Sisustusideoita – kivitalo ylellisesti saariston äärellä

Sisustus
Saaristomiljöön lisäksi kahden saunan spa-osasto ja yksityiskohtien välimerellinen tyylikkyys tekevät kartanomaisesta kivitalosta säväyttävän taideteoksen.

↑ Vaalea kivitalo tarjoilee luksusta sisältä ja ulkoa. Tyylikkyys huokuu jokaisesta ratkaisusta.

Soukanniemessä Espoossa voi elä omassa rauhassaan alati polveilevan merimaiseman äärellä, mutta samalla olla lähellä urbaaneinta Suomea ja metropolialueen palveluja.

Siellä kallioisella tontilla kohoaa aivan erityinen merenrantakiinteistö, kaunis kivikartano, joka on rakennettu kymmenisen vuotta sitten. Sen ikkunoista ja terassilta avautuu mieleenpainuvat näkymät pitkälle Espoon saaristoon, ja venelaituri rannassa on asukkaiden ikioma portti merelle.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

↑ Suurelta aurinkoiselta terassilta avautuu meri aivan silmien eteen.

Vaalea kivitalo täyttää vaativimmankin omakotitaloasujan odotukset. Spa-osasto höyrysaunoineen ja monet käytännölliset aputilat tuovat taloon useita ulottuvuuksia. Suuret terassit kylpevät auringossa.

Aurinko paistaa hyvin pidettyyn puutarhaan koko päivän. Sitä ympäröi suojaisa aita ja sähköistetty sisäänajoportti valvontajärjestelmällä. Tontilla sijaitsee myös erillinen kahden auton autotalli.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

↑ Spa-osasto höyrysaunalla ja tavallisella saunalla on tämän upean talon yksi ehdottomista hienouksista.

Spa-osasto ja höyrysauna

Ulkoiset puitteet ovat hätkähdyttävän komeat, mutta kivitalon varsinaiset helmet sijaitsevat kuitenkin sisätiloissa.

Talossa on kaikkiaan kolme kylpyhuonetta, joista yksi sijaitsee yläkerran suuren makuuhuoneen yhteydessä. Alakerran spa-osasto on eräs talon erikoisuuksista, jollaista ei ole ihan joka kodissa. Siellä voi rentoutua sekä tilavassa höyrysaunassa että tavallisessa saunassa. Pelkistetyn tyylikkäät ja laadukkaat materiaalit luovat myös kylpemiseen ylellistä tunnelmaa.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

↑ Olohuoneen kivilattiat, merinäköala ja isot ruutukkunat vievät ajatukset paljon Espoota etelämmäksi, kenties Välimerelle saakka.

Ajattomat luonnonkivilattiat

Koko talon pinnat ja materiaalit henkivät tinkimätöntä laadukkuutta ja ajattomuutta. Lattiamateriaalina lähes kaikissa huoneissa on käytetty kiiltävää vaaleaa luonnonkivilaattaa, joka vangitsee katseen.

Alakerran makuuhuoneessa on muusta talosta poiketen näyttävä vaalea lankkulaminaattilattia.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Avarasta ja valoisasta olohuoneesta avautuu hulppeat näkymät merelle. Olohuoneesta pääsee suoraan isolle terassille, jonka materiaalit sopivat yhteen sisätilojen kanssa ja luovat yhtenäisen tunteen sisältä ulos jatkuvasta tilasta.

Perheen yhdessäololle omistetussa olohuoneessa on talon muuhun ilmeeseen saumattomasti istuva manttelitakka.

↑ Keittiö on kaunis mutta myös käytännöllinen. Kaappi- ja laskutilaa riittää.

Arjen luksusta perheelle

Suuret ja käytännölliset aputilat, kuten kodinhoitohuone ja runsaat säilytystilat, tekevät talosta perheen kodin.

Alakerrassa on oma pieni keittiö, kylpyhuone ja sisäänkäynti, jonne itsenäistyvät lapset voivat asettua omaan rauhaansa.

Myös kodin sydämessä, keittiössä on otettu huomioon nykyaikainen toiminnallisuus ja käyttömukavuus. Kauneuden lisäksi keittiössä on paljon kaappi- ja laskutilaa. Sinne mahtuu mainiosti suuri ruokapöytä, ja tilan työtasot ovat helppohoitoista kiveä.

Talossa on kaikkiaan viisi tyylikästä ja yksityistä makuuhuonetta, joten tilaa on esimerkiksi vierashuoneeksi: myös perheen ystävät ja sukulaiset saavat tuntea olonsa kotoisaksi tässä valoisassa kauniissa talossa.

↑ Hienostunut tyyli toistuu joka huoneessa ja tekee kivitalosta yhtenäisen.

↑ Kartanotunnelmaa henkivä mantteli­ takka istuu hyvin olohuoneen moder­niin ilmeeseen.

Tämä talo on tällä hetkellä myynnissä.

Teksti: Jaakko Mikkola, kuvat: Mikael Pettersson