MAINOS

PikkuPietarinPiha: Talonrakentajan videopäiväkirja

Talo

PikkuPietarinPiha on reaaliaikainen videopäiväkirja perheenisästä, Pietarista, joka yrittää rakennuttaa taloa perheelleen, johon kuuluvat lisäksi vaimo, koira ja 7 eläväistä lasta. Pietarilla ei ole mitään aikaisempaa kokemusta rakentamisesta. Tapahtumia ei ole ennakkoon suunniteltu eikä käsikirjoitettu.PikkuPietarin

Jaa sosiaalisessa mediassa

Uusi jakso ilmestyy noin parin viikon välein. Palvelun pääasiallisena tehtävänä on tarjota katsojille maallikon näkökulma omakotitalon rakennuttamisesta niin iloineen kuin suruineenkin.

”Meillä oli silloin 6 lasta ja seitsemäs tulossa, emmekä mahtunut enää taloomme, joka oli jo myytykin. Voitte arvata miltä tuntui, tähän päälle kun tuli vielä oman yrityksen tuomat haasteet päälle lapsikatraan hyppiessä ympärillä, jotka valittivat koulupaikan vaihtoa”, Pietari kertaa rakennusprojektin aloitusta. ”Päätin, että teen kaikkeni sen eteen että hommaan itse kaikki tavarantoimittajat ja huolehdin siitä, että myös he hyötyvät projektistani niin pitkälle kuin mahdollista. Tämä varmistaisi sen, että tekijät antavat kaikkensa, ja talon kustannukset pysyisivät paremmin kurissa. Talo on tehtävä, ja teen kaikkeni perheen eteen”, hän lisää.

PikkuPietarinPiha-videopalvelu

Lisätietoa projektistaSelaa kaikkia sarjan videoita tästä >

 

 

 

 

Lisätietoa rakennusprojektista:

   PikkuPietarinPihan kotisivut >

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

omakotitalon rakennus omakotitalon rakentaminen pietarin piha pikku pikku pietarin piha pikkupietarinpiha rakennus