MAINOS

Kaksipyöräisen selässä kesä tuntuu upealta

Piha

Reissu etenee ja matka taittuu – oli sitten menossa lähikauppaan, uimarannalle tai vähän kauemmaskin. Tuuli vilvoittaa, eikä helteelläkään tule hiki. Aina löytyy tilaa pysäköidä. Kahdella pyörällä pääsee mukavasti liikenteeseen joko polttomoottorin tai sähkön voimalla, mutta kummassakaan ei tingitä ajamisen mukavuudesta tai ajovarmuudesta. (Kuvassa Keewayn Fact Evo -skootteri)

Jaa sosiaalisessa mediassa
Kaupallinen yhteistyö: Motor Power Finland Oy

Mopo, sähköpyörä ja skootterimallit ovat uudistuneet täksi kaudeksi tekniikaltaan mutta myös ulkonäöltään. Nykyaikaiset kaksipyöräiset edustavat hauskuutta ja tyylikkyyttä, sillä toimivaan ja luotettavaan tekniikkaan voi yhdistää saumattomasti oman imagon vaatimukset ja henkilökohtaiset mieltymykset.

Lapsille ja aikuiselle on omat menopelinsä, mutta esimerkiksi sähköpyörät sopivat koko perheen reissuille. Skoottereista voi valita joko polttomoottori- tai sähkötoimisen sen mukaan, mikä sopii itselle ja omiin mieltymyksiin. Valitse omasi!

 

↑Skyteamin Madnut-manki.

Legendaarinen manki  

Skyteamin Manki 50 -mallisto laajenee. Madnut-mallissa on vakoina supermototyyppinen ohjaustanko sekä iso ja kestävä tavarateline. Madnut-ohjaustanko ja -tavarateline ovat erityisesti suunnitellut legendaariseen Skyteam Mankiin.

10-mallissa on 10-tuumaiset katurenkaat, joiden ansiosta maavara on normaali 8-tuumaiseen pyörään verrattuna selkeästi suurempi.

Skyteamin 50-kuutioinen EFI nelitahtimoottori on taloudellinen ja hiljainen, luotettava ja varmatoiminen moottori täyttää E5 luokan päästövaatimukset. Vakiovarusteisiin kuuluu mm LED-pääajovalot ja minivilkut sekä digitaalinen mittaristo.

↑Skyteamin Manki 10.

Uusi skootterimallisto täyttää E5-vaatimukset

Keeway Hurricane 50 oli hetken poissa Keewayn skootterimallistosta, mutta palaa nyt korostamaan ajamisen helppoutta ja ketteryyttä. Matkanteon varmuutta tuovat 6,2-litrainen polttoainesäiliö, selkeä mittaristo, tehokkaat jarrut ja helpot hallintalaitteet. Puhelimen laturille on kätevästi USB-paikka.

↑Keeway Hurricane 50.

Keewayn Fact Evo -skootteri puolestaan uudistui täysin täksi vuodeksi. Sen moderni tekniikka ja viimeisen päälle oleva ulkonäkö tuovat ajamiseen hauskuutta ja rentoutta. Miellyttävä penkki ja sopiva ajoasento tekevät skobailusta mukavaa, ja valot ovat tietenkin energiapihit ledit. 

Sekä Hurricanessa että Fact Evossa on E5-luokituksen täyttävä moottori ja Fact Evossa nykyaikainen EFI-polttoaineen ruiskutus, joten skootterit ovat toimintavarmoja joka reissulla.

Tosimopoilijan menopeliksi sopii täydellisesti Keewayn Manki, jonka on tänä vuonna varustettu katurenkailla. Helposti käsiteltävä nelitahtimopo yhdistää klassisen ulkomuodon nykyaikaiseen tekniikkaan

↑Keewayn Manki.

Sähköllä kulkevat skootterit

Keewayn E-Zi on sähköinen koko perheen skootteri, joka rinnastetaan polkupyörään. Sen ajamiseen ei siis tarvita ajokorttia tai liikennevakuutusta eikä sitä tarvitse rekisteröidä. Siitä huolimatta se pärjää vaikka sorateillä korkean maavaransa ja isojen renkaidensa ansioista. 1000 watin moottori kulkee sopuisasti 25 kilometriä tunnissa. Akku latautuu täyteen 7 tunnissa, minkä jälkeen sillä voi ajaa hyvissä olosuhteissa jopa 60 kilometriä.

Katso koko perheen sähköskootterista:

Velociferon Mad 1000 -sähköskootteri edustaa hauskuutta, kekseliäisyyttä ja italialaista tyylikkyyttä, sillä se näyttää villisti skuuttilaudan ja skootterin yhdistelmältä. Mad 1000 -mallissa on napamoottori, eli se ei juuri huoltoja kaipaa. Huippunopeus on 25 kilometriä tunnissa, joten Mad rinnastetaan liikenteessä pyöräilijään. Menopelin voi taittaa ja pakata reissuun mukaan. 

Katso video Velociferon Mad-sähköskootterista:

Kaksipyöräiset sähkömenopelit lapsille ja myös aikuisille

Fusion RCV 250 on lasten oma sähkömopo 250 watin moottorilla. Se on täysautomaattinen ja lähes äänetön. Nopeudeksi voi vanhempi valita joko 10 tai 15 km/h lapsen ajotaitojen ja iän mukaan. Fusion-mopo lähtee rauhallisesti liikkeelle ja pysähtyy hyvien jarrujen ansiosta varmasti ja turvallisesti, joten jopa jo viisivuotias lapsi voi alkaa harjoittelemaan sillä ajamista.

↑Fusion RCV 250 sopii lapsille ja isompi 350-malli aikuisellekin.

Fusion RCV 350 on isompi malli, jolla aikuinenkin voi ajella painorajat huomioiden vaikkapa leirintäalueella. Täydellä latauksella voi huristella kahdesta neljään tuntia kuskin ajotavan ja painon mukaan.

Upea sähköpolkupyörä Italiasta

Benellin Mantus MTB E-GO avustaa pyöräilijää 25 km/h -vauhtiin asti esimerkiksi ylämäessä ja vastatuulessa. Sen 27,5 tuuman renkaat soveltuvat yhtä hyvin maasto- ja maantieajoon sen mukaan, minne omat polut vievät.

Tyylikäs ulkonäkö on jälleen osoitus tinkimättömästä italialaisesta muotoiluosaamisesta, sillä kokonaisuus hivelee silmää ja 375 wattitunnin litiumakku integroituu huomaamattomaksi runkoon. Akku kestää parhaimmillaan jopa 80 kilometriä.

Benellin sähköpyörämalleja saapuu Suomeen pian lisää, jotta lapsille, naisille ja miehille on valittavana unelmien pyörä useammasta mallista.

Katso video Benellin Mantus-sähköpyörästä:

 

 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Benelli Mantus Fucion Keeway MadNut Manki Mantus-sähköpyörä mopo skootteri Skyteam Manki

Julkaisuun liitetty yritys

https://www.motorpower.fi/

Motor Power Finland Oy on pienkoneiden- ja ajoneuvojen maahantuontiin erikoistunut yritys. Tuotevalikoimaan kuuluvat muun muassa Linhai-mönkijät, Fusion, Keeway ja Skyteam-kaksipyöräiset sekä lasten ajoneuvot sekä erilaiset tarvikkeet, varaosat ja voiteluaineet.

Tampereen keskusvarastossa on tuhansia alkuperäisvaraosia toimitettavaksi heti. Motor Power -myymälöiden lisäksi jälleenmyyjä- ja huoltopisteet kattavat lähes koko maan.

Lue lisää: Motor Power Finland Oy