yhdistelmä lasia ja mustavalkoisia laattoja. Sauna on eristetty omaksi tilakseen tummennetuilla lasiseinillä. Valaistuksesta huolehtii saunan katon tähtitaivasvalot, lattiaan upotetut led-spotit ja valotiilirivistö suihkuseinän reunassa.

Saunaosastosta avautuu ovi yläkerran oleskelutilaan, josta taas pääsee parvekkeelle viilentymään. Tilavalla parvekkeella voi myös istua iltaa kesäisin.

Saunan lauteilta näkee ulos saakka, kun oleskelutilan oven jättää auki. Lasitiilet ja lattian ledit antavat tilaan tunnelmavalon.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Suihkujen putket upotettiin seinän sisään. Suihkuseinässä on shampoille valaistu hylly. Laatat Villroy&Bochin, suihkut ja hanat Grohen ja UniDrein lattiakaivot.

Saunaosaston vessa on samanlainen kuin alakerran vessat. Saksalainen seinään upotettu wc on Geberitin, pönttö ja laatat Villeroy&Bochin.  Kaikissa vessoissa on upotetut peilikaapit.

MAINOS
MAINOS LOPPUU