MAINOS

Lue lukijoiden blogeja ja tule itsekin mukaan bloggaajaksi

Yleinen

Suomela blogikirjoittajat ovat aktiivisia Suomelan lukijoita, jotka havainnoivat ja kirjoittavat omasta elinpiiristään ja itselleen tärkeistä teemoista, kuten pientaloasuminen, sisustaminen, nikkarointi, puutarha tai omakotiasuminen yleensä. Ryhdy sinäkin kirjoittamaan omaa blogiasi.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Klikkaa ja ilmoittaudu bloggaajaksi täällä >

Otamme sinuun yhteyttä ja kerromme milloin oma blogisi on avattu ja valmis ensimmäisellesi kirjoituksellesi.


Klikkaa tästä blogisivustolle ja lue uusimmat jutut >

Tutustu bloggaajiimme:

 

Raija Johanna – Minä, mieheni ja päiväkoti-ikäiset lapsemme muutimme omaan taloon vajaa kaksi vuotta sitten. Blogiaiheeni käsittelevät erilaisia oivalluksia ja ajatuksia, jotka liittyvät arjen pyörittämiseen, ympäristöhavaintoihin, viherpeukalokokeiluihin ja niin edelleen.

Lue Raija Johannan blogia

Rusticus – Olen 56-vuotias 4 aikuisen lapsen äiti. Muutimme puolen perheen kanssa maalle entiseen kotitaloomme 4 vuotta sitten myytyämme omakotitalon Helsingistä. 1956 valmistuneen rintamamiestalon remonttiin on liittynyt kaikenlaista kokemusta niin hyvässä kuin pahassakin, ja homma jatkuu edelleen, nyt lähinnä tee itse -menetelmällä. Blogissani tuon esille naisnäkökulmaa remontoimiseen ja nimenomaan sitä, ettei sukupuoli ole minkäänlainen este työkalujen käyttöön aina vasarasta ja ruuvimeisselistä moottorisahaan tai katkaisusirkkeliin.

Lue Rusticuksen blogia

 

Martti – Asun vaimoni kanssa pääkaupunkiseudulla paritalossa ja meillä on kaksi kesämökkiä, jotka olemme nyt eläkkellä ollessamme kunnostaneet täysin. Aiheita ammennan mökkielämästä, asumisesta erilaisissa muodoissa ja paljon puhutusta ekologisuudesta ja hiilijalanjäljestä.

Lue Martin blogia

 

Sylvi – Olen 26-vuotias naikkonen Kainuusta. Asumme 50-luvulla rakennetussa omakotitalossa mieheni, 2-vuotiaan tyttäremme ja kahden jämtlannin pystykorvan kanssa. Elämme jatkuvan remontin/muutoksen keskellä, jos ei isompia remontteja ole, niin sitten sisustetaan/minä sisustan..jos ei sisusteta, niin aina siivotaan :D

Lue Sylvin blogia

 

Irkku – Asumme mieheni ja kahden koiran kanssa Etelä-Espoossa 1970-luvulla rakennetussa 300 m2:n omakotitalossa, jossa on asuintilojen lisäksi uima-allas ja pieni eläinlääkärin vastaanotto. Blogini käsittelee ensisijaisesti pientaloasumista yli 30-vuotiaassa omakotitalossa. Kerron talon ylläpidosta, pienistä ja isoista remonteista, mutta myös suuren pihan hoidosta, perheen kokoontumisista ja koiravaltaisesta elämäntavasta.

Lue Irkun blogia

 

 

Elina – Olen 25-vuotias oululainen rivitaloasuja, joka viihtyy kotona ja keksii milloin mitäkin “pientä kivaa” vapaa-aikansa ratoksi. Mm. pihatyöt, kukat, sisustaminen, ruoka ja kaikenlainen näpertely ovat sydäntäni lähellä. Tulevaisuuden haaveista isoin on tietysti omakotitalo suuren pihan kera.

Lue Elinan blogia

 


 

Nina Olen 38-vuotias pietarsaarelainen nainen. Olemme asuneet talossamme noin 5 vuotta, eli puutarha on melko uusi. Bloggaan puutarhanrakentamisesta, ideoista, kasveista… Eli ihan kaikesta puutarhaan liittyvästä. Kirjoitan blogia ruotsiksi.
Jag är en 38-årig kvinna från Jakobstad. Vi har bott i vårt hus i fem års tid, vilket betyder att trädgården är relativt ny. Jag bloggar om tädgårdsbyggande, idér, växter. Alltså allt om trädgård. Min blogg är på svenska.

Lue Ninan blogia – Läs Ninas blogg

 


 

Marketta maalta – Olen juuri jäänyt eläkkeelle lukion historian opettajan virasta. Olen aina askarrellut kaikkea, mm. keramiikkaa, käsitöitä, puutarhaa, sisustamista, remontteja… Asun maalla omakotitalossa mieheni kanssa. Tontillamme riittää tekemistä, ja niistä puuhista voisin kirjoittaa loputtomasti.

Lue Marketan blogia

 


 

 Kirsikka – Olen 30 vuotias kahden lapsen kotiäiti. Asun vanhassa rintamamiestalossa Mieheni, lasten sekä kissan ja marsun kanssa. Harrastan ompelua ja puutarhan hoitoa sekä pieniä tee-se-itse remontteja.

Lue Kirsikan blogia

 

Tapio – Asun yksin maalla isossa maatalossa noin kahden hehtaarin tontilla. Olen innokas puutarhanhoitaja, ja kirjoitan blogiini kokemuksiani puutarhanhoidosta ja maalaiselämästä yleensä.

Lue Tapion blogia

 


 

Eija – Olen keski-ikäinen yksinhuoltajaäiti Espoosta. Tyttäreni on 11-vuotias. Asun omakotitalossa, jossa on paljon remontoitavaa ja iso piha. Rakastan puutarhanhoitoa ja vanhan taloni piha oli aivan tyhjä, kun muutin tänne. Lämmitysjärjestelmä pitäisi vaihtaa kaiken muun lisäksi. Käsityöt ja kasvisruuat etenkin luomu ovat tärkeitä.

Lue Eijan blogia

 


 

Maarit – Täällä sattuu ja tapahtuu. Kierrän uusiotoreja, rakennustoreja, rakennus- ja purkutyömaita ja roskalavoja löytääkseni rahatilanteeseen sopivia ratkaisuja. Kasvatan koiria, laitan pihaa, remontoin taloa… Kirjoitan blogiini tekemisistämme – aidosti, rehellisesti ja reilusti.

 

Lue Maaritin blogia

 


 

Ruusa – Rakennamme persoonallista kotia ja teen itse persoonallisia käsitöitä ja pyöritän pientä sisustuksen verkkokauppaa sekä myyn tuotteitani messuilla ym. “Tuunaan” myös paljon erilaisia kirppislöytöjä ja seuraan sisustus-blogeja, joista kerään vinkkejä omiin tarpeisiin muunneltavaksi.

Lue Ruusan blogia

 


 

Villa Unelma – Tero Niemi ja Hanna Castrén-Niemi rakentavat Tuusulaan unelmiensa taloa, ”asumismukavaa passiivitaloa”. Tavoitteena on mm. aurinkoenergian ja taloautomaation laaja hyödyntäminen. Yksityiskohdat selkiytyvät sitä mukaa kun rakentaminen etenee. Tutustu passiivitalorakentamisen iloihin ja suruihin.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.