Siirry pääsisältöön

Silikoniuutuuksia kokkaamiseen

Keittiö
Silikoni on tullut keittiöön jäädäkseen. Nyt silikonia on kattilan kansissa, pannunalusissa, läviköissä ja mittalusikoissakin.
Silikoni on tullut keittiöön jäädäkseen. Nyt silikonia on kattilan kansissa, pannunalusissa, läviköissä ja mittalusikoissakin.
Lékuén silikonikansiLékuén silikonikansi estää riisin tai perunoiden keitinveden kiehumisen liedelle. Silikonikansi sulkee kattilan tiiviisti, mutta päästää kattilassa syntyvän höyryn pihahtelemaan joustavan reunan alta ulos sitä mukaa kun höyryä syntyy. Samat kannet sopivat myös säilytykseen. Kannet istuvat kaikenlaisten pyöreiden astioiden päälle tiiviisti ja sulkevat hajut ja maut astian sisään.
 
Lékuén silikonipannunalunenKansien kaveriksi voit hankkia myös saman sarjan pannunaluset. Ne tarttuvat kiinni kattiloiden ja lasivuokien pohjiin imukuppiefektin ja magneetin avulla, ja kulkevat näin kätevästi astian mukana pöydältä toiselle. Hinnat vaihtelevat koon mukaan 7,90 -17,90 euroa. Väreinä sininen, punainen ja läpikuultavan valkoinen.
 
Chef´n kehitti silikonisen tuoteperheen, johon kuuluu tilaa säästäviä keittiövälineitä. Lävikkö noin 20 euroa ja höyrytysritilä noin 18 euroa. Chef`n ja Lékuén silikonituotteita myyvät keittiöalan erikoisliikkeet ja hyvin varustetut tavaratalot kautta maan.