MAINOS

Sisusta valokuvilla – katso parhaat ideat ja toteuta kotona

Sisustus

Varsinkin mustavalkoiset valokuvat sopivat jokaiseen sisustustyyliin ja ovat tällä hetkellä vahvasti nouseva trendi.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Valokuvaaminen on suositumpaa kuin koskaan. Laadukkaita digikameroita myydään enemmän kuin ikinä, ja erilaiset pienet pokkarit ja jopa älypuhelimet tuottavat erittäin hyvää kuvan laatua. Harmittavan usein kauniit kuvat unohtuvat kovalevyille, kun niistä saisi helposti näyttäviä sisustuselementtejä.

Kauniita valokuvia kannattaa tuoda osaksi arkea ja kodin sisustusta Varsinkin mustavalkoiset valokuvat sopivat jokaiseen sisustustyyliin ja ovat tällä hetkellä vahvasti nouseva trendi.

Näin omia kuvia voi hyödyntää sisustuksessa:

valokuvataulut - suomela.fi

1. Canvas-taulu sisustustauluksi

Aidolle canvas-kankaalle painettu taulu on erittäin tyylikäs ja sopii mihin tahansa sisustukseen. Suurenkin taulun voi tehdä vaikka älypuhelinkuvasta, sillä kankaalla jäljen ei ole tarkoituskaan olla tarkka eikä kuvan laadulla ole siten niin suurta merkitystä. Maisemakuvat, yksityiskohdat luonnosta tai pienistä esineistä näyttävät suurella canvas-taululla upeilta. Kuka tahansa voi tehdä näin sisustustaulun ihan itse, suoraan sopivaksi oman kodin väreihin.

2. Juliste omilla teksteillä

Anna nuorelle vapaat kädet suunnitella oma juliste oman huoneensa sisustukseen sopivaksi. Netin ilmaisilla kuvankäsittelyohjelmilla teini osaa muokata itse omaa kuvaansa ja laittaa siihen haluamansa tekstit. Juliste painetaan hiukan kiiltävälle paksulle paperille, jolloin piirto on terävä. Mikäli haluat, että jälki on tarkka, valitse tarpeeksi hyvälaatuinen kuva tähän tarkoitukseen.

3. Mustavalkoinen valokuvateos

Älä unohda mustavalkokuvan voimaa! Mustavalkoisuus yksinkertaistaa, korostaa ja dramatisoi kuvaa, jolloin mitäänsanomattomastakin kuvasta voi tulla upea teos. Kokeile tehdä omista kuvistasi mustavalkoinen valokuvataideteos, kollaasi, jonka kiinnität olohuoneen seinälle. Mustavalkoiset valokuvat sopivat erinomaisesti mihin tahansa sisustukseen. Tällaisen kuvan tulostamiseen on useita vaihtoehtoja: alumiinitaulu, akryylilasitaulu, vinyylijuliste tai julistetaulu.

4. Suurkuvatuloste vanerille

Todella suuri tuloste, yli metrin per sivu, on todella näyttävä elementti sisustuksessa. Suurkuvan voi liimata tapettiliisterillä ohueen vaneriin, jolloin se kestää pidempään ja pysyy seinällä suorassa. Vaneriin kannattaa liimata myös pienemmät julisteet. Todella suuria tulosteita voi tilata suoraan painotaloista.

5. Persoonalliset tekstiilit

Oman valokuvan voi tulostaa myös kankaalle. Esimerkiksi kaunis mustavalkoinen maisemakuva, kuva eläimestä tai lapsesta toimii upeasti vaikkapa olohuoneen sisustustyynyssä!

6. Aktiivinen valokuvateos taulutelevisiossa

Laita television näytönsäästäjäksi pyörimään uusimmat tai kauneimmat ottamasi valokuvat. Tämä lienee edullisin ja vaihtelevin sisustusvalokuvateos.

mustavalkoinen valokuva - suomela.fi

Lähde:  www.digikuvatnetista.fi -sivusto

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

sisustaminen sisustustaulu valokuvatuloste valokuvaus


Lisää samasta aiheesta