MAINOS

Starkki ja Puukeskus yhdistyivät ja ovat nyt STARK

Talo

Starkin ja Puukeskuksen yhdistämisessä syntyi STARK, rakennustarvikealan suurin ketju Suomessa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Starkki ja Puukeskus yhdistyvät yhden uuden brändin alle, ja on nyt STARK, Suomen suurin rakennustarvikeketju ja ammattirakentajan sekä kuluttajan yhteistyökumppani. STARK yhdistää kahden yhtiön vahvuudet ja erikoisosaamisen, ja tarjoaa asiakkailleen entistä kattavampaa ja parempaa asiakaspalvelua, sekä mahdollisuutta keskittyä omaan liiketoimintaansa.

STARK on rakennusalan ammattilaisten yhteistyökumppani, jolle kuluttajat ovat myös tärkeä asiakasryhmä. Kuluttajan projektit tarvitsevat entistä useammin tekijäksi ammattilaisen ja STARK pystyy tarjoamaan kuluttajille kaikki rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen tarvikkeet, sekä toimialan parhaan palvelun yhdistämällä heidät ammattiasiakkaiden kanssa.

– Moni kuluttaja näkee hyvänä myös sen, että saa ammattilaisen palvelua ja käyttää materiaaleja, jotka sopivat ammattilaisille, DT Finland Oy:n toimitusjohtaja Juha-Pekka Pöntinen toteaa.

STARK tarjoaa kuluttajille ammattilaistason materiaaleja ja palvelua

Stark - rakennusmies ja naulain

STARKin asiakaslupaukset on uudistettu.

– Starkin ja Puukeskuksen yhdistämisessä syntyi STARK, rakennustarvikealan suurin ketju Suomessa, Pöntinen sanoo. Toimialan parhaat osaajat ja erilaiset osaamisalueet täydentävät toisiaan. STARK tarjoaa alan asiantuntevimman palvelukonseptin. Asiakkaalle tämä tarkoittaa parempaa palvelua ja mahdollisuutta keskittyä omaan liiketoimintaansa. Ketjukonseptin uudistaminen luo myös vahvan perustan verkoston ja toiminnan edelleen kehittämiselle.

STARKin asiakaslupaukset on uudistettu. Yhtiöllä on kolme vahvaa asiakaslupausta, jotka ovat sen asiakaspalvelun ydinasioita ja vahvoja kilpailuetuja: tavoitettavuus-, saatavuus- ja toimitustakuu. Myös ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilöstö on ratkaiseva lisäarvo, joka palvelee asiakkaitamme.
Lisätietoja: www.stark-suomi.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

rakennustarvikkeet rautakauppa stark


Lisää samasta aiheesta