MAINOS

Anna robottien hoitaa siivous

Keittiö

Älykkäiden siivouslaitteiden ansiosta siivous on helpompaa kuin koskaan.Yksi robotti pesee ikkunat, toinen imuroi ja kolmas luuttuaa lattiat.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Siivous ei välttämättä ole aina kovin mieluisaa. Älykkäät siivouslaitteet tekevät joulusiivouksen tehtävänjaosta kivuttomampaa: mekaaniset tehtävät voidaan jättää robotille, joka ei hutiloi eikä väitä vastaan.

– Robottilaitteiden käyttö kodinaskareissa yleistyy hurjaa vauhtia, kun viimeinkin ”joku muu” tekee epämieluisat siivoushommat. Robotin voi laittaa hommiin ja rentoutua itse sillä aikaa vaikka sohvalla glögiä juoden tai valmistella vaikka jouluruokia, kannustaa Gigantin tuotepäällikkö Antti Pakarinen.

Suositut robottipölynimurit ovat saaneet seurakseen joukon muita robottilaitteita, jotka moppaavat, höyryttävät ja pesevät ikkunatkin. Robottien lisäksi myös itse käytettävät siivouslaitteet ovat kehittyneet aimo harppauksin.

– Jos haluaa itse imuroida ja pestä lattiat, niin miksi sitä ei tekisi laitteella, joka imuroi, moppaa ja kuivaa samalla kertaa. Lisäksi höyrypuhdistin on oiva vaihtoehto perinteiselle luuttuamiselle ja ikkunanpesurilla varmistaa moitteettoman lopputuloksen helposti, Pakarinen kertoo.

Siivous helpottuu näiden älykkäiden laitteiden avulla

Lattianpesurobotti

Lattianpesurobotti navigoi sisäänrakennetun GPS-järjestelmän avulla.

  • Pölynimurit ovat robottilaitteista kaikista suosituimpia. Robotin voi esimerkiksi ajastaa imuroimaan, kun lähtee perheen kanssa hakemaan joulukuusta.
  • Lattianpesurobotti moppaa lattiat mikrokuituliinalla ja jynssää myös vaikeat tahrat. Robotti navigoi sisäänrakennetun GPS-järjestelmän avulla.
  • Ikkunanpesurobotti pysyy imuvoimallaan kiinni ikkunan pinnassa ja puhdistaa ikkunan mikrokuituliinan avulla. Kun ikkunat ovat puhtaat, voi robotin laittaa puhdistamaan suihkukaapin, kaakeloidut seinät tai lasipöydät.
  • Monitoimisiivouslaite imuroi, moppaa ja kuivaa samalla kertaa, mikä nopeuttaa siivousta huomattavasti.

 

Lisätietoa eri robottimalleista ja siivouslaitteista >

 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

ikkunanpesurobotti lattianpesurobotti robotti-imuri siivous