MAINOS

Pieni kylpyhuone – monta kaunista ja kätevää ideaa

Kylpyhuone

Pieni kylpyhuone voi olla toimiva ja houkutteleva. Sinne mahtuu kaikki tarpeellinen ja vähän luksustakin, jos haluaa. Nappaa vinkit talteen ja suunnittele omasi!

Jaa sosiaalisessa mediassa
Kaupallinen yhteistyö: INR

Jos kotonasi on pieni kylpyhuone, sinne mahtuu ehkä vain kapea allaskaappi, mutta ei hätää. Yleisesti ottaen varustelutaso ja tilavuus kasvaa koon myötä, mutta myös 40–50 senttimetriä leveissä kalusteissa on runsaasti säilytystilaa – valitse joko ovellinen 40 senttiä leveä allaskaappi tai 50 senttiä leveä allaskaluste kahdella pehmeästi sulkeutuvalla laatikolla. Erilaisia allaskaluste vaihtoehtoja on aina 140 sentin leveyteen asti.

pieni kylpyhuone kalusteineen, harmaa

Valitse pieneen tilaan kapeampi kokonaisuus.

Säilytystilaa kaikelle tarpeelliselle

Etenkin jos kylpyhuone on pieni, kaikelle tärkeälle, kuten siveltimille, voiteille ja harjoille, pitää olla tarkkaan harkitut säilytyspaikkansa. Peilikaappiin saa paljon tavaraa järjestykseen ja piiloon, ja samassa kokonaisuudessa yhdistyy kätevästi säilytys ja peili.

Suihkussakaan ei tarvitse liukastua saippuaan tai kompastua sampoopulloihin; suihkutilaan on tarjolla fiksuja ja käteviä säilytysratkaisuja.

pieni kylpyhuone, kaappi avoinna

STAGE 60 -peilikaapissa on pistorasia ja magneettipidike kaapin sisällä sekä LED-valaistus.

pieni kylpyhuone, suihkutila

Fiksu PILE on suihkutilan säilytysratkaisu, joka sulautuu suihkunurkan seinäprofiiliin.

Peili & valo yhdessä

Peilin avulla pieni kylpyhuone tuntuu isommalta kuin se todellisuudessa on. Jos peilissä on vielä säilytystila ja valaisin, tilan maksimointi vain paranee.

Useissa peileissä voi säätää sekä kirkkautta että valon lämpötilaa, mikä auttaa ehostamisessa.

Millainen peili tai peilikaappi sopisi sinun kylpyhuoneeseesi?

Taitto-ovet mahtuvat pieneen tilaan

Suihkuseinien asentaminen pienennen kylpyhuoneeseen voi tuntua mahdottomalta ajatukselta, mutta näin se ei ole. Suihkuseinälle on tilaa, jos valitsee Flex taitto-ovet, jotka taittuvat kätevästi kasaan eivätkä vie tilaa.

Erikoisten kulmien ja kolojen ei kannata antaa estää toteuttamasta suihkutilaunelmia, sillä suihkuseinät voi sovittaa millimetrin tarkkuudella kylpyhuoneeseesi.

Toimiva suihkunurkka syntyy Flex taitto-ovilla.

Hyödynnä huoneen korkeutta

Jos kylpyhuoneesi on korkea, hyödynnä koko tila. Korkeuserojen avulla voit luoda pieneen kylpyhuoneeseen syvyyttä ja dynamiikkaa.

Korosta korkeutta lattiasta kattoon ulottuvalla suihkuseinällä, joka rajaa suihkutilan ja tuo pieneen kylpytilaan avaruuden tuntua. Ne mallit, joissa on Plus-merkintä, voi tilata mittojen mukaan aina 2 700 millimetriin saakka.

Hyödynnä korkeutta myös lisävarusteissa. Pitkät ja kapeat pyyhekuivaimet kuivaavat pyyhkeet tehokkaasti, koska pyyhe laskostuu kauttaaltaan kuivaimen ympärille.

pieni kylpyhuone

Kaikki tarpeellinen mahtuu kauniisti pieneen kylpyhuoneeseen, kunhan tilankäytön suunnittelee hyvin ja valitsee oikeat kalusteet.

 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

allaskaappi INR kylpyhuoneen säilytys pesuallas pieni kylpyhuone sanka suihkuseinä taitto-ovi

Julkaisuun liitetty yritys

INR tarjoaa pohjoismaiset suihkutilaratkaisut, hanat ja pyyhekuivaimet sekä kylpyhuonekalusteet, joilla on markkinoiden pisin takuu ja jotka on käsitelty markkinoiden ylivoimaisesti kestävimmällä TX Top Extreme™ -pintakäsittelyllä. INR tuotteet ovat korkealuokkaista pohjoismaista muotoilua älykkäillä toiminnoilla, jotka kestävät kylpyhuoneen vaativaa ympäristöä vähintään 15 vuotta. Sitä kutsumme kestäväksi ajatteluksi. Lue lisää inr.fi

SUIHKUSEINÄT | KYLPYHUONEKALUSTEET | HANATPYYHEKUIVAIMET | SÄILYTYS

Lue lisää: INR