MAINOS

IISI UMPISÄILIÖ JA IISI HARMAAVESIPUHDISTAJA – tehokaksikko kiinteistön jätevesille

Talo

IISI tehokaksikko huolehtii lähiympäristösi puhtaudesta tehokkaasti. WC-vedet johdetaan erikoismatalaan IISI umpisäiliöön ja pesuvedet IISI harmaavesipuhdistajaan, joka puhdistaa täysin biologisesti pesuveden huipputuloksin.

Jaa sosiaalisessa mediassa
Kaupallinen yhteistyö: Avalon Nordic Oy

Erikoismatala IISI umpisäiliö on markkinoiden matalin ja kestävin umpisäiliö. Se tarkoittaa tyypillisesti puolta matalampaa asennuskaivantoa ja kallio, pohjavesi tms haaste ei muodostu IISIn kanssa ongelmaksi.

 

Hetkellinen pohjaveden nousu saa ulottua heti tuloviemärin alapuolelle saakka, joka voi tarkoittaa, että säiliön runko on miltei kokonaisuudessaan veden alla. Tavanomaiset korkeat umpisäiliöt on rajoitettu 30 – 50% pohjavesipintaan säiliön korkeudesta. IISIn mataluudesta johtuen sen pohja ei ole vielä kastunut, kun tavanomaisen säiliön kriittiset rajat on jo saavutettu.

Erikoismatala IISI umpisäiliö on helppo asentaa ja tarvittaessa se sallii myös peittosyvyyttä täyden metrin. Matalimmillaan IISI umpisäiliön runkokorkeus on vain 73 cm. Valmistukseen käytetään parasta HDPE-raaka-ainetta sitä säästämättä ja eri kokoja on kattava valikoima aina 3000 litrasta 12200 litraan. Parasta umpisäiliö-tekniikkaa.

Harmaavesipuhdistaja IISI H6 puhdistaa biologisesti ja erittäin tehokkaasti omakotitalon tai vapaa-ajan asunnon pesuvedet. Testien parhaat tulokset 98 – 99% puhdistusteho saavutetaan täysin biologisesti. Puhdistus ei tarvitse kemikaalia tai maasuodattamoa ja veden voi viemäröidä suoraan sopivaan purkupaikkaan.

IISI harmaavesipuhdistajaa saa kapasiteetiltaan eri kokoluokissa maksimi 750 tai 1500 litraa / vuorokausi. Tarvittaessa myös kapasiteetiltaan suurempia malleja on saatavissa.

IISI harmaavesipuhdistaja on mukava ja helppo asentaa, sillä se on valmistettu kauttaaltaan keveästä ja kestävästä HDPE – muoviraaka-aineesta ja se on muotoiltu itse ankkuroituvaksi.

Edulliset pakettitoimitukset pitävät jätevesijärjestelmän hankintahinnan kurissa. Kun hankit Erikoismatalan IISI umpisäiliön ja IISI harmaavesipuhdistajan, niin saat tuntuvan edun pakettitarjouksen muodossa.

Yhteistyökumppanimme kautta Suomen toimittavat tuotteet myös Avaimet Käteen periaatteella. Olethan yhteydessä.

Lisätietoa tuotteista löydät osoitteesta https://avalonnordic.fi/fi/kaksoisviemarointi/

 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

harmaavesi jätevesi jätevesijärjestelmä kaksoisviemäröinti mökki omakotitalo puhdistamo umpisäiliö

Julkaisuun liitetty yritys

http://www.avalonnordic.com/

Avalon Nordic Oy valmistaa jätevesijärjestelmiä haja-asutusalueen kiinteistöjen tarpeisiin. Olemme suomalainen, kasvava ja kansainvälistynyt jätevesijärjestelmien asiantuntija. Markkinoiden laajin valikoima jätevesijärjestelmiä varmistaa jokaiselle kiinteistölle sopivan ratkaisun.

Onko kotisi tai kesämökkisi jätevesijärjestelmä päivittämisen tarpeessa? Osaavien ammattilaisten verkosto kattaa koko Suomen. Ole yhteydessä ja pyydä tarjous.

Avalon Nordic Oy
PL 1000
65301 Vaasa

040 841 9100

info@avalonnordic.com
info@greenrock.fi

Myynti Etelä- ja Kaakkois-Suomi
Juha Tanska
040 773 6400
juha.tanska@avalonnordic.com

Myynti Pohjois- ja Itä-Suomi
Olli Ukonmaanaho
040 153 4200
olli.ukonmaanaho@avalonnordic.com

Myynti Länsi- ja Keski-Suomi
Toivo Ahopelto
040 196 8200
toivo.ahopelto@avalonnordic.com

Lue lisää: Avalon Nordic Oy