MAINOS

Siro lamppukupu imee käryt ahnaasti

Keittiö

Katosta roikkuva lamppukupu on kaunis ja linjakas sisustuselementti yhtä lailla suuriin saarekkeisiin kuin pieniinkin keittiöihin. Näyttävän ulkomuodon lisäksi se poistaa tehokkaasti käryä ja valaisee ruuanlaittoa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lapetek liesikupumalliston uusinta liesituuletintrendiä edustava lamppukupu tuo kauniin ja hienostuneen säväyksen keittiön sisustukseen – tai koko kodin ilmeeseen, jos se sijaitsee avokeittiössä.

Lamppukuvuissa on uusia kiinnostavia materiaaleja ja värejä, jotka sulautuvat täydellisesti nykyaikaisten keittiöiden ilmeeseen: tina, kupari, messinki, musta, valkoinen ja rst.

Ja mikä tärkeintä, kauniit kuvut antavat hyvin valoa ja imevät ahnaasti käryjä, joita syntyy ruokaa tehdessä.

Lamppukupu asennetaan vaijerilla kattoon helposti. Lisävarusteena on saatavilla vaijereita, jotka riittävät jopa viisi metriä korkeaan huoneeseen. Myös seinäkiinnitys on mahdollinen.

 

↑Lamppukupuun voi valita oman keittiön ilmettä korostavan värin. Tässä Sophie-mallin eri kasvot: patinoitu messinki, kupari, antrasiitti ja tina.

Hiljainen ja tehokas

Lappukuvuissa on Circle.Tech-moottoriyksikkö, jossa samaan yksikköön on integroitu tehokas käryjen poisto, uusi muotoilu ja monipuolinen valo.

Circle.Tech-moottoriyksikköyksikkö suodattaa ilmaa vaakasuoraan eikä pystysuoraan, kuten perinteiset liesikuvut. Ilma johdetaan moottoria ympäröivän ja tasaisesti jakautuneen suodatusyksikön läpi.

Rakenteen ansiosta tuulettimen ilmanvastus on normaalia pienempi ja suodattimien pinta-ala tavallista suurempi. Käyttäjän kannalta se tarkoittaa vähemmän ääntä ja parempaa ilmanpuhdistusta.

Ulosvirtaavan ilman tasapainoinen jakautuminen vähentää turbulenssia, joten siksi tuuletin on äärimmäisen hiljainen: ilmavirrasta ei juuri aiheudu ääntä.

↑Spazio-saarekemallin 180-senttisen rungon kannattimiin on integroitu mattalasiset hyllyt, jotka sopivat esimerkiksi koriste- tai käyttäesineiden säilytykseen.

Hiili ja zeoliitti suodattavat

Kuvuissa käytetään pinta-alaltaan huomattavan suuria ja erittäin tehokkaita Carbon.Zeoliitti-suodattimia.

Carbon.Zeo-suodatus perustuu hiilen ja zeoliitin yhteistoimintaan. Niiden avulla ilmasta saadaan poistettua tehokkaasti hajuja ja käryjä. Tavallisissa aktiivihiilisuodattimissa käytetään ainoastaan aktiivihiiltä.

Laaja-alainen vaakasuuntainen suodatus yhdistettynä tehokkaaseen Carbon.Zeo suodattimeen varmistaa, että käryt poistuvat sisäilmasta ja keittiö pysyy raikkaana.

Pinttynyt rasva ja lika heikentävät suodattimen tehoa, joten suodatin pitää puhdistaa ja pestä säännöllisesti.

Suodatin aktivoidaan ohjeen mukaisesti noin 1,5 vuoden välein, minkä jälkeen sen teho palautuu. Suodatin vaihdetaan uuteen 3–5 vuoden välein käyttömäärän mukaan.

 

↑Lamppukupu kiinnitetään vaijereilla kattoon, ja huonekorkeus voi olla jopa viisi metriä. Kuvassa Falmec Loop (musta) ja Soffio (valkoinen).

Kuin sateen jälkeen

E.ion-liesikuvuissa hyödynnetään ionisaatio-teknologiaa, jonka avulla parannetaan sisäilman laatua. Esimerkiksi tunkkaisen huoneilman laadun parantumisen huomaa selvästi ionisointi-toiminnon oltua päällä.

E.ion System vähentää epämiellyttäviä hajuja ja auttaa palauttamaan sisäilmaan optimaalisen ionitasapainon, joka edistää merkittävästi ihmisten hyvinvointia ja terveyttä.

Luonnossa puhdistavia ioneja syntyy muun muassa vesiputouksissa, meren aalloissa ja salamoissa. Puhtaan ilman voi aistia esimerkiksi sateen jälkeen metsässä tai vaikka korkeilla vuorilla. Vastaava ilmaa raikastava ilmiö saadaan aikaiseksi vaikuttamalla ionitasapainoon E.ion-järjestelmällä.

Ilmamolekyylien tasapaino vaikuttaa myönteisesti ihmisten hyvinvointiin ja terveyteen. Ioneja sanotaankin myös ilman vitamiineiksi: niillä on vaikutusta ilmanlaatuun, saasteiden poistamiseen, energiatehokkuuteen ja erityisesti ihmisten mielialaan sekä keskittymiskykyyn.

Huonetilan tuulettaminen talvella ja ilmastointi kesällä kuluttavat paljon energiaa. E.ion System -liesikupu on olennaisesti energiaystävällisempi kuin tavallinen liesikupu.

Maksimiteholla tavallisen liesikuvun poistama ilmamäärä on 600 m³/h, jolloin koko keittiön ilmatila joudutaan lämmittämään tai jäähdyttämään 18 kertaa tunnissa. E.ion-järjestelmää käytettäessä ilman poistumista ei tapahdu ollenkaan. Lue lisää.

Tutustu koko Lapetek liesituuletinmallistoon täältä.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

lamppukupu lamppukupuliesituuletin lamppukupuliesituulettimet lamppukupumallisto lamppukuputuuletin lamppukuvut Lapetek liesituuletin