Sisustusvinkkejä ja lukuisia erikoisnäyttelyitä Habitare-messuilla

Sisustus
Suomen suurin huonekalu-, sisustus- ja designtapahtuma Habitare järjestetään jälleen 18.-22.9.2013 Helsingin Messukeskuksessa.

Tänä vuonna erikoisnäyttelyinä ovat esimerkiksi Eco Design, Trash Design, ValoLight, Salonki ja Habitare Collection.

EcoDesign -erikoisnäyttely tarjoaa ekologista muotoilua kansainvälisiltä huippusuunnittelijoilta ja nuorilta lahjakkuuksilta. Alueen teemana on viime vuoden tapaan puumateriaali, josta toteutetaan käyttöesineitä ja kalusteita.

Trash Design ilmentää visuaalista ja eettistä elämäntapaa, joka ei kavahda modernia teknologiaa. Järjestyksessään kolmas Habitaren Trash Design -erikoisnäyttely ”Trash goes architecture” tutustuttaa romumuotoilun kiehtoviin mahdollisuuksiin: Trash-arkkitehtuuriin. Kulunut tai kertaalleen käytöstä poistettu esine, hylkytavara tai jäte saa uuden elämän, kun se muotoillaan ennakkoluulottomasti ja päivitetään.

ValoLight-tapahtumassa nähdään niin sisä- kuin ulkovaloja ja -valaistuksia. Valaistustapahtuma on suunnattu erityisesti alan ammattilaisille, mutta siellä on paljon uutta ja ajankohtaista myös valaistuksesta kiinnostuneille kuluttajille.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Salonki tuo antiikin, vintagen ja taiteen Habitaren nykyaikaisen sisustamisen rinnalle. Tapahtumassa voi ihailla ja ostaa antiikkia ja taide-esineistöä, designia, astioita sekä keräilytavaraa Suomesta ja ulkomailta. Mukana on myös uudempaa, 1900-luvun alun esineistöä, käyttötavaroita, koriste-esineitä, kelloja ja huonekaluja.

 

www.habitare.fi

MAINOS
MAINOS LOPPUU