MAINOS

Se alkuperäinen ja oikea kamadogrilli, Big Green Egg, on elinikäinen kumppanisi!

Piha

Miksi odottaa grillikauden alkamista kun voit aloittaa sen vaikka heti! Big Green Eggillä voit grillata kesät ja talvet, sillä grillin kestävä eristetty keramiikka pitää lämmön sisällään.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Markkinoiden monipuolisin kamado, Big Green Egg, ei ole pelkkä grilli vaan kotikulinaristin unelma, jolla grillataan, paistetaan, haudutetaan, savustetaan ja paahdetaan ja leivotaan leivonnaisia, leipää ja pizzaa säädettävässä lämpötilassa.

Huippulaatuinen keramiikka kestää ja sitoo kosteutta

Huippuravintoloiden ja -kokkienkin suosima Big Green Egg on valmistettu korkealuokkaisimmasta, lämpöä eristävästä keramiikasta.  Keramiikan tekninen etu on, että se sitoo kosteutta ja jakaa sitä kypsennyksen aikana, jolloin ruoka kypsyy hellävaraisesti ja pysyy mehukkaana. Keramiikka valmistetaan samalla menetelmällä kuin Nasan avaruussukkuloiden lämpösuojalevyt.

0 °C – 300 °C viidessätoista minuutissa

Big Green Egg lämmitetään puuhiilillä. Viidessätoista minuutissa se saavuttaa 300 °C hiilloksen ilman häiritsevää tulta. Lämpötila on helposti säädettävissä tulo- ja poistoilman venttiileillä alueella 70 °C – 400 °C. Vaikka saisit yllätysvieraita, voit olla hyvin valmistautunut, sillä hurmaat vieraasi käden käänteessä Big Green Eggin uniikilla makumaailmalla.

Toimii kesähelteistä talven pakkasiin

Täydellisesti säädettävän lämpötilansa ansiosta Big Green Egg on täydellinen kumppani ympäri vuoden, sillä edes talven tuiskut eivät vaikuta lämpötilaan Eggin sisällä sen korkealaatuisen keramiikan ansiosta. Herkullisimman joulukinkun paistat matalalla lämpötilalla omassa Eggissäsi. Eggiä voi myös säilyttää ja varastoida huoletta myös pakkasessa.

Seitsemän kokovaihtoehtoa ja laaja lisävarustevalikoima

Huolimatta siitä kuinka pieni tai suuri perheesi, ystäväpiirisi, puutarhasi tai terassisi on, löytyy aina sopiva Egg. Kokovaihtoehtoja on seitsemän. Pienimmät mini, minimax ja small -koot on helppo ottaa mukaan retkille kun medium, large ja xlarget ovat ulkotilojen grillimestareita. Kaikkiin kokoihin on saatavilla paljon lisävarusteita, joilla monipuolistat eggisi käyttöä entisestään.

Ei koskaan enää uutta grilliä

Vuosien kehitystyön, testivaiheiden ja jatkuvan keramiikan laadunvarmistuksen ansiosta

Big Green Egg on varustettu elinikäisellä takuulla. Sinun ei tarvitse miettiä seuraavan grillin ostoa, korkeintaan toisen kokoisen Big Green Eggin hankintaa eri tilanteita varten.

Vihreän munan salaisuus pähkinänkuoressa

Superherkullista, Big Green Eggissä valmistettua ruokaa maistettuaan, on viimeistään pakko ihmetellä mikä ihme on Big Green Eggin salaisuus? Oikeastaan se on muutamien seikkojen yhdistelmä: keramiikka, joka heijastaa lämpöä, jolloin syntyy ilmavirtaus, joka tekee aineksista ja ruuista erityisen mehukkaita. Se on täydellinen ilmankierto, jonka ansiosta ainekset kypsyvät halutussa lämpötilassa tasaisesti. Ja seikka, että lämpötilaa voi säätää asteen tarkkuudella. Lisäksi laadukkaat ja ekologiset puuhiilet luovuttavat ruokaan oman arominsa, joka on jotain aivan muuta kuin kaasu- tai sähkögrillillä grillatessa. Vielä ”last, but not the least” – Big Green Egg myös näyttää erittäin hyvältä!

Big Green Egg grillejä myyvät mm. Veikon Kone, Grillshop.fi, Stockmann, Verkkokauppa.com, Netrauta ja K-rauta.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

big green egg grillata Grillaus grilli grillit kamado kamado-grilli kamadogrilli