Suomelan arvontakalenterissa on ”kerro kaverille” -ominaisuus, jonka perusteella aiemmin kisaajaksi liittynyt kilpailija voi kutsua mukaan ystäviään. Ystäväkutsuun on myös liitetty mahdollisuus voittaa kutsujan ja viiden nopeiten kutsuun vastanneen ystävän kesken yllätyspalkinnot, jolloin kukin voi voittaa samanlaisen palkinnon.

Näin ystäväkutsu toimii:

Ystäväsi lähettää ystäväkutsun Suomelan arvontakalenteri-palvelun kautta.  Tästä syystä lähettävänä osoitteena on Suomelan sähköpostiosoite (noreply@suomela.net tms.). Tähän osoitteeseen ei voi lähettää vastausviestejä.  

Kutsun lähettäneen ystäväsi voit tunnistaa saamasi sähköpostikutsun yläosassa näkyvästä sähköpostiosoitteesta.


Jos et tunne lähettäjää sähköpostiosoitteen perusteella

Jos et tunne lähettäjää sähköpostiosoitteen perusteella, voit halutessasi silti osallistua kisaan kutsun perusteella. Samaasi ystäväkutsuun vastaamalla tietosi eivät välity kutsun lähettäjälle, vaan tallentuvat ainostaan suomelan arvontakalenterin tietokantaan.

Jos epäilet väärinkäytöstä kutsujan taholta, voit lähettää kutsujan sähköpostiosoitteen Suomelaan osoitteeseen lukijainfo@suomela.net. Suljemme todennetusti palvelua väärin käyttäneet kisaajat kilpailusta.