MAINOS

Ekologiset & eettiset puhdistustuotteet kodin ja tekstiilien hoitoon

Kylpyhuone

Sappisaippua poistaa tahroja luonnollisella tavalla. Kuivausrumpupallot pehmentävät vaatteet ilman kemikaaleja. Kokeile ekologisia ja eettisesti valmistettuja puhdistustuotteita, jotka hoitavat materiaaleja ympäristöä rasittamatta.

Jaa sosiaalisessa mediassa
Kaupallinen yhteistyö: Eettinen Luksus Oy

OnXOn-tuotesarjan puhdistustuotteet, pyykinhoitotuotteet ja kodinhoitotuotteet ovat eettisiä ja ekologisia. Niiden valmistuksessa pyritään kaikin tavoin vähentämään kielteisiä vaikutuksia ympäristöön, terveyteen, ilmastoon ja luonnonvaroihin.

Puhdistustuotteiden tuotantoketjun hiilijalanjälki pidetään mahdollisimman pienenä käyttämällä valmistuksessa aurinkoenergiaa. Tuotteet ovat ClimatePartnerin Ilmastoneuraaleiksi Tuotteiksi sertifioimia. Niitä ei ole testattu eläimillä eikä niiden valmistuksessa käytetä geenimuunneltuja ainesosia.

Sarjan tunnetuin tuote on OnXOn Puhdistuskivi, joka poistaa lian ja tummentumat metallipinnoilta, keraamisilta tasoilta, grillistä, kaakeleista tai vaikka lasiovista. Se ei syövytä, eikä sisällä hajusteita tai väri- ja säilöntäaineita.

Osalle OnXOn-tuotteita on myönnetty Euroopan Unionin Ecolabel-sertifikaatti, jonka tunnuksena on ympäristökukka. Se on puolueeton osoitus kestävästi tuotetusta, turvallisesta ja laadukkaasta tuotteesta, jonka valmistusprosessi täyttää tiukat ympäristövaatimukset.

OnXOn-tuotesarjan puhdistustuotteet valmistetaan mahdollisimman ekologisesti ja eettisesti.

Puhdistuskivi poistaa lian ja tummentumat monenlaisilta kodin pinnoilta hellävaraisesti. Puhdistettavista pinnoista tulee likaa hylkiviä ja erityisesti metallin tummuminen hidastuu.

Kuivausrumpupallot pehmentävät vaatteet luonnollisesti

Vaatteet ja tekstiilit tulevat pehmeiksi kuivausrumpupalloilla, jotka eivät sisällä kemikaaleja tai muita ympäristöä rasittavia aineisosia.

Se sopii oivallisesti herkkäihoisen vaatteille ja käytettäväksi esimerkiksi vauvan pyykin kuivauksessa.

Kuivausrumpupallot lyhentävät kuivausaika jopa 40 prosenttia, koska niiden ansioista ilma kiertää tehokkaammin rummussa. Energiaa siis säästyy. Lisäksi rypyt ja hankaumat vähenevät, joten vaatteen elinikä pitenee.

Kuivausrumpupallon käyttö on helppoa: Aseta kolme palloa kuivausrumpuun pyykin päälle ja käynnistä kuivausohjelma. Jos pyykkiä on enemmän kuin 4,5 kiloa, käytä enemmän palloja.

Kuvausrumpupallot on valmistettu uusiseelantilaisesta villasta. Ne kestävät yli tuhat käyttökertaa tai viisi vuotta.

Sappisaippua poistaa tahrat

Sappisaippua tehoaa hankalaan likaan, kuten vaatteissa oleviin tomaatti-, punaviini- ja sinappitahroihin. Kesäiset ruoholäiskät housujen polvissa ja takamuksessa, marjatahrat, grillin roiskeet sekä muut lomailijan menevästä elämästä kertovat liat lähtevät vaivatta sappisaippualla.

Levitä sappisaippuaa kostutetulla sienellä käsiteltävään pintaan, anna vaikuttaa hetkinen ja pese normaalisti koneessa pesuohjeen mukaan. Voit myös hangata sappisaippuan kankaaseen ja huudella vaatteen käsin.

Sappisaippuaa voidaan käyttää myös lakattujen pintojen, seinälaattojen, kenkien, mattojen ja verhoilun puhdistukseen.

Sappisaippua hierotaan likaiseen kohtaan kostutetulla sienellä ja annetaan vaikuttaa hetki.

Paidan kaulus ennen…

…ja jälkeen sappisaippuakäsittelyn.

Happivalkaisija kirkastaa valkoisen

Uusin tuote OnXOn-sarjassa on Happivalkaisija. Sitä käytetään pyykinpesuaineen lisänä. Se poistaa tahrat valkoisesta pyykistä ja tuloksena on hohtavan kirkas puhtaus. Taistelemalla harmaantumista vastaa se jatkaa vaatteiden käyttöikää. Vaikutus perustuu happipohjaisiin valkaisuaineisiin. Happivalkaisija ei sisällä zeoliittia tai klooria eikä hajusteita.

Puhdistaa ruoho-, hedelmä- ja viinitahrat lähes kaikista valkoisista vaatteista, matoista ja muista tekstiileistä.

OnXOn-tuotteita saa hyvin varustetuista päivittäistavara- ja erikoisliikkeistä sekä myös Eettisen Luksuksen verkkokaupasta

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Eettinen luksus eettinen puhdistustuote ekologinen puhdistustuote ekologiset puhdistustuotteet kuivausrumpupallo kuivausrumpupallot OnXOn-tuotesarja OnXOn. OnXOn-puhdistustuotteet

Julkaisuun liitetty yritys

Eettinen Luksus Oy on luonnon vihreydestä arvonsa ammentava perheyritys, joka maahantuo Suomeen ekologisia, eettisiä sekä esteettisiä kodinhoitotuotteita – kolme e-laatusanaa, joilla me tahdomme parantaa maailmaa.

eettinenluksus.fi

Lue lisää: Eettinen Luksus Oy