Sisustusuutuudet ja muut käytännölliset tuotteet pientaloasukkaille

Sisustus
Suomelan toimitus valitse suosikkinsa syksyn sisustustuotteiden pientaloasumisen tuotteiden joukosta. Tutustu!

Tyyny tuo syksyn värit sohvaan

Jo yksikin tyyny tuo uutta ilmettä sohvaan. Muhkean pehmeä Lennolin Pallas-tyyny maksaa 28 euroa.

www.lennol.fi

Jokasään kumisaappaat

Nokian Finnjagd-kumisaappaat ovat vesitiiviit, ja ne kestävät -40 astetta pakkasta. Niissä on irtohuopapohjalliset ja nopeasti kuivuva trikoovuori. Koot 36–48. Saappaita myydään erä- ja retkeilyliikkeissä.

Suositusvähittäishinta 89 €
www.nokianjalkineet.fi

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Koko perheen koti kuvastossa

Ikea Stockholm -tuoli

Tämän syksyn Ikea-kuvaston teema on koko perheen koti ja yhdessäolo. Ikean tekemän tutkimuksen mukaan 72 prosenttia vanhemmista haluaisi viettää enemmän aikaa lastensa kanssa. Kuvasto esittelee erilaisia ratkaisuja, joiden avulla voi luoda tilaa yhdessäololle. Skandinaavisen tyylin Stockholm-tuolit ovat syksyn uutuuksia, 149 €/kpl.

www.ikea.fi

Mehulinko muuttaa omenat mehuksi

Tehokas 800 watin mehulinko tekee 2,5 litraa mehua kerralla. XXL-syötön ansiosta hedelmiä ei tarvitse esikäsitellä. Irrotettavat osat ovat konepestäviä. Myynnissä Philipsin verkkokaupassa, tavarataloissa tai hyvin varustetuissa alan liikkeissä.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Suositushinta 199 euroa
www.philips.fi

Siistiä kierrätystä pihalla

Stalan tyylikäs pihamoduli kätkee sisälleen kaksi jäteastiaa. Niiden kylkeen voit valita omassa pihassasi eniten kaivatun ratkaisun: lisää tilaa jätteiden kierrätykselle tai varastointitilaa puutarhan ja pihan työkaluille. Modulin materiaali on Ruukki Pural -mattapinnoite.

Hinta 1 299 €
www.stala.fi

Pese, kuivata ja höyrytä yhdistelmäpesukoneella

MAINOS
MAINOS LOPPUU

LG:n Big-in Combo -yhdistelmäkone tekee tätä kaikkea, ja sillä voi pestä pyykkiä 12 kiloa ja kuivata 8 kiloa. A-energialuokkaan kuuluva kone sopeuttaa pesuun käytettävän ajan, energian- ja vedenkulutuksen pestävän pyykkimäärän mukaan. Älykkäät kuivaus- ja höyrytoiminnot käsittelevät pyykkiä hellävaraisesti. Värit valkoinen tai hopea.

Suositushinnat 1 499 ja 1 599 euroa
www.lg.com/fi