MAINOS

Avant-kuormaajat ovat kotipihan ja kesämökin luotettavia monitoimikoneita

Piha

Pientalojen sekä kesämökkien piha- ja puutarhatöiden suunnittelu käynnistyy yleensä jo talvella, jotta tositoimiin päästään heti kevään alkaessa. Avantin pienkuormaajat työlaitteineen tuovat ammattimaista apua kaikenlaisiin pihatöihin.

Jaa sosiaalisessa mediassa
Kaupallinen yhteistyö: Avant Tecno Oy

Kukkapenkin kaivaminen, terassin tai mökkilaiturin perustuksien rakentaminen, puiden ja pensaiden risusavotta sekä soran ja mullan kuljetukset tontilla – siinä tyypillisiä puuhia, jotka tuntee hyvin myös Avantin myyntipäällikkö Matias Meriluoto.

Millaisilla koneilla ja laitteilla tämän kaltaisiin töihin kannattaa ryhtyä?

– Avantin 200- ja 400-sarjojen helppokäyttöiset pienkuormaajat sopivat näihin töihin mainiosti. 400-sarja tarjoaa enemmän nostokykyä ja -korkeutta niille, jotka sitä tarvitsevat, neuvoo Meriluoto.

– Kukkapenkin kaivamisessa hyviä työlaitteita minikaivurin lisäksi ovat esimerkiksi trukkihaarukka, jolla on helppo kuljetella kaikenlaista tavaraa ja risukasoja tai siirrellä suurempia kiviä. Sorakauha puolestaan on kätevä mullan kuljetuksessa.

Nurmikon uusiminen on aika ajoin eteen tuleva urakka, joka on syytä tehdä huolellisesti.

Kelajyrsimen avulla onnistuu tämäkin työ. Jyrsin kääntää maata tehokkaasti ja jättää kepit, juuret ja kivet maan alle, mutta pintamulta tulee kuohkeaksi, opastaa Meriluoto.

Avantin valikoimassa on yli 200 työlaitetta – katso video!

Vinkit syksyn ja talven töihin

Kesän jälkeen moni askaroi pensaiden tai puiden leikkauksen parissa ja syyslehdetkin tuovat lisätöitä.

Hakkuri hakettaa tehokkaasti oksat, risut ja ohuet puunrungot. Puiden lehtien keräyksessä avuksi tulee keräävä ruohonleikkuri: leikkurin terät murskaavat lehdet, ruohon ja muun leikkuujätteen hienoksi silpuksi, joka pakkautuu keräyslaatikkoon tiiviiksi paketiksi. Murskattu jäte myös kompostoituu nopeasti uusiokäyttöä varten, toteaa Meriluoto.

Talvella lumitöiden tekeminen onnistuu esimerkiksi 400- ja 500-sarjan kuormaajiin sopivalla lumikauhalla tai jopa 200-sarjaankin sopivan puskulevyn avulla. Lumilingon avulla saa siirrettyä lunta kauemmaksikin ja mikä parasta, märkä lumi ei tuki laitetta.

↑ Avantin valikoimasta löytyy monipuolisia työlaitteita eri vuodenaikojen töihin. KUVA: Avant Tecno Oy

Suomalaista laatua jo 30 vuotta

Avantin pienkuormaajat valmistetaan edelleen Ylöjärven tehtaalla, kuten on tehty jo vuodesta 1991 lähtien. Koneita on lähtenyt maailmalle yli 45 000 kappaletta.

Työlaitteista valtaosa suunnitellaan Suomessa. Kehitystyössään Avant kuuntelee tarkasti asiakkailta tulevia palautteita niin kotimaasta kuin eri puolilta maailmaa ja varmistaa näin tuotteidensa sopivuuden erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Avant Rent -konevuokrausverkosto palvelee asiakkaita silloin, kun laitteita tarvitaan satunnaisiin töihin. Verkoston kautta mikä tahansa Avant-kuormaaja, joka löytyy kalustosta, voidaan vuokrata missä päin Suomea tahansa.

↑ Avant Rent -vuokrauspisteet palvelevat asiakkaita kattavalla laitevalikoimalla. KUVA: Avant Tecno Oy

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Avant Tecno lumikauha lumilinko pienkuormaaja pihatyöt puutarhatyöt ruohonleikkuri

Julkaisuun liitetty yritys

https://www.avanttecno.com/fi

Avantin Ylöjärvellä sijaitseva moderni ja pitkälle automatisoitu tehdas valmistaa kaikki pienkuormaajat alusta loppuun. Yli 200 erilaista työlaitetta mahdollistaa kuormaajan käytön erittäin monipuolisesti hyvin erilaisissa töissä.

Lue lisää: Avant Tecno Oy