MAINOS

Suihkun viemäröinti piiloon seinän taakse

Kylpyhuone

Seinäkaivon avulla suihkun viemäröinti saadaan pois lattiasta ja seinän taakse piiloon. Näin lattiapinta jää tasaisen yhtenäiseksi, mikä helpottaa lattian valua ja viimeistelee kylpyhuoneen ilmeen.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Geberitin seinäkaivo toimitetaan asennusvalmiina elementtinä, jonka voi remonttikohteissa yhdistää jo olemassa olevaan viemäröintiin.

Tasalattiainen suihku on elegantti ja visuaalisesti kiinnostava yksityiskohta kylpyhuoneen sisustuksessa. Seinän taakse asennettavan suihkukaivon avulla suihkun viemäröinnistä voi halutessaan jättää näkyviin ainoastaan kapea raon seinän ja lattian rajaan.

Suihkun viemäröinti onnistuu seinäkaivon avulla myös remonttikohteisiin

Seinäkaivo elementti geberit

Seinäkaivo toimitetaan asennusvalmiina elementtinä.

Seinäkaivo toimitetaan asennusvalmiina elementtinä, jota voidaan käyttää sekä asennusseinissä että massiivirakenteissa. Sen voi yhdistää jo olemassa olevaan viemäröintiin, joten se soveltuu uudiskohteiden lisäksi myös remonttikohteisiin. Seinäkaivo on toteutettavissa mataliinkin massalattian asennuskorkeuksiin aina 65 millimetristä alkaen.

Pienestä koostaan huolimatta Geberit-seinäkaivo on viemäröintikapasiteetiltaan suuri, sillä vesilukon kapasiteetti on 0,8 litraa sekunnissa. Äänieristettyjen Geberit-seinäkaivojen saumaukset ja liitännät ovat testatusti kestäviä, paloturvallisia ja vedenpitäviä.

Kannen voi pinnoittaa omalla seinälaatalla

Seinäkaivo - kylpyhuoneen viemarointi

Seinän taakse asennettavan suihkukaivon avulla suihkun viemäröinnistä voi halutessaan jättää näkyviin ainoastaan kapea raon seinän ja lattian rajaan.

Geberit-seinäkaivon kansi on valmistettu muovista ja ruostumattomasta teräksestä, ja sen kuosiin on valittavana kolme erilaista värivaihtoehtoa: valkoinen, kirkas kromi ja harjattu teräs. Vaihtoehtoisesti kannen pinta voidaan kaakeloida samalla laatalla, jota on käytetty kylpyhuoneen muissa seinäpinnoissa. Suorakaiteen muotoisen kannen mitat ovat 320 x 250 millimetriä.

Geberit-seinäkaivo on palkittu arvostetulla iF product design award 2014 -muotoilupalkinnolla.

Irrotettava hiussihti helpottaa puhdistusta

Seinäkaivon huolto on suunniteltu käytännölliseksi: kannen takana on sisäänrakennettu hiussihti, joka voidaan irrottaa pesua varten. Siivouksen helpottamiseksi seinäkaivon eteen voidaan lisäksi asentaa huomaamaton, liuskamainen keräinprofiili, joka pysäyttää suihkussa irtoavan lian kannen eteen, mistä se on vaivatonta pyyhkiä pois.

Tuotetiedot: Geberit-seinäkaivo, suositushinta alkaen 425 € (sisältää asennuselementin ja kannen)

Lisätietoja: www.geberit.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.