MAINOS

Tee jätevesien puhdistamon huoltosopimus koko vuodeksi ja voit unohtaa koko asian

Talo

Tee jätevesipuhdistamollesi vuosihuoltosopimus, eikä sinun tarvitse miettiä asiaa sen kummemmin. Voit luottaa, että jätevesijärjestelmäsi toimii niin kuin sen pitääkin.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Jos talossasi on oma jätevesijärjestelmä, kuten haja-asutusalueilla usein on, sinun täytyy huolehtia huolloista itse. Ilman asianmukaista ylläpitoa ja huoltoa jätevesipuhdistamon tehoon ei voi luottaa, eikä se silloin välttämättä täytä puhdistusteholle asetettuja vaatimuksia.

Jätevesipuhdistamon huolto vaatii erityistä osaamista, joten se on ulkoistettava alan ammattilaisille. Kaveko Oy on jätevesijärjestelmien huoltoon ja korjauksiin erikoistunut perheyritys, joka tekee yksityistalouksien jätevesipuhdistamoille vikakorjauksia ja vuosihuoltoja. Se on erikoistunut panos- ja pienpuhdistamoihin, ja se suurinta asiakasryhmää ovat haja-asutusalueiden yksityistaloudet ympäri Suomen.

Kaveko solmii asiakkaan kanssa vuosisopimuksen jätevesijärjestelmän huollosta, mikä onkin asiakkaalle kaikkien turvallisin ja huolettomin vaihtoehto.

– Vuosihuoltosopimuksella varmistetaan, että jätevesipuhdistamo pelaa seuraavankin vuoden. Tehtyään kanssamme jatkuvan vuosihuoltosopimuksen asiakas voi luottaa meihin, eikä hänen tarvitse itse huolehtia puhdistamosta mitenkään, lupaa Veli-Pekka Korkiakoski Kaveko Oy:stä.

Huoltokäynti kerran vuodessa

Jätevesipuhdistamon vuosihuolto tehdään kerran vuodessa ennalta sovittuna ajankohtana. Vuosihuolto tehdään pääsääntöisesti toukokuun ja marraskuun välillä, ja se sisältää jätevesipuhdistamon kokonaisvaltaisen huollon.

Kavekon filosofia on, että jätevesipuhdistamo pistetään kerralla kuntoon. Huoltoautossa on aina kaikkien merkkisten laitteiden varaosat mukana, joten yleensä yksi käynti riittää. Jos tarvitaan toinen käynti, siitä ei tule asiakkaalle lisäkuluja.

Mikäli huollon jälkeen ilmenee ongelmia, ne hoidetaan veloituksetta – pääasia, että huolto tulee tehtyä kunnolla.

– Teemme työn aina yhtä hyvin kuin tekisimme sen omaan kotiimme, Joonas Korkiakoski Kavekolta toteaa.

Kaikissa Kavekon huolloissa on kiinteät hinnat. Tämän vuoden vuosihuollon etuhinta uusille- ja olemassa oleville asiakkaille on 299 euroa, ja se on kotitalousvähennyskelpoinen. Hintaan sisältyy 20 litraa kemikaaleja. Näin ollen huolettomuuden kuukausihinnaksi tulee vaivaiset 25 euroa.

↑Kavekon verkkokaupassa on kattava valikoima jätevesijärjestelmien varaosia.

Suosittu ja edullinen verkkokauppa

Kavekolla on myös verkkokauppa, joka myy varaosia jätevesijärjestelmiin sekä muita tuotteita jäte- ja puhdasvesikäyttöön. Yksityisten kotitalouksien ohella yritysasiakkaat ovat verkkokaupan iso asiakasryhmä.

Verkkokaupassa on edulliset hinnat. Se on mahdollista, koska Kavekolla on ulkomaisia yhteistyökumppaneita eikä verkkokaupan tuotteissa ei ole välikäsiä.

Edullisuuden lisäksi verkkokauppa on saanut kiitosta selkeydestään ja helppokäyttöisyydestään. Valikoimankin on varsin kattava: osa tuotteista on sellaisia, joita ei juuri kukaan muu myy Suomessa.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

jätevesijärjestelmä jätevesijärjestelmät jätevesijärjstelmän huolto jätevesipuhdistamo jätevesipuhdistamon huollot jätevesipuhdistamon huolto jätevesipuhdistamon vuosihuolto jätevesipuhdistamot