Suomen ensimmäinen täystiilivalmistalo on myös matalenergiatalo

Talo
Suomen ensimmäisen täystiilivalmistalon saa valmiiksi säältä suojaan pystytettynä, tai halutessaan vaikka muuttovalmiina. Kyseessä on matalaenergiatalo, jonka energiatehokkuusluokka on A.

Tiileri 99 on matalaenergiatalo, jonka energiatehokkuusluokka on A. Julkisivu- ja runkotiilien välinen paksu eristekerros pitää lämmön tasaisena ilman kosteusongelmien riskiä kasvattavaa muovikerrosta. Talon lämpötaloudellisuutta parantavat myös varaava tulisija ja varaava tiiliharkkohormi uutuus, jotka sisältyvät pakettiin pystytettynä.

Huoltovapaa ja turvallinen – säänkestävät tiilet sietävät hyvin rasitusta

Esimerkiksi ilman epäpuhtaudet tai pakkanen eivät tiileen pysty. Suomalainen tiili on vahva, sen puristuslujuus on korkeasta polttoasteesta johtuen erityisen suuri. Poltettu tiili on huoltovapaa materiaali, sitä ei tarvitse maalata. Huoltotoimenpiteiden vähäinen tarve, perinteiset asentamisen työtavat ja 100 % kierrätettävyys vähentävät tiilirakenteiden ympäristökuormitusta.

Tiili on hengittävä materiaali, joka ei homehdu eikä haihduta haitallisia aineita. Alhaisen vesihöyrydiffuusiokertoimen ja huokoisuuden ansiosta tiiliseinä säätelee automaattisesti huoneilman kosteutta. Siksi täystiilitalossa on hyvä sisäilma.

Tiili on myös palamaton materiaali, mikä lisää turvallisuutta ja vähentää vakuutusmaksuja. Yksi täystiilitalon eduista on hiljaisuus. Ulkoseinät pitävät melun loitolla aina 58 dB:n asti, ja tiiliset väliseinät vähentävät huoneesta toiseen kantautuvia ääniä ja lisäävät siten asumismukavuutta.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Lisätietoja: www.tiileri.fi