Suodatinkahvin uusi tuleminen – uudella suodatusmenetelmällä aromaattisempaa kahvia

Keittiö
Uudenlaista suodatusmenetelmää hyödyntävässä keittimessä vesi valuu juuri oikean lämpöisenä suoraan kahvijauheen päälle irrottaen kahvista sen parhaat aromit. Erillinen vastus pitää kahvin lämpimänä ja maun pehmeänä. Lue lisää!

Suodatinkahvi tekee tuloaan trendijuomaksi erikoiskahvien rinnalle – tai jopa ohi. Tämän päivän suodatinkahvi on aromaattista, pehmeää ja huolella valmistettua. Raikkaan veden ja hyvän kahvijauheen lisäksi myös kahvinkeitin vaikuttaa kahvin makuun.

Hyvän kahvin valmistaminen vaatii, että vesi valuu juuri oikean lämpöisenä (92–96 °C) kahvijauheen päälle ja suodatusaika on riittävä (5–6 minuuttia litraa kohden).

Riittävän kuuma vesi irrottaa kahvijauheesta kaikki aromit

OBH Nordica Gravity Pour-over -suodatusmenetelmä
Pour-over -suodatusmenetelmä

OBH Nordican uusi Gravity-kahvinkeitin hyödyntää uudenlaista pour-over-suodatusmenetelmää: vesisäiliö on suoraan suodattimen yläpuolella, ja kuumennettu vesi valuu kahvijauheeseen nopeammin kuin perinteisessä suodatuksessa eikä lämpöä mene hukkaan.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Vesisäiliön alla on veden lämmittämiseen oma erillinen vastus, joka kuumentaa veden 92–96-asteiseksi, ja vasta tämän jälkeen vesisäiliön lukko päästää veden suodattimeen. Riittävän kuuma vesi irrottaa kahvijauheesta kaikki aromit. Kahvipannun alla oleva toinen vastus pitää kahvin sopivan lämpimänä (81–83 astetta) kitkeröittämättä makua.

OBH Nordica Gravity-kahvinkeitin

  • pour-over-suodatusmenetelmä
  • kaksi vastusta, veden kuumentamiseen ja kahvin lämpimänä pitämiseen
  • tilavuus 1,25 litraa / 10 kupillista
  • automaattinen virrankatkaisu kahden tunnin kuluttua
  • irrotettava suodatin (koko 1×4), tippalukko
  • kuppien mitta-asteikko vesisäiliössä ja lasikannussa
  • värit: black, steel, chilli, indigo, copper ja sunset
  • myynnissä lokakuusta alkaen
  • suositushinta 169 euroa

 

Lisätietoa: www.obhnordica.fi

MAINOS
MAINOS LOPPUU