MAINOS

Kansainväliset sisustusideat kotiin ja vinkit sisustusbloggaamiseen

Sisustus

Kirja esittelee kaksitoista sisustusbloggaajaa sekä herkulliset sisustusideat viileän pohjoismaisesta värikkääseen retrotyyliin. Lue lisää.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Löydät upeat kansaiväliset sisustusideat, joita voit soveltaa omassa kodissasi. Sisustusbloggaajan kotona, Ideoita sisustamiseen – käytännön neuvoja omaan blogiin -kirja esittelee kansainvälisten sisustusbloggaajien koteja ja antaa vinkkejä menestyksekkään blogin perustamiseen.

”Sisustus- ja designbloggauksen maailma on aiheeseensa intohimoisesti suhtautuvien ihmisten tiivis yhteisö”, kirjoittaa Ellie Tennant, lontoolainen sisustustoimittaja, stylisti ja bloggaaja.

Kirjassa tutustutaan kahteentoista sisustusbloggaajan. Kirja kertoo miten sisustavat kalifornialainen Jonathan, lontoolainen Karine, amsterdamilainen Desiree tai Cornwallin rannikolle muuttanut Rebecca. Sisustustyylit vaihtelevat riisutusta ja musta-valkoisesta rustiikkiseen ja maalaisromanttiseen, asuntotyypit valoisasta kaupunkikaksiosta maalaistaloon.

Nämä kodit ovat yksilöitä kuten myös bloggaajat, jotka sympaattiseen tapaan kertovat kotinsa tarinaa. Ainutlaatuisen kekseliäät sisustusidet innoittavat: mitä kaikkea voikaan tehdä Washi-teipillä tai liitutaulumaalilla. Kun koti tarvitsee piristystä, tästä kirjasta löydät ajankohtaiset sisustusideat sekä vinkkejä vintage-esineiden, tekstiilien ja huonekalujen suomalaisista ja kansainvälisistä ostopaikoista – sekä sisustusliikkeistä että verkkokaupoista.

Omat sisustusideat esiin

Lue lisäksi miten aloitat oman blogin. Saat kirjasta konkreettiset ohjeet oman online-valtakunnan perustamiseen. Se on helpompaa kuin luulet, kiitos ilmaisten blogialustojen ja valmiiden ulkoasujen. Saat hyödyllisiä neuvoja julkaisualustan valinnasta ja hakukoneoptimoinnista persoonallisen tyylin luomiseen. Kirjan bloggaajat kertovat myös omista alkuvaiheistaan ja siitä, kuinka bloggaaminen muuttui harrastuksesta ammatiksi.

Tiesitkö, että voit kirjoittaa omaa blogiasi myös Suomelassa?

Jaa sisustusideat. Ryhdy Suomelan bloggaajaksi.

Ryhdy Suomelan bloggaajaksi.

Suomela.fi tarjoaa lukijoilleen helpon blogialustan ja laadukkaan julkaisuympäristön osana suomela.fin toimituksellista sisältöä.

Tutustu suomela-fi –lukijablogeihin >
Ilmoittaudu Suomelan bloggaajaksi täällä >

 

Sisustusbloggaajan kotona, Ideoita sisustamiseen – käytännön neuvoja omaan blogiin -kirja on tarkoitettu jokaiselle sisustamisesta ja bloginpitämisestä kiinnostuneelle. Se innostaa etsimään inspiraatiota sisustamiseen netistä, jossa on tilaa myös uusille sisustusbloggaajille.
Tekijä: Ellie Tennant (suom. Hilppa Lappalainen)
Rakennustieto Oy, 2014, 160 s., 29 €
ISBN: 978-952-267-069-4

Kirjaa voi ostaa Rakennustiedon verkkokaupasta www.rakennustietokauppa.fi ja RT kirjakaupoista Helsigistä ja Kuopiosta.

 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

blogit sisustaminen sisustusideat