Suojaa terassi auringonpaahteelta

Talo
Oletko kaivannut vinkkiä siihen, kuinka suojaudut auringon paahteelta terassilla. Mira Laurila Lumonilta antaa vinkin uutuustuotteesta.

Mistä aurinkosuojatuotteessa on kyse?

Lumon auringonsuojaverhot ovat hyvä ratkaisu liiallisen lämmön ja näkyvyyden hallintaan parvekkeella tai terassilla. Verhot voidaan asentaa myös terassin lasikattoon. Ne valmistetaan parvekelasien mittojen mukaan, eivätkä haittaa lasituksen käyttöä.

Miten aurinkosuojaverhot asennetaan?


– Auringonsuojaverhot ovat hyvä ratkaisu liiallisen lämmön ja näkyvyyden hallintaan parvekkeella tai terassilla, Mira Laurila Lumonilta kertoo.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Verhot voi tilata asennettuna terassi- tai parvekelasitilauksen yhteydessä. Auringonsuojaverhot voi tilata asennettuna myös jälkikäteen tai asentaa ne itse paikalleen.

Mitä tuote maksaa?

Tuotteen hinta on alkaen 79€/ neliö + asennuskustannukset. Tarkan verhojen hinnan omalle parvekkeelle tai terassille saa helpoiten ottamalla yhteyttä Lumon-verhomyyjään.

Muuta tärkeää?

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Verhomateriaalit ovat pestävää, antistaattista, 100-prosenttista polyesteriä. Värit ovat läpinäkyvä tai läpinäkymätön harmaa ja valkoinen.

Lisätietoja: www.lumon.fi