MAINOS

Kylpyhuonekalusteet eurooppalaisin trendein – valitse hygieenisyys ja ekologisuus

Kylpyhuone

Kylpyhuoneemme muokkautuvat nyt ihaniksi rentoutumispaikoiksi, joissa voi viihtyä pidempäänkin. Kylpyhuonekalusteet ovat hygieenisiä, helppohoitoisia ja vettä säästäviä.

Jaa sosiaalisessa mediassa
Kaupallinen yhteistyö: Laufen Suomi Oy

Kylpyhuonetrendien tuulet puhaltavat Euroopasta. Kylpylämäistä tunnelmaa syntyy kauneudesta ja tilasta. Kylpyhuoneesta halutaan paikka, jossa voi nollata arjen kiireet ja rentoutua ja jossa kylpyhuonekalusteet edustavat harmoniaa ja selkeyttä.

Unelmien kylpyhuoneen saa toteutettua pienempäänkin tilaan. Kylpyhuonekalusteet voi suunnitella ja hankkia juuri oman kodin mittojen mukaan, jolloin saadaan aikaan kutsuva ja jopa ylellinen lopputulos.

Seinään kiinnitettävä WC-istuin on yhtä aikaa tyylikäs ja tilaa säästävä. Seinämallit alkavatkin olla pohjoismaisissa ja eurooppalaisissa vessoissa sekä kylpyhuoneissa yhä suosituimpia. Kompaktin kokoinen mutta silti tinkimättömän linjakas pesuallas tuo yhtä lailla lisää tilaa mutta myös tasapainoa kylpyhuoneeseen. 

kylpyhuonekalusteet

Tyylikäs ja harmonien kylpyhuone syntyy pieneenkin tilaan seinään kiinnitettävin kalustein. Kuvassa ovat Laufenin seinään kiinnitettävä WC-istuin ja pesuallas, jotka edustavat kaunista sveitsiläistä muotoilua ja tinkimätöntä laatua.

Kylpyhuonekalusteet kiiltävät puhtaina

Hygieenisyyttä pidetään nyt kylpyhuoneissa erityisen tärkeänä. Kylpyhuonekalusteet tulee tehdä laadukkaista ja bakteereita hylkivistä materiaaleista, joita on helppo pitää puhtaana.

Kylpyhuoneessa tulee kosketeltua erilaisia pintoja, kuten lavuaaria, hanoja, kaappeja ja WC-istuinta. Niinpä kylpyhuonekalusteiden pinnat ja niiden karheus vaikuttavat suurelta osin hygieenisyyteen: miten materiaalit imevät tai hylkivät likaa.

Kaikki Laufenin keraamiset tuotteet käsitellään korkealaatuisella LQS-lasitteella, joka saa raa’an keraamisen pinnan karheuden tasoittumaan 4 000 nanometristä vain 12 nanometriin. Se tarkoittaa, että lian saa usein huuhdeltua pois pelkällä vedellä.

– Kylpyhuoneissa pinnan karheus on olennaista siksi, että mitä sileämpi saniteettikeramiikan pinta on, sitä vaikeampaa lian ja kalkin on kiinnittyä siihen, kertoo Mikko Rajala Laufenilta.

kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuoneesta halutaan unohtaa arjen kiireet.

Vieläkin sileämmän pinnan kylpyhuonekeramiikkaan saa LCC-lasitteella, joka levitetään polttouunissa, kun saniteettiposliinia, esimerkiksi WC-istuinta, poltetaan toisen kerran.

Näin syntyy äärimmäisen sileä, vain neljän nanometrin karheus, jonka pintaan lian, kalkin ja muiden epäpuhtauksien on todella vaikea tarttua. LCC-lasite kestää koko tuotteen eliniän.

Vähemmän kalkkia ja likaa tarkoittaa vähemmän voimakkaiden puhdistusaineiden käyttöä. Voimakkaat pesuaineet eivät ole pelkästään ympäristölle, vaan myös mahdollisesti terveydelle haitallisia ja allergisoivia. Siksi on tärkeää, että likaa ja kalkkia tarttuu WC-istuimen pintaan mahdollisimman vähän, Rajala perustelee.

kylpyhuonekalusteet: rimless

Rimless eli huuhtelukauluksettomuus tarkoittaa hygieenisyyttä ja puhdistamisen helppoutta. Kaikki Laufenin keraamiset tuotteet käsitellään korkealaatuisella LQS-lasitteella, joka tekee keraamista pinnasta erittäin sileän ja helposti puhtaana pidettävän.

Vettä säästyy litratolkulla

Nykypäivän tärkeisiin trendeihin kuuluu ekologisuus, ja se halutaan huomioida myös kylpyhuoneessa. Tekniikan oletetaan paitsi toimivan moitteettomasti ja elämänlaatua kohottavasti, niin myös vettä säästäen.

Laufen WC-istuimet ovat huuhtelukauluksettomia (Rimless) ja niissä on vettä säästävä huuhtelujärjestelmä. Kauluksettomuuden ansioista WC-istuin on helppo puhdistaa. Se myös pysyy puhtaana, koska mikrobit ja lika eivät pääse piiloutumaan kauluksen alle. Kun vessan huuhtelee, pisaroita ei roisku reunan yli.

– Säännöllisessä käytössä voidaan yhdessä WC-istuimessa säästää jopa yhdeksän litraa vettä päivässä. Jos kodissa on kaksi tai kolme vessaa, säästö alkaa esimerkiksi viikkotasolla olla jo melkoinen, kertoo Rajala.

Laufenin tuotteet noudattavat aina korkeimpia eurooppalaisia tuotantostandardeja ja useimmiten ylittää ne. Veden virtaus ja melutasot on luokiteltu ääniluokkaan 1, eli ne ovat hiljaisia.

Keraamiset tuotteet tarkistetaan ennen lähtöä tehtaalta useissa tuotantovaiheissa. Jos tuote ei täytä standardeja, se kierrätetään ja käytetään uudelleen.

– Keraaminen tuotantomme onkin sataprosenttisesti kierrätettävää, eikä materiaalia tuhlata, Rajala sanoo.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

huuhtelukauluksettomuus kalusteet kylpyhuoneeseen kylpyhuone kylpyhuoneen hygienia kylpyhuoneet kylpyhuonekaluste kylpyhuonekalusteet Laufen

Julkaisuun liitetty yritys

http://www.laufen.fi

Kylpyhuonekalusteisiin erikoistunut Laufen on perustettu vuonna 1892, joten yrityksessä on paljon kokemusta ja osaamista. Laufenin tuotteissa näkyy eurooppalainen design ja sveitsiläinen laatu.

Laufen on Euroopan suurin saniteettituotteiden valmistaja ja osa maailman suurinta kylpyhuoneratkaisujen valmistajaa Roca-konsernia. Laufen Suomi Oy aloitti maaliskuussa 2020, ja se on osa eurooppalaista Laufen-konsernia.

sales@fi.laufen.com

p. +358 9 424 558 00

Lue lisää: Laufen Suomi Oy