MAINOS

Hyttysten torjunta onnistuu ilman myrkkyjä

MökkiPiha

Tehokkain keino torjua hyttysiä on estää niiden pääseminen sisätiloihin – ilman myrkkyjä! Elektroniset hyttysansat puolestaan pitävät kesämökin ja kotipihan hyttysparvet poissa.

Jaa sosiaalisessa mediassa
Kaupallinen yhteistyö: Ötökkä

Addu-teksti

Vaikka hyttysten torjunta yhdistetäänkin usein voimakkaisiin torjunta-aineisiin, on olemassa myös myrkyttömiä tuotteita kodin kutsumattomien vieraiden loitolla pitämiseksi. Paras tapa itikka-armeijan torjumiseen onkin estää niiden pääseminen sisälle esimerkiksi ovi- ja ikkunaverhojen avulla.

Ötökkä-tuotesarjan avulla suojaat helposti kotisi hyttysiltä ja hyönteisiltä. Ötökällä on ikkuna- ja oviverhojen lisäksi iso valikoima niin perinteisiä kuin uusiakin tuotteita kärpäslätkistä ja hyttyshatuista hyönteisten elektronisiin karkottimiin.

Hyttysten torjunta onnistuu ilman myrkkyjä Hyttysten torjunta onnistuu ilman myrkkyjä

Hyttysten torjunta onnistuu ilman myrkkyjä Avoimet ovet ilman ötököitä

Oviverhot pitävät kärpäset ja muut pörriäiset tehokkaasti ulkona. Ötökän monipuolisessa oviverhovalikoimassa on perinteisiä oviverhoja ja moderneja malleja esimerkiksi lamelliverhojen mallistossa. Hyvä vaihtoehto on myös tuplaoviin sopiva laskosverho, joka vie sivuunvedettynä vain vähän tilaa.

Magneetti-oviverhossa on patentoitu kiinnitysjärjestelmä. Tyylikkään mustassa oviverhossa on kaksi lamellia, joiden keskellä on oviaukon täysin sulkeva magneetti. Kulkeminen magneettiverhojen läpi on kuitenkin magneettien ansiosta helppoa.

Verhojen sijaan oveen voi asentaa myös kevyen välioven. Ötökkä-väliovi voidaan asentaa oven ulko- tai sisäpuolelle, ja kätisyyskin on vaihdettavissa. Ovessa on kolme saranaa, jotka pitävät oven tukevasti paikallaan.

Ikkunaverkot tarra- tai magneettikiinnityksellä ötökkä-tarraikkunaverho-75x150cm

Ötökkä-sarjan ikkunasuojilla on helppo suojata ikkuna-aukot hyönteisten lisäksi pölyltä ja lialta. Tuulettaminen onnistuu ilman hyönteisten hyökkäystä, ja kuumassa kesäyössä voi nukkua ikkunat auki!

Tarraikkunaverkko on helppo kiinnittää ja myös irrottaa vaikkapa pesua varten. Ikkunaverkkorullan ja tarranauhan voi hankkia myös erikseen. Ikkunan siitepölysuoja puolestaan suojaa siitepölyltä ilman kemiallisia aineita.

Tarralla kiinnitettävien verkkojen lisäksi Ötökällä on myös tyylikäs magneetti-ikkunaverkko. Verkko aukeaa kädenkäänteessä, jos tuuletusikkuna halutaan aukaista. Magneetin avulla verkko asettuu aina tiiviisti paikalleen. Verkko voidaan asentaa joko sisä- tai ulkopuolelle, ja verkon alareunassa on kahva verkon aukaisua varten.

karpaspaperi Ötökkä-4-ilman-taustaa

Hyttysten torjunta onnistuu elektronisilla hyönteisansoilla

Erityisesti järvenrantamökkien ikuinen riesa on inisevä hyttysparvi. Ulkokäyttöön tarkoitetut elektroniset hyttysansat eivät karkota hyttysiä vaan ne vetävät niitä puoleensa ja lukitsevat sisäänsä. Vesikupit houkuttelevat itikoita munimaan kaukaloon, joten hyttyskanta vähentyy myös sitä kautta. Ulkokäyttöön tarkoitetuissa Ötökän ansoissa on IPX4-suojausluokka, joten sateet eivät vaikuta laitteiden toimintaan.

Ulkokäyttöön tarkoitetussa Quattro-ansassa on hyttysansa sekä vesikuppi, johon hyttyset laskevat munansa – ansa siis vähentää mekaanisesti myös hyttyskantaa. Quattro ei ole vain hyttysansa, vaan siinä on myös pihavalo. Kaikkia laitteen toimintoja voidaan käyttää erikseen. Laitteessa on myös hämäräkytkin, jolloin laite menee automaattisesti päälle. Quattro toimii 500 m²:n alueella, mutta se kannattaa sijoittaa paikkaan, jossa on jo valmiiksi paljon hyttysiä. Esimerkiksi varjoisat ja kosteat paikat vetävät itikoita erityisesti puoleensa.

Jalallinen Trio-ansa on helppo siirtää paikasta toiseen. Ansassa on lisäksi kaukalo, johon voi laittaa vettä, sokerilientä tai hunajaa, jolloin sen houkuttelevuus lisääntyy. Trio-ansasta on myös seinään kiinnitettävä malli, joka kannattaa sijoittaa melko lähelle oleskelualuetta. Molemmat mallit toimivat 300 m²: n alueella.

Hyttysansa voi olla myös kaunis sisustuselementti. Sisäkäyttöön tarkoitetussa Duo-ansassa on sisään rakennettu hämäräkytkin, jolloin ansa kytkeytyy automaattisesti päälle. Duon vaikutusalue on 60 m². Uno puolestaan sopii hyvin pieniin tiloihin, kuten maksimissaan 30-neliöiseen makuuhuoneeseen.

Myös myyrät voidaan pitää loitolla ilman myrkkyjä tai sähköä. Myyränkarkottimessa on tehokas aurinkopaneeli sekä tukeva ja kestävä alumiinivarsi. Alumiinivarren paras puoli on se, että värähtely on voimakkaampi kuin muovisella tai teräksisellä varrella. Lisäksi karkottimessa LED-lamppu hämäräkytkimellä.

Ötökän laajassa valikoimassa on myös paljon muita tuotteita ötököiden karkottamiseen perinteisistä kärpäspapereista ja aina tuuletusrakojen suojaverkkoihin.

Lue myös: Hyönteisten torjunta sisällä ja ulkona, Sonjan palsta – rakenna hyönteishotelli, Pölyttäjille pesä – puutarhan kevätleikkauksetHyönteiset edistävät puutarhan monimuotoisuuttaLuonnon monimuotoisuus kotipihassa – näin edistät kestävän ympäristön toteutumista ekologisestiTorju rikkakasvit ja hyönteiset niin kotona kuin puutarhassaSatumainen puutarhaPuutarhatuotteita netistäPergolat, köynnöskaaret ja tilanjakajat jäsentävät puutarhaaViherpeukalon muistilista, Kasvit muokkaavat pihan tunnelman ja Mitä viljelisin kasvihuoneessa?  

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Horisont Enterprises hyttynen hyttystentorjunta hyönteinen hyönteisansa ötökkä

Julkaisuun liitetty yritys

http://www.otokka.fi

Suomen suosituimmat oviverhot hyönteisten pidättelemiseen niin kotiin kuin mökillekin – Ötökältä tottakai!

Ötökkä-tuotesarjoistamme löydät helpon tavan suojata ikkuna-aukot hyönteisiltä, pölyltä ja lialta. Ötökällä on iso valikoima perinteisiä ja uusia innovatiivisia tuotteita kärpäspaperista hyönteisten elektronisiin karkottimiin.

 

Lue lisää: Ötökkä