MAINOS

Sisäovissa perusovi tekee yhä kauppansa

Talo

Sisäovien valinnassa ulkonäkö on yleensä keskeisin valintakriteeri. Teknisistä ominaisuuksista painottuvat lähinnä kestävyys ja äänieristys.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Halvimmat sisäovet ovat puukehäisiä, hdf-levyillä pinnoitettuja, kevyitä kenno-ovia. Kalliimmat ovet ovat yleensä massiivipuuta, mdf:ää tai lasia. Saranallisten sisäovien lisäksi saatavana on myös liukuovia.

Jeld-Wen Suomi Oy:n markkinointipäällikön Leila Korvenrannan mukaan sisäovien hinnat vaihtelevat yleisesti 40–600 euroon, mutta esimerkiksi erikoismitoitetut pariovelliset mallit voivat maksaa jopa yli 1 000 euroa.

Toimitukseen kuuluvat oven lisäksi lukkorunko ja saranoiden kiinnitysruuvit. Karmit, joissa on saranat ja lukon vastarauta, ostetaan erikseen. Painikkeet hankitaan usein lisävarusteena.

Suomalainen sisäoven ostaja on hintatietoinen

– Suomalaiset kuluttajat ovat hintatietoisia. Kalliisiinkin taloihin voidaan ostaa kennorakenteiset perusovet. Remonttikohteissa sisäovia puolestaan vaihdetaan harvoin. Suomalaiset voisivat olla rohkeampia sisäovien valinnassa. Vaihtoehtoja kyllä on, Korvenranta sanoo.

Lue lisää ovista

Ovikatsaus – markkinoiden  kiinnostavimmat ulko- ja sisäovet >

Ulko-ovissa satsataan ulkonäköön, lämpöarvoon ja murtosuojaukseen >

Sisäovilla sisustat kätevästi >

 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

liukuovi massiivipuinen sisäovi pariovellinen sisäovi sisäovi