Suojaa uima-allas katteella viimeistään syksyn tullen

Piha

Kate uima-altaan päällä pidentää uintikautta pidemmälle syksyyn, koska lämpö pysyy tallessa. Kate myös auttaa pitämään veden puhtaana roskista ja liasta, joten altaan hoitaminen helpottuu.

Syksyn tullen – ja toki myös kesällä – uima-altaaseen leijailee puiden lehtiä ja muuta tuulen mukana lentävää roskaa. Kelien kylmetessä lämpö haihtuu vedestä nopeasti ja polskuttelukausi loppuu ehkä aiemmin, kuin haluaisi.

Jos uima-altaan suojaa, vesi pysyy pidempään miellyttävän lämpimänä ja myös sen puhtaana pitäminen helpottuu tuntuvasti.

Käteviä keinoja uima-altaan suojaamisen on monia, kuten kestävä polykarbonaattikate ja erilaiset lämpöpeitteet.

Kestävä ja turvallinen kate liukuu altaan suojaksi

Vankin ja turvallisin vaihtoehto uima-altaan suojaamiseen on polykarbonaattikate, joka muodostaa altaan päälle liukuvan kuvun.

Kolmiosaisen katteen runko on elaksoitua, eli kestävää ja ruostumatonta, alumiinia. Polykarbonaattimuovi on iskunkestävää materiaalia, joka suojaa altaan turvallisesti ja kestää myös isoja lämpötilaeroja.

Kate liukuu kiskoilla niin, että sen saa osittain pois altaan päältä. Jatkokiskot mahdollistavat katteen työntämisen kokonaan altaan päältä. Katteen saa lukittua, mikä on erityisen tarpeellista, jos perheessä on pieniä lapsia tai kotieläimiä.

Katetta on saatavina kolmea eri kokoa:

Uima-altaan kate Thermo 3,3 x 6,3 altaalle

Uima-altaan kate Thermo 8,38 x 4,28 altaalle

Uima-altaan kate Thermo 4,9 x 10,46 altaalle

Katesarjat toimitetaan rahtina ympäri Suomen kotipihaan saakka.

↑Lukittava kate on turvallinen ja helpottaa altaan pitämistä puhtaana. Se myös estää lämpöä karkaamasta.

Talvipeite suojaa allasta ympäri vuoden

Katetta kevyempi vaihtoehto on talvipeite metallilankalukolla. Se ehkäisee veden haihtumista silloin, kun allasta ei käytetä.

Nimestään huolimatta talvipeitettä voi käyttää koko vuoden (engl. all-season cover) suojaamaan altaan vettä ilmasta tulevilta roskilta ja lialta.

Talvipeite on kestävää kaksinkertaisesti pinnoitettua materiaalia. Se estää auringonvaloa pääsemästä veteen, mikä ehkäisee levän muodostumista.

↑Kun talvipeite on kiinnitetty esimerkiksi terassiin, se kantaa lapsen painon.

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

kate Kylpyhuonemarket polykarbonaattikate talvipeite uima-allas uima-altaan hoitaminen uima-altaan kate uima-altaan peite uima-altaan suojapeite

Julkaisuun liitetty yritys

http://www.kylpyhuonemarket.fi/

Myymme laadukkat tuotteet kylpyhuone-, sauna- tai wc- remonttiin. Valikoimastamme löytyy laadukkaat poreammeet, höyrykaapit, kylpytynnyrit, ulkoporeammeet, suihkukaappit, infrapunasaunat sekä uima-altaat edullisesti. Myymälämme palvelee Seinäjoella.

Lue lisää: Kylpyhuonemarket