MAINOS

Suomela Habitare-sisustusmessuilla 2012.

Yleinen

Suomela esitteli toimintaansa syksyn 2012 Habitare-sisustusmessuilla. Erityisesti Suomelan sähköinen uutiskirje herätti kiinnostusta.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Ensimmäinen messupäivä oli suunnattu ammattilaisille ja osastolla kävi tasaisesti Suomelan yhteistyökumppaneita ja sisustusalan ammattilaisia.

Suomelan Habitare-messuesittelijat
Messukävijät olivat kiinnostuneita Suomelan sähköisestä uutiskirjeestä.

Perjantaista sunnuntaihin messupäivät alkoivat vilkkaasti heti aamusta. Suomela -lehti ja messuosasto saivat kuluttajilta positiivisia kommentteja. Lehteä pidettiin hyvänä vinkkipankkina ja lehdessä sanottiin olevan juuri sopivasti asiaa. Useat kuluttajat toivoivat, että lehteä jaettaisiin myös kerrostaloihin. Osa kuluttajista myös toivoi, että lehti voisi ilmestyä useammin.  

Messuosastolla oli mahdollista tilata Suomelan sähköinen uutiskirje. Monet messuvieraat olivat kiinnostuneita uutiskirjeen sisällöstä ja sen ilmestymisestä. Osalle kuluttajista sähköinen uutiskirje oli jo entuudestaan tuttu.

Lehteä sekä uutiskirjettä pidettiin tasokkaana ja vinkkejä hyödyllisinä. Monet kertoivat käyvänsä Suomela.fi –sivuilla lukemassa ajankohtaisia vinkkejä pientaloasumiseen.

Lisätietoa Suomelasta

Suomela-lehti:

Ilmaiseksi kaikkiin pientaloihin jaettava pientaloasumisen lehti. Lehden jakelu noin 1,4 miljoonaa kappaletta. Suomela on lukijamäärältään ylivoimaisesti Suomen suurin asumisen lehti.

Lehtien lukijamääriä mittaava tutkimus KMT (Syksy 2011/Kevät 2012) osoitti edellisen mittausjakson lukuihin verrattuna 54.000 lukijan eli 4,5 %:n lisäystä, kun aikakauslehtien lukijamäärät keskimäärin laskivat samalla mittausjaksolla. Suomelalla on nyt peräti 1.249.000 pientaloissa asuvaa lukijaa.

Suomela.fi-verkkopalvelu:

Ajankohtaista pientaloasumiseen liittyvää tietoa netissä, mobiilissa ja uutiskirjeissä.

www.suomela.fi
m.suomela.fi

Suomelan uutiskirjeet:

Suomelan uutiskirje ilmestyy kerran viikossa.
Pihaan ja puutarhaan keskittynyt uutiskirje ilmestyy joka toinen viikko.
Kussakin kirjeessä on oma ajankohtainen teemansa.

Tilaa Suomelan uutiskirje >

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

habitare suomela.fi-uutiskirje uutiskirje uutiskirjeet