Screenkaihdin suojaa helteeltä ja häikäisyltä

LämmitysTalo

Screenkaihdin on aurinkosuoja, joka poistaa tehokkaasti auringonsäteiden tuottamaa kuumuutta ja häikäisyä mutta päästää valon sisään.

Laadukkaalla ja oikein asennetulla aurinkosuojauksella voidaan estää sisätilojen liika lämpeneminen, vaikka aurinko porottaisi täydeltä terältä: kun auringon säteiden kulku katkaistaan, sisätilojen lämpötila pysyy sopivana.

Aurinkosuojalla onkin isompi merkitys koko talon energiankulutukselle kuin äkkiseltään tulisi ajatelleeksi. Koneelliseen viilennykseen käytettävää energiaa nimittäin säästyy, jos sisällä ei ole liian kuuma. Samalla säästyy rahaa ja ympäristöä.

Sunsystemsin screenkaihtimet estävät tehokkaasti kuumuutta ja häikäisyä, mutta eivät näkymää ulos. Ne päästävät sisään valoa halutun määrän, eikä keinovalojakaan tarvitse käyttää turhaa. Screenkaihtimet myös lisäävät myös ikkunoiden eristyskykyä kylminä vuodenaikoina.

↑Screenkaihdin päästää valon sisään, mutta estää häikäisyn.

Aurinkosuoja sisä- tai ulkopuolelle

Sunsystemsin screenkaihtimet ja screenverhot voidaan asentaa joko talon sisä- tai ulkopuolelle.

Ulkopuolinen screenkaihdin suojaa sisätiloja erittäin tehokkaasti auringon säteiltä, koska se pysäyttää lähes kaiken lämpösäteilyn talon ulkopuolelle. Ulkotilojen screenkaihtimissa käytetään tehokkaita ja suomalaiseen ilmastoon sopivia screenkankaita, jotka suodattavat ja säätelevät auringonvalon määrää ja poistavat kuumuuden.

Sisäpuolinen screenverho tai -kaihdin taas on parhaimmillaan, kun halutaan vaikuttaa sisävalaistuksen laatuun ja estää häikäisyä, mutta se auttaa myös huoneen lämmönsäätelyssä. Screenkaihtimesta näkyy läpi eli se ei estä näkymää ulos, ja se on hillityn tyylikäs osa sisustusta. Sunsystems-screenkaihdin valmistetaan aina mittojen mukaan.

↑Screenkaihdin ei estä näkymää ulos, mutta katkaisee kuumottavien auringonsäteiden matkan sisälle.

Liikkuva aurinkosuoja

Liikkuva aurinkosuoja auttaa estämään ylilämpöä ja hyödyntämään auringon lisälämpöä ilman, että asiaa tarvitsee koko ajan seurata. Aurinkosuojia, kuten kaihtimia ja verhoja, voidaan ohjata automaattisesti huoneiston lämmön ja valoisuuden ja tarpeiden mukaan.

Screenkaihtimet voivat olla moottoroituja, jolloin niitä ohjataan esimerkiksi kaukosäätimellä. Ne voidaan myös kytkeä talon yleisimpiin ohjausjärjestelmiin. Screenkaihtimissa saa myös oman automatiikkansa, jolla ne säätyvät auringonpaisteen tai muiden sääolojen mukaan.

Käsikäyttöisissä screenkaihtimissa käytetään vahvoja ketjumekanismeja, joita on myös pimennysverhoissa.

↑Moottoroitua screenkaihdinta ohjataan esimerkiksi kaukosäätimellä.

Hanki kotiisi screenkaihdin

Asiantuntevat Sunsystems-jälleenmyyjät palvelevat koko Suomessa. Jälleenmyyjiltä löydät ajan tasalla olevat mallistot ja mallit sekä hinnat. Apua ja neuvoja saa siihen, millainen olisi oikea ratkaisu juuri sinun kotiisi.

Etsi Sunsystems-jälleenmyyjäsi. Voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen, jonka välitetään lähimmälle Sunsystems-jälleenmyyjälle. Sinuun otetaan yhteyttä mahdollisimman pian.

 

 

 

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

aurinkosuoja kaihdin kaihtimet markiisit pimennysverhot screenkaihdin screenkaihtimet screenverho screenverhot Sunsystems Ulvilan Kaihdin Oy verho

Julkaisuun liitetty yritys

http://www.sunsystems.fi

Ulvilan Kaihdin Oy on Suomen suurimpia aurinkosuojien valmistajia. Sunsystems on keskittynyt erityisesti energiatehokkaisiin aurinkosuojiin sekä niiden ohjausjärjestelmiin, ja yritys on myös mukana Energiatehokas koti -kampanjassa. Laaja tuotevalikoima tarjoaa paljon erilaisia mahdollisuuksia auringonsuojaukseen ja samalla myös sisustamiseen. Tunnettuja Sunsystems-aurinkosuojia myydään ympäri Suomen. Yritys on sekä valmiiden ratkaisujen toimittaja että aurinkosuoja-alan tuotteiden ja materiaalien tukkukauppa.

Lue lisää: Ulvilan Kaihdin Oy