MAINOS

Savi ja saippua puhdistaa tehokkaasti

Sisustus

Terveydelle ja ympäristölle vaaraton ekologinen ja myrkytön puhdistusaine perustuu saippuaan ja saveen. Se on tehokas puhdistaja ja kiillottaja.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Altistumme päivittäin erilaisille kemikaaleille. Siksi ekologinen aine, joka puhdistaa, kiillottaa ja suojaa lähes kaikki kodin pinnat, tuntuu kiehtovalta vaihtoehdolta.

Universal Stone -yleispuhdistusaine on vaaraton ihmisen terveydelle ja ympäristölle. Sen tärkein ainesosa on kiillotussavi – ei siis kivi, kuten nimestä voisi päätellä. Sen pesuteho perustuu saven lisäksi tavalliseen saippuaan.

Universal Stone sopii oivallisesti keraamisten tasojen puhdistukseen. Se myös poistaa kalkkisaostumat saunan lasiovista, suihkukaapeista ja lattiapinnoilta. Sillä saa pestyä rasva- ja nokitahrat vuolukivipinnoilta.

↑ Vaahto ei naarmuta puhdistettavaa pintaa.

Hellävarainen vaahto

Yleensä kodin tutuimmat puhdistusaineet ovat nestemäisiä, mutta Unversal Stone on kuivana kiinteä ja liukenee hitaasti vasta märällä sienellä pyyhittäessä.

Ensin hierotaan purkissa olevaa ainetta kostutetulla pesusienellä. Sen jälkeen sientä puristellaan ja syntyy vaahtoa. Silloin voi alkaa pestä.

Savi irrottaa likaa hankaamalla, mutta koska aine muuttuu vaahdotessaan hienojakoiseksi, se ei naarmuta putsattavaa pintaa.

Universal Stonea voi käyttää sitkeisiin tahroihin myös ilman vaahdotusta, mutta varoen, ettei liukenematon savikide naarmuta herkkää pintaa.

Lopuksi puhdistettava pinta huuhdellaan tai pyyhitään huolellisesti kostealla liinalla, ettei savi pääse kuivuvaan harmaaksi pölyksi pintaan.

↑ Unversal Stone on kuivana kiinteä ja liukenee hitaasti vasta märällä sienellä pyyhittäessä

Vastaa 50 litraa yleispesuainetta

Universal Stone on erityisen riittoisaa, sillä yksi purkki vastaa noin 50 litraa nestemäistä yleispesuainetta.

Universal Stone on siis ekologinen siksikin, että siitä syntyy vain vähän pakkausjätettä. 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

ekologinen puhdistusaine kiillotussavi myrkytön puhdistusaine Universal Stone Universalstone ympäristöystävällinen puhdistusaine