Siirry pääsisältöön

Stailaa viihdekeskus

Sisustus
Nyt kodin viihdekeskuksenkin voi stailata. Elektroniikka kätketään alumiiniseen peruskoteloon, jota voi ostaa joko mustana tai hopea-valkoisena – tai sen värityksen voi suunnitella kokonaan itse oman maun mukaiseksi.
Nexus Phile kodin viihdekeskusNexus Psile yhdistää olohuoneen elektroniikan yhdeksi tyylikkääksi kokonaisuudeksi. Sen avulla voi muun muassa katsoa dvd-elokuvia, kuunnella musiikkia, katsella digikuvia tv-ruudulta, surffailla internetissä tai käyttää sähköpostia. Kodin viihdekeskus sisältää emolevyn ja Panasonicin tallentavan dvd-aseman tarvittavine lisävarusteineen. Emolevyn ja dvdaseman lisäksi Nexus Psile tarvitsee kiintolevyn, prosessorin, muistin ja käyttöjärjestelmän, jotka voi ostaa ja asennuttaa lähimmällä jälleenmyyjällä. Tällöin käytössä on vain yksi laite ja yksi kaukosäädin, jolla voi hallita kokonaisuutta. Kun laitteeseen yhdistetään näppäimistö ja hiiri, se toimii myös tietokoneena. Yksinkertaisen peruskotelon, jossa on irrotettava kansi, voi ostaa atk-myymälästä tai verkkokaupoista.
Voit tilata internetistä koteloon vaikka retro- tai leopardikuvioisen pinnoitteen. Pinnoitteen voi myös suunnitella ihan itse. Vain mielikuvitus on rajana. Ja jos pinnoitteeseen kyllästyy, aina voi tilata uuden. Design-pinnoite maksaa noin 30 euroa.