MAINOS

IISI SAUNAKAIVO ja IISI MÖKKIKAIVO – helppoa vesihuoltoa kesämökille

Mökki

Kesämökin vähäisten jätevesimäärien käsittely on helppoa ja vaivatonta IISI – Saunakaivolla ja IISI – Mökkikaivolla. Ne soveltuvat hyvin omatoimiseen asentamiseen ja ovat hankintahinnaltaan edullisia.

Jaa sosiaalisessa mediassa
Kaupallinen yhteistyö: Avalon Nordic Oy

Kun mökillä ei ole paineellista vesijohtoa ja veden käyttömäärä on vähäinen, niin pesuvesien käsittely saadaan IISI -tuotteilla jätevesiasetuksen vaatimuksia vastaavaksi ja jätevesisuunnitelmaa ei tarvita.

IISI SAUNAKAIVO on tarkoitettu saunan pesuvesien käsittelyyn, kun vesimäärät ovat vähäisiä. Siihen voi johtaa n. 125 litraa pesuvesiä vuorokaudessa ja se kestää hyvin hetkelliset ylikuormitukset. Saunakaivosta vedet imeytetään maaperään tai johdetaan salaojaputkella sopivaan purkupaikkaan. Ilmaputki asennetaan Saunakaivon valmiiseen liittymään.

IISI MÖKKIKAIVOA käytetään, jos viemäriin johdetaan rasvaisia tiskivesiä. IISI Mökkikaivo muodostuu kahdesta Saunakaivo-säiliöstä ja etummaiseen säiliöön asennetaan T-haara. Näin rasvat saostetaan ensimmäiseen kaivoon ja ne eivät pääse tukkimaan imeytystä. Jälkimmäinen kaivo toimii imeytyskaivona. IISI Mökkikaivoon voi johtaa n. 200 litraa pesuvesiä vuorokaudessa.

IISI Saunakaivossa on myös kivikuitusuodatin, joka suodattaa pesuvesien epäpuhtauksia tehokkaasti ennen niiden imeyttämistä maaperään. Kivikuitusuodatin vaihdetaan noin 1–2 vuoden välein ja se voidaan kompostoida. Vaihtaminen on helppoa. Nostat suodatinpussin pois ja pudotat tilalle uuden. IISI Mökkikaivon mukana saat kaksi suodatinta, joista yhtä suodatinta käytetään kerrallaan jälkimmäisessä kaivossa.

IISI SAUNA- ja MÖKKIKAIVON asennussyvyys on vain 41,5 cm kaivannon pohjasta tuloviemäriin, jolloin ne ovat helppoja asentaa myös haastavissa olosuhteissa. Täysimittaisella IISI -kaivolla maanpinnasta mitaten tuloviemärin vesijuoksuun on 65,5 cm ja huoltoputki on helposti lyhennettävissä tiheähampaisella käsisahalla haluttuun mittaan.

SAUNAKAIVO kulkee helposti mökille vaikka veneessä. Paino on vain 11 kg.

Lisätietoa IISI – sauna- ja mökkikaivoista voit lukea osoitteesta www.avalonnordic.fi/fi/green-rock-iisi-harmaavesipuhdistamot/

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

harmaavesi harmaavesisuodatin jätevesi kantovesi mökki pesuvedet sauna tiskivedet

Julkaisuun liitetty yritys

http://www.avalonnordic.com/

Avalon Nordic Oy valmistaa jätevesijärjestelmiä haja-asutusalueen kiinteistöjen tarpeisiin. Olemme suomalainen, kasvava ja kansainvälistynyt jätevesijärjestelmien asiantuntija. Markkinoiden laajin valikoima jätevesijärjestelmiä varmistaa jokaiselle kiinteistölle sopivan ratkaisun.

Onko kotisi tai kesämökkisi jätevesijärjestelmä päivittämisen tarpeessa? Osaavien ammattilaisten verkosto kattaa koko Suomen. Ole yhteydessä ja pyydä tarjous.

Avalon Nordic Oy
PL 1000
65301 Vaasa

040 841 9100

info@avalonnordic.com
info@greenrock.fi

Myynti Etelä- ja Kaakkois-Suomi
Juha Tanska
040 773 6400
juha.tanska@avalonnordic.com

Myynti Pohjois- ja Itä-Suomi
Olli Ukonmaanaho
040 153 4200
olli.ukonmaanaho@avalonnordic.com

Myynti Länsi- ja Keski-Suomi
Toivo Ahopelto
040 196 8200
toivo.ahopelto@avalonnordic.com

Lue lisää: Avalon Nordic Oy