Siirrettävä palju tuo iloa monelle

Mökki Piha
Ulkona kylpeminen lämpimässä vedessä on upea kokemus säällä kuin säällä. Liikuteltava kylpytynnyri tuo iloa itselle, ja sitä voi lainata tai vuokrata niinä aikoina, kun omaa käyttöä ei ole.

Suomen olosuhteisiin valmistettu kylpytynnyri sopii kotipihalle, mökille tai vaikkapa yrityksen edustuskäyttöön. Jos mökki on vähemmällä käytöllä tai paljun käyttöaste muuten huolestuttaa, on siirrettävä palju loistava ratkaisu! Sen voi hankkia vaikkapa vuokrakäyttöön tai kavereiden kanssa yhteiseksi.

Siirrettävää kylpytynnyriä hankkiessa kannattaa varmistaa, että sen liikuttelu onnistuu omalla ajokortilla. Esimerkiksi Suomen Hyvän Kaupan Paikan paljuvaunun palju on asennettu jarruttomaan peräkärryyn, joten sen vetämiseen riittää B-ajokortti ja henkilöauto.

 

Kylpyyn säällä kuin säällä

Lämpimässä vedessä kylpeminen onnistuu ympäri vuoden ja säällä kuin säällä. Paljua voi siis huoletta käyttää myös pakkasilla – paljunautinto itse asiassa on parhaimmillaan, kun ulkona on viileää – kunhan muistaa tyhjentää altaan käytön jälkeen, ettei jäätyvä vesi hajota kylpytynnyriä. Kylpyvedet voi johtaa maahan tai ojaan suoraan, jos vettä ei ole puhdistettu kemikaaleilla.

Huuhtele ja pese palju jokaisen käyttökerran jälkeen ja pidä kantta päällä, jotta sinne ei lentele roskia. Suomen Hyvän Kaupan Paikan paljuvaunun muovitynnyri on saumaton ja helppohoitoinen, ja polyeteenimuovi on vaivaton pitää puhtaana. Pakettiin kuuluvat lumikuorman kestävä kansi, tyhjennyshana sekä poistoputki.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Kylpytynnyrin veden lämmitysaika riippuu lämmitysjärjestelmän tehosta, paljun koosta ja ulkoilman lämpötilasta. Tehokas puukamiina lämmittää kuuden hengen paljun veden parissa tunnissa. Vesi lämpenee nopeammin, kun paljun kannen pitää kiinni. Paljuvaunutynnyriin mahtuu 6–8 ihmistä (sisähalkaisija n. 170 cm). Lämmittimenä on iso ulkopuolinen merialumiininen kamiina (35 kW), joka lämmittää altaan veden kahdessa tunnissa. Puulämmitteinen ulkopuolinen kamiina on suosittu lämmitysjärjestelmä, sillä se ei vie altaasta kylpytilaa ja sopii sähköttömille mökeille.

Lämpöeristetty tynnyri pitää veden lämpimänä pidempään. Routa ei tule tässä paljuvaunussa kylpijän harmiksi, sillä pohjassa on 44 cm Stryox-eriste, ja ulkovuori on Lunawoodin kotimaista lämpöeristettyä mäntyä. Lue lisää täältä >

Paljuvaunun alusta on kotimaisen JT-Motors valmistama. Lava (180 x 350 cm) on päällystetty painekyllästetyllä terassilaudoituksella. Nokkapyörien ja tukijalkojen ansiosta sitä on helppo liikutella ja se pysyy tukevasti paikoillaan.

 

MAINOS
MAINOS LOPPUU