Tutustu palkintoihin ja osallistu Suomela.fin Kevätkalenteriin

TaloYleinen

2.5. avautuu Suomen paras Kevätkalenteri, jossa arvotaan joka päivä kesään saakka huikeita palkintoja! Varmista, ettei yksikään päivän luukku mene sinulta ohi – osallistu nyt!

llmaisesta kalenterista avautuu joka päivä mielettömiä palkintoja, joita et halua ohittaa! Mikä palkinto löytyy mistäkin luukusta? Se selviää vain osallistumalla! 

 

Kotimainen PE-muovikylpytynnyri – arvo 2 190 euroa!

Tynnyri on valmistettu polyeteenimuovista ja on täysin saumaton, erittäin helposti puhtaana pidettävä ja helppokäyttöinen.

Toimitussisältö on täydellinen, suuri n. 35 kW merialumiininen kamina, lumikuorman kestävä kansi, tyhjennyshana sekä poistoputki. Tynnyri on lämpöeristetty, esim. pohjassa on 44 cm Styrox eli tässä altaassa ei tule routa kylpijän harmiksi. Ulkovuori on kotimaista lämpökäsiteltyä mäntyä (Lunawood). Allaspaketti on muutoinkin 100 % Suomalaista laatutyötä.

www.hyvankaupanpaikka.fi

Savuhiisi-kiuas – arvo 1 230 euroa!

SAVUHIISI-KIUAS sopii n. 8-14 m3 saunoihin.

Uuden kokoluokan savusaunan kiuas, jonka voi asentaa myös puulattialle kevyellä palonsuojauksella. Kiukaan päälle lämmityksen jälkeen asennettava kansi poistaa muotoilunsa ja rakenteensa ansiosta kiuaskivet noesta erityisen puhtaiksi.

Kiuas on kokonaan ruostumatonta terästä. Kiukaan sisäosassa ei ole rautaosia, joihin löylyvesi yltäisi, joten löyly tulee puhtaasti kiuaskivistä. Kiukaan lämmitys- ja siintymisaika on yhteensä 3 – 4 tuntia.

Tekniset tiedot:

 • Halkaisija: 600 mm
 • Kiukaan korkeus (ilman kantta): 735 mm
 • Paino: 235 kg kivineen
 • Löylyä antava kivimassa: 140 kg
 • Löylyhuoneen minimikorkeus: 2 100 mm

www.holvisaunat.fi

Erälaavu-kehikko – arvo 1 190 euroa!

Eräkämppä tarjoaa omistajalleen kaiken olennaisen: lämmitettävän, lukittavan ja viihtyisän majapaikan luonnossa. Ratkaisu on yksinkertainen, nopeasti pystytettävä ja ennen kaikkea kohtuuhintainen puurakennus parhaista suomalaisista materiaaleista.

Eräkämppä on ihanteellinen ratkaisu metsästäjälle, luontoharrastajalle, tontin tai metsäpalstan omistajalle. Se toimii yhtä lailla myös pihapiirissä, jossa tarvitaan helppokäyttöistä majoitus- tai yhdessäolotilaa. Eräkämpän voi pystyttää myös tiettömien taipaleiden taakse. Se on kevytrakenteinen ja muodostuu esivalmistetuista osista, jotka on helppo kuljettaa pysytyspaikalle vaikka osa kerrallaan.

Eräkämppä muodostaa täydellisen tukikohdan metsäpalstalle, metsästysalueelle tai vastahankitulle mökkitontille. Eräkämpän pelkistetty ja luonnonläheinen elämämuoto tarjoaa aitoa vastapainoa modernille ja teknistyneelle arkiasumiselle.

Tekniset tiedot:

 • 3 m x 6 m (18 m²), myös asiakkaan omilla mitoilla
 • tasakerta 2,2 m
 • kattomateriaali: lomalautakatto, kunttakatto, peltikatto tai huopakatto
 • seinämateriaali: pyöreä kuorittu mänty tai kuorittu pelkkahirsi
 • toimitusvaihtoehdot: kehikkotoimitus, kaikki osat -toimitus tai valmiiksi pystytetty

 

www.erakamppa.fi

Luxnel-sisustuslahjakortti – arvo 700 euroa!

Luxnel on uutuus design-sisustamisen markkinoilla. Siinä yhdistyy valo ja kuva luoden ainutlaatuisen tunnelman kotiisi. Kuvat kertovat tarinaa elämästä ja valo herättää tarinat henkiin. Kuvien kautta voit elää uudelleen sinulle tärkeitä hetkiä, vaalia muistoja ja matkustaa takaisin sinulle merkitseviin paikkoihin. Parasta on se, että voit vaihtaa kuvan niin usein kuin haluat. 

Luxnel on yksilöllinen tyylikäs sisustusratkaisu. Se sopii erityisesti keittiön välitilaan, olohuoneen koristukseksi tai vaikka kylpyhuoneen piristykseksi. Kuva-aiheen voit valita omista valokuvistasi tai kuvapankista.

www.luxnel.com/fi

SUN SySan24 -minikasvihuone – arvo 616 euroa!

Nauti puutarhaviljelystä nyt omalla parvekkeellasi! Kätevä pienen tilan kasvihuone parvekkeelle, terassille, rivitalopihalle, siirtolapuutarhaan jne. Tuulisella pihalla tulee kasvihuone ruuvata alustaansa kaatumisen estämiseksi.

Soveltuu erinomaisesti myös taimien esikasvatukseen sisätiloissa. Kasvukauden loppuessa siirrä kasvihuone sisätiloihin, asenna 1-2 kasvivalaisinta ja voit kasvattaa haluamasi yrtit läpi pitkän syys- ja talvikauden.

Kasvihuoneen varustus: tukeva alumiinirunko ja 4mm kennolevyt, 10 cm alusokkelin (perustan), 2 kpl liukuovia sekä 1 kpl katon tuuletusluukku mekaanisella avausvarrella. Kattoluukkuun voi tarpeen mukaan lisätä myös tuuletusautomatiikan, joka avaa ja sulkee luukun itsestään tietyssä lämpötilassa. Laite ei tarvitse sähköä.

Mitat: leveys 1,29 m ja syvyys 0,67 m, harjakorkeus 1,99 m. Pinta-ala 0,9 m2. Pakkaus sisältää myös takaseinän kennolevyt, joten kasvihuoneen voi pystyttää myös pihalle tai puutarhaan.

Lisää lasku- ja viljelytilaa saa tilaamalla hyllyjä, jotka voi asentaa kasvihuoneen takaseinälle.

www.tuontiukkonen.fi

Masterhouse Leikkimökki 9 – arvo 590 euroa!

Hirrestä valmisettu leikkimökki pihan leikkeihin.

www.masterhouse.fi

5 x Jacuzzi-lahjakortteja – arvo 500 euroa!

Jacuzzi® on porealtaiden alkuperäinen, legendaarinen pioneeri ja alan johtava valmistaja. Jacuzzilla® on poreallasvalmistajana pitkä historia aina 1956 vuodesta alkaen. Jacuzzin® ainutlaatuinen osaaminen ilmenee altaiden muotoilussa, erinomaisissa hierontaominaisuuksissa sekä teknisessä osaamisessa. Jacuzzi® valmistaa yli 40 000 poreallasta vuodessa. Pro Patio on Suomen ainoa Jacuzzin®  edustaja ja maahantuoja.

Jacuzzi® yhdistää itämaisen viisauden ja innovatiivisen tekniikan. Allas säväyttää ylellisyydellään ja kylvyn aikaan saama rentoutuminen saa tuottaa myös hyvää mieltä. Altaiden italialainen, sulavalinjainen muotoilu hivelee silmää vuodesta toiseen.  Jacuzzin® yli 250 patenttia takaavat altaan toimivuuden sekä terveysvaikutukset. Jacuzzin® ulkoporeammeet ovat suunniteltuja kestämään aikaa ja kulutusta.

Kaikki Jacuzzi®-ulkoporealtaat ovat ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettuja ja aina kylpyvalmiita ilman veden vaivalloista lämmitysprosessia. Jacuzzin® ulkoporealtaat ovat asennettavissa lähes millaiseen tilaan tai pihaan tahansa.

www.propatio.fi

Kulo-lumiesteet katollesi – arvo jopa 500 euroa!

Lumiesteet suojaavat ihmisiä, eläimiä, autoja, rännejä ja istutuksia katolta tippuvalta lumelta. Joskus tippuvan lumen mukana lähtee irti jopa palotikkaat. Vääntynyt ränni valuttaa kevään sadevedet välikattoon, josta aiheutuu huomattavia korjauskustannuksia.

Kulo-lumiesteet ovat erittäin kestävät ja huomaamattomat. Polykarbonaatti on läpinäkyvä ja erittäin kestävä materiaali. Polykarbonaatista valmistetut lumiesteet luovat siis turvallisuutta ilman, että pihapiirisi ulkonäkö kärsii.

Polykarbonaattilumiesteet ovat n. 5 cm korkeita ja, useista muista lumiestetyypeistä poiketen, mahdollistavat lumen poiston katoilta. Lunta poistettaessa lunta ei poisteta katoilta kokonaan, vaan katon pinnalle on hyvä jättää noin 10 – 15 cm:n paksuinen lumikerros. Katon pinnalle jätetään siis lumikerros jonka alle lumiesteet jäävät. Tämä lumikerros on vanhaa lunta, joka on tiheämpää ja raskaampaa kuin vastasatava ns. puuterilumi. Tällainen vanhan lumen kerros sitoo uutta satavaa lunta paremmin, kuin jos lumimassa poistettaisiin kokonaan.

www.kulolumieste.com

Finnmirror-lahjakortti – arvo 500 euroa!

Kotimaiset kestävät Finnmirror-kylpyhuonekalusteet ovat saaneet inspiraationsa Suomen luonnon kauneudesta ja yksinkertaisista muodoista. 

Finnmirror valmistaa kotiisi uudet Inaria-liukuovikaapit ja kylpyhuonekalusteet mittatilaustyönä. Tutustu mahdollisuuksiin ja suunnittele oma Inariasi!

Finnmirrorilta löydät myös laajan valikoiman sisustuspeilejä, kuten Pohjoismaiden suurimmalta peilivalmistajalta kuuluukin!

www.finnmirror.fi

Keddy-lahjakortti – arvo 500 euroa!

Takat, takkasydämet ja puuhellat löydät Keddyltä. 

www.keddy.fi

Vekas-kylpytynnyrilahjakortti – arvo 500 euroa!

Uuden sukupolven Vekas-mallisto tuo markkinoille modernin muovista valmistetun kylpytynnyrin. Tuote on kehitetty yhteistyössä maan johtavan muovituotteiden valmistajan Pipelife Finlandin kanssa.

Vekas Kylpytynnyri on kehitetty suomalaiseen asuinympäristöön ja ekologiseen elämäntapaan. Tuote julkistettiin kesällä 2011 ja on sen jälkeen saavuttanut suuren suosion innovatiivisella muotoilullaan ja käyttömukavuudellaan.

www.vekas.com

Molarum-salaojalahjakortti – arvo 500 euroa!

Salaojien ja salaojituksen uusiminen on tarpeellinen tyypillisesti ennen 90-lukua rakennetussa omakotitalossa tai kiinteistössä. Vanhat salaojat on monesti epäkunnossa tai salaojat on toteutettu alunperinkin puutteellisesti. Tämän seurauksena kiinteistön perustus kastuu ja kellari kostuu.

Molarum Salaojat on huoleton valinta omakotitalon tai taloyhtiön salaojaremontin toteuttajaksi. Huolehdimme puolestasi kaikesta avaimet käteen -periaatteella.

www.molarum.fi

Osmo Color -tuotepaketti – arvo 425 euroa!

Organowood Puunsuoja 01 Palo- ja lahosuoja (10 l) on vesipohjainen puun pintakäsittelyaine, joka sisältää piimineraaleja sekä luonnon kasviyhdisteitä. Tuote imeytyy hyvin puun solukkoon, jossa se kiinnittyy puun kuituihin kovettuen kuivumisen aikana. Kun käsitelty pinta on kuiva, ovat piimolekyylit muodostaneet puun kuitujen ympärille fyysisen esteen lahottajasieniä vastaan, samalla kun puu on saanut palonsuojaominaisuuksia.

Puunsuoja 01 ei sisällä orgaanisia liuottimia tai raskasmetalleja. Väritön neste ei muuta puun väriä merkittävästi, mutta antaa puulle ajan kanssa kauniin vaaleanharmaan sävyn.

Puunsuoja 02:den sisältämät piin polymeerit kiinnittyvät puun kuituihin ja muodostavat kuivuessaan erittäin vettähylkivän pinnan, jolloin kosteus, vesi tai vesiohenteinen lika ei pysty tunkeutumaan puuhun. Vettähylkivä pinta ehkäisee kasvustoja, vähentää puun kosteuselämistä ja pinnan halkeilua.

Väritön neste ei muuta puun väriä merkittävästi, mutta antaa puulle ajan kanssa kauniin vaaleanharmaan sävyn.

www.osmocolor.com

 

Solamagic 1400 ECO+PRO -terassilämmitin – arvo 369 euroa!

Suosittu ja energiatehokas lämpösäteilijä seinälle, kattoon tai telineeseen. Lämmitin, jossa yhdistyvät tehokkuus sekä monipuolisuus. Kallistuksensäädön ansiosta kohdistat lämmön sinne missä sitä tarvitset.

Tekniset tiedot:

 • Asennus: Seinä, katto, irrallinen jalusta
 • Teho: 1400 W
 • Kapasiteetti: Jopa 14 m²
 • Teknologia: Huippukehittynyt SOLAMAGIC No-glare® -teknologia
 • Lämpöelementti: SOLAMAGIC Solastar® No-glare -lämpöelementti 
 • Liitäntä: 230 V/ 50 Hz
 • Suojausluokka: SK I
 • IP-luokka: IP X4
 • Liitäntäjohto: 1800 mm maadoitetulla pistokkeella (Schuko-pistoke)
 • Materiaali: Säänkestävää alumiinia ja ruostumatonta terästä
 • Pintakäsittely: Pulverimaalaus
 • Hyväksynnät: TÜV -hyväksyntä
 • Paino: 2,3 kg

www.siesta.fi

Greeny-kompostori – arvo n. 350 euroa!

Kompostoi keittiöjätteesi fiksusti Greeny-kompostorissa.

Kompostointi on luonnonmukainen tapa palauttaa eloperäinen, maatuva jäte takaisin luonnon kiertokulkuun. Greeny kompostorissa voit kompostoida ruuantähteet ja muut maatuvat kotitalousjätteet itse.

Greenyn helposti avattava, auki pysyvä kansi, kätevät kädensijat ja etupaneliin keskitetyt toiminnot tekevät käytettävyydestä selkeän ja vaivattoman. Tiivis rakenne estää eläinten pääsyn sisälle kompostoriin.

Takaisin luontoon

Kompostissa pieneliöt lahottavat jätteen hiilidioksidiksi, vedeksi, kivennäissuoloiksi ja humukseksi eli muhevaksi mullaksi. Lahottajat tarvitsevat ravintoa, kosteutta ja raitista ilmaa. Toimiva komposti on kostea ja ilmava. Siinä ainesten ravinnesuhteet ovat sopivat. Lahottajat tuottavat lämpöä, jolloin komposti toimii.

Tekniset tiedot:

 • Koko: Leveys 75 cm, korkeus 110 cm, syvyys 80 cm.
 • Tilavuus: 250 l.
 • Materiaali: Pakkasta, lämpöä ja UV-säteilyä kestävää polyeteenimuovia PE.
 • Eriste: Polyuretaani.
 • Värit: viinisakka, basilika ja laastinharmaa.

 

www.ukmuovi.fi

Ihanin-verholahjakortti – arvo 300 euroa!

Ammattimaiset aurinkosuojat ovat paljon enemmän kuin pelkkä rullaverhon alas vetäminen. Käyttömukavuutta vaaditaan niin kotona kuin vaikkapa julkisissa tiloissa. Uudet vaatimukset muun muassa lasten turvallisuudesta sekä aina tiukasta asennusaikataulusta ovat vaatimuksia innovaativisille korkealaatuisille tuotteille. Laaja Ihanin-valikoima sisältää erilaisia aurinkosuojia energiatehokkailla kankailla, nopeasti asennettavia ja kestäviä mekanismeja, sekä modernit moottorit ja järjestelmät.

Hasta puolestaan tarjoaa täydellisen valikoiman rullaverhoja eri tarpeisiin. Valikoimista löydät kaikentyyppisiä mekanismeja, kuten mekanismit suuriin, raskaisiin ja vaativiin rullaverhoihin, joita voidaan käyttää kevyesti, sekä mekanismeihin, joilla voit kiinnittää pienen rullaverhon sisäänaukeavaan ikkunaan.

www.ihanin.fi

2 x Weber Q1200 –kaasugrillejä – arvo 299 euroa!

Weber Q1200 -kaasugrilli on kompakti, kannettava ja hyvin varusteltu kaasugrilli, joka tarjoaa kaikki olennaiset perusominaisuudet mitä grillaamisessa tarvitaan. Yksi polttimo, posliiniemaloitu valurautaritilä, 32 x 42,5 cm grillausala ja kokoontaitettavat työtasot. Q1200 syttyy napin painalluksella ja kuumenee jopa viidessä minuutissa. Grillauslämpötilaa voi säätää portaattomasti grillauksen aikana, jolloin lämpö jakautuu tasaisemmin koko grillausritilän alueelle.

Weber Q1200 on helppo puhdistaa. Rasva ja ruoantähteet kerääntyvät grillin pohjalle tiputusastiaan, joka on helppo tyhjentää grillin sivusta. Grilliritilän puhdistukseen riittää laadukas grilliharja ja muutaman kymmenen sekunnin harjaus.

Weber Q1200 on valmistettu laadukkaista materiaaleista. Grilliritilä on huoltovapaata posliiniemaloitua valurautaa, joten sitä ei tarvitse öljytä eikä rasvata. Polttimo on ruostumatonta terästä, joten säiden vaihtelut tai ruoista valuvat marinadit eivät ruostuta sitä. Grillin runko on valmistettu tukevasta ja ruostumattomasta lasikuituprofiilista, ja kansi ja pohja valualumiinista, jolla on erinomainen korroosionkesto.

Tekniset tiedot:

 • Liitäntä 440 gramman kertakäyttökaasupulloon (pullo myydään erikseen)
 • Ulkomitat KxLxS: 66 x 130 x 61 cm
 • Grillausalue: 32 x 42,5 cm
 • Grilliritilä posliiniemaloitua valurautaa
 • Polttimen teho 2,5 kW
 • Sähkösytytys
 • Kansi ja pohja valettua alumiinia, runko lasikuituvahvistettua nailonia
 • Lämpömittari kannessa
 • Kokoontaittuvat työtasot

www.coverlasitus.fi

STIHL FSA 45 -akkutrimmeri – arvo 149 euroa!

Kompakti akkukäyttöinen ruohotrimmeri yksinkertaisiin trimmaus- ja siistintätehtäviin talon lähellä. Integroitu akku lataustilan merkkivaloilla, ilman työkaluja säädettävä varsi ja kädensija, säädettävä leikkuupään työkulma esim. reunusten pystyleikkuuseen, helppo PolyCut-terän tai leikkuusiiman vaihto ilman leikkuupään vaihtoa, taimisuoja, paino 2,3 kg.

Tekniset tiedot:

Akun kesto PolyCut 2-2 leikkuupäällä (min) (1 : jopa 20
Akun kesto siimapäällä (min) (1 : jopa 12
Akkuteknologia : Lithium-Ion
Leikkuuleveys (mm) : 230
Ääniteho dB(A) (2 : 87
Äänenpaine dB(A) (2 : 77
Jännite (V) : 18
Vakio terälaite : PolyCut 2-2
Kokonaispituus (cm) (3 : 110
Tärinätaso vasen/oikea (m/s²) (4 : 1,7 / 4,9
Paino ilman akkua (kg) (5 : 2,3

www.stihl.fi

3 x Folke-postilaatikko – arvo 112 euroa!

Viikkopostilaatikko Folkkeen mahtuu monen viikon postit ja sillä saat Flexboxin kuuluisan laadun hyvään hintaan.

Postilaatikko on valmistettu paksusta, kuumagalvanoidusta pellistä joka kestää kovia ja se toimitetaan varustettuna varmalla kiertolukolla. Kaupan päälle saat suunnittelemasi nimikyltin.

www.flexbox.fi

5 x kattotyölahjakortteja – arvo 100 euroa!

Aurinko, vesi, lumi ja jää kuluttavat kattoa. Peltikaton maalipintaa kuluu pois,  jonka jälkeen sinkkipinta syöpyy pois ja pelti alkaa ruostua. Tiilikatto sammaloituu ja vesi saattaa jäätyä kattotiilien halkeamiin ja särkeä tiilen. 

Katon levä-, home- ja sammalpesulla poistetaan kaikki kattoon tarttuneet ja pinnoitusta sekä katemateriaalia heikentävät tekijät. Tiilikattoon tarttunut sammal rapauttaa tiilet.Tiileen sammalen mukana säilöytyvä vesi yhdessä pakkasen kanssa voi halkaista tiilen. Tällöin tiilikaton käyttöikä lyhenee oleellisesti. Peltikatolle tarttunut levä pilaa pellin maalipinnoitteen ja saumat sekä lyhentää käyttöikää.

Peltikatto vaatii säännöllistä huoltoa. Jos syöpyminen on jo pitkällä, tarvitaan perusteellinen korjausmaalaus. Pohjatyöt suoritetaan tehokkailla maalinpoistoaineilla. Käytettävä pinnoite valitaan kohteen erityisvaatimusten mukaisesti. Käsittely antaa katolle uuden kestävän pinnan.

www.rmpkattohuolto.fi

10 x Tespack Mini 5k Water Resistant Power Bank -aurinkopaneelilatureita – arvo 49,90 euroa!

Tespack Mini 5k Water Resistant Power Bank -aurinkopaneelilaturi on erittäin kevyt aurinkoenergiakäyttöinen virtapankki (5000mAh). Laite on iskunkestävä, vesi- ja pölytiivis, ja siinä on sisäänrakennettu LED-lamppu. Virtapankin lataat täyteen aurinkoenergialla 20 tunnissa, USB’llä 5 tunnissa. Yhdellä latauksella lataat tabletin kertaalleen, älypuhelimen kolmesti ja GoPro-actionkameran jopa viidesti.  Pakkaus sisältää kannettavan aurinkoenergiakäyttöisen virtapankin, ripustuslukon, micro USB -kaapelin sekä USB-rannekkeen.

www.stek.fi

10 x Catusa kola/harava –työkaluja – arvo 30 euroa!

Nurmikontekijän perustyökalu. Suomessa valmistettu Avainlipputuote!

 • Pyöreiden piikkien ansiosta ei tunkeudu maahan
 • Siementen ja pintamullan sekoittamiseen
 • Lehtien haravoimiseen
 • Hiekan ja mullan siirtoon, tasoittamiseen ja muokkaamiseen
 • Teräprofiilin muotoilu mahdollistaa maa-aineksen muokkaamisen terän molemmin puolin
 • Valmistettu kevyestä ja kulutusta kestävästä alumiinista
 • Terän leveys 51 cm
 • Pituus 180 cm
 • Paino 1,1 kg
 • Suomen 100-vuotisen itsenäisyyden juhlavuoden virallinen Suomi 100 -tuote, toimitetaan sinivalkoisella varrella

www.iskas.fi

Varmista mukanaolosi ja osallistu Suomela.fin ilmaiseen Keväkalenteri-arvontaan alla olevalla lomakkeella! 

 

Osallistuminen on maksutonta. Jos lomake ei toimi, voit osallistua myös täältä >


Julkaisuun liitetyt avainsanat:

arvonta kevät kevätkalenteri suomela.fi