Damixa TriJet -suihkusetti, IP-Produkter
Kolme vaihtoehtoa. Damixa TriJet –suihkusetissä on kolme erilaista suihkuvaihtoehtoa: normaali-, säästö- ja hierova suihku. Hinta 132 euroa, IP-Produkter.
Hafa Ocean on hierova suihku
Hierova suihku. Hafa Oceanissa on neljä hierovaa suihkusuutinta, jotka voi kääntää haluamaansa asentoon tai vaikka kokonaan piiloon. Suuttimista saa myös pehmeää vesisumua. Moni- toimisen suihku- paneelin materiaali on alumiinia. Kokonaisuuden hinta 825 euroa.

.  

Gustavsbergin Scandic 03 suihkusetti
Kuminen tyyny käsisuihkussa vähentää kalkin kertymistä suihkun reikiin. Kuvassa on Gustavsbergin Scandic 03 -suihkusetti, 248 euroa
Westerbergsin Zelda
Suihkupaneeli on tavallista suihkua monipuolisempi. Westerbergsin Zeldassa on kuusi vartalosuihkusuutinta ja käsisuihku, joka toimii myös yläsuihkuna. Yksiotehanalla varustettu Zelda maksaa 390 euroa ja termostaatti- hanalla 545 euroa
 
Bauhausin Samoa Rain Classic - suihkujärjestelmä
Bauhausin kattosuihkun halkaisija on 20 cm. Samoa Rain Classic –suihkujärjestelmään kuuluu myös käsisuihku. Kokonaisuuden hinta on 259 euroa.
Oras Ventura nro 8065 -suihkupaneeli
Oras Ventura nro 8065 -suihku- paneelissa on digitaalinäyttö – veden lämpötilan ja virtaaman voi säätää mieleisekseen. Hinta 1 207 euroa.
Volan -suihku, Inno-Tuote
Suihkupään ei tarvitse aina olla pyöreä. Inno-Tuotteen maahantuomassa Volan suihkussa 3251/16 vesi suihkuaa tangoista. Termostaattisekoittaja on kromattu. Kokonaisuuden hinta 1 853 euroa.
Svedbergsin Navona
Svedbergsin Navona-malliston hanat ovat pelkistetyn tyylikkäitä. Värit kromi tai mattakromi. Kuvassa mattakromi, noin 380 euroa.

 

 
Teknocalorin Grohen Amera -suihkupaneeli
Grohen Amera- suihkupaneelissa on kuusi erilaista suutinta: sylinterin muotoinen yläsuihku, neljä säädettävää sivusuihkua ja käsisuihku. Kokonaisuuden hinta 2 200 euroa, Teknocalor.
Cisalin Wavepaneeli, Sanilux
Saniluxin maahantuomassa Cisalin Wave- paneelissa on pääsuihku ylhäällä, paneelissa piilossa kaksi muuta kiinteää suihkua sekä termostaatin alla käsisuihku. Värinä kromi. Kokonaisuuden hinta 7 815 euroa tai ilman kahta kiinteää suihkua noin 3 620 euroa. Runko messinkiä, ja suihkut asennetaan seinän sisään.
Fantinin Ala -suihku, IMG Interiors
Fantinin Ala-suihkusta vesi valuu kuin putouksesta. Hinta noin 1 880 euroa, IMG Interiors.
JOK Hanan TM456.51 Theta -suihkusarja
Puikon muotoinen käsisuihku edustaa eurooppalaista muotia. JOK Hanan TM456.51 Theta -suihkusarjan tanko on kiinteä, käsisuihku säädettävä. Termostaattihana sisältyy settiin. Yläsuihkun halkaisija 20 cm, kokonaisuuden hinta noin 570 euroa.

 

 
Hansan ColourShower, Lattapiste Collection
Saksalaisen Hansan ColourShowerissa on otettu huomioon valon ja värin vaikutus mielialaan: keltainen valo virkistää, sininen rentouttaa jne. Kahdeksan väriä, jotka saa myös vaihtumaan valitussa rytmissä. Hierontaominaisuuksia. Laattapiste Collectionin tilaustuote, 2 195 euroa (sisältää muuntajan). Viiden vuoden takuu.
Rautakesko Future
Kattosuihkun voi asentaa vanhankin hanan yhteyteen. Interbathin Future kiinnitetään seinään kahdella liittimellä. Tangon korkeutta voi säätää. Suihkusuutin ja kahva muovia, muut osat messinkiä. Kokonaisuus ilman hanaa 139 euroa, myynti K-rauta ja Rautia.
Mora Bionda Family
Mora Bionda Familyssä on yläsuihku, käsisuihku ja saippuateline asennettuina samaan suihkuputkeen. Kuvan setin hinta 311 euroa, Mora Finland.