Suomalaiskeksintö: tuoli, joka auttaa ylös omin voimin

Sisustus
Tampereella on kehitetty tuoli, joka auttaa ikäihmisen tai heikkovoimaisen henkilön jalkeille. Tuolin ainoa moottori on istuja itse. Lue lisää!

Uutuustuolin kallistuva istuinosa nostaa istujan ylös. Vartalon kallistus eteen ja kevyt käsinojien painallus riittävät.

Armi Aktiivituoliksi ristityn huonekalun ja apulaitteen on kehittänyt terveydenhuoltoalalla toimiva innovaatioyritys TamErgo Oy.

– Tuolilla on selvästi sosiaalinen tilaus. Väestö ikääntyy ja sekä kodeissa että erilaisissa hoitolaitoksissa tarvitaan aktiivisia apuvälineitä, sanoo TamErgon toimitusjohtaja Petri Palo-oja.

Apua kaikille, joiden on vaikea nousta ylös istuvasta asennosta

Armi Aktiivituoli auttaa nousemaan ylös tuolista.
Armi Aktiivituoli auttaa nousemaan ylös tuolista.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Markkinoilla ei ole vastaavaa tuotetta ja tuolilla on kansainvälinen patentti. Tuoli on herättänyt myönteistä huomiota jo nyt, kun myyntiä vasta aloitellaan. Valittavana on useita eri värejä ja pintamateriaaleja. Tuoli on täysin kotimainen.

– Keksintö auttaa monia ihmisiä, joiden on vaikea nousta ylös istuvasta asennosta. Se toimii myös kuntouttajana ja keventää avustajien ja hoitajien työtä terveydenhuollossa. Tuoli aktivoi käyttäjäänsä ja sen avulla voi myös kuntoilla.

Tamergo on aloittanut tuolin myynnin Pirkanmaalla, josta edetään koko Suomeen. Palo-oja näkee suuret mahdollisuudet sekä yksityiskodeissa että julkisella puolella. Tuotteita aiotaan viedä myös Pohjoismaihin ja Venäjälle.

Lisätietoja ja tuolin käyttöä havainnollistava video: www.armi-aktiivituoli.fi

MAINOS
MAINOS LOPPUU