MAINOS

ElaProof-pinnoite helpoin tapa pidentää katon käyttöikää – kestävä ja vesitiivis pinnoite tarttuu myös kosteisiin pintoihin

PihaTalo

Onko katto kunnostuksen tarpeessa? Uudella ElaProof-pinnoitteella suojaat kotisi katon helposti ja kestävästi. Pinnoite tarjoaa ratkaisun vaativimpiin vesi- ja kosteuseristyksen ongelmiin sekä rakenteiden rapautumisen ja korroosion pysäyttämiseen. Tuote on kehitetty kestämään Suomen ääriolosuhteita.

Jaa sosiaalisessa mediassa
Kaupallinen yhteistyö: Build Care

ElaProof-pinnoite on helppo levittää ja sopii kaikille normaaleille kattomateriaaleille. Pinnoite voidaan levittää myös kostealle pinnalle.

Jos kattoremontti on ajankohtainen, ei muuta kuin verkkarit jalkaan, purkki auki ja pensseli kouraan – ElaProof on valmiina heti kun sinäkin! Pinnoite levittyy helposti ja kuivuu nopeasti mutta tarpeeksi hitaasti, jotta ehdit korjailla virheet. Päivän päätteeksi laitat vain kannen kiinni, peset työvälineet vedellä ja kaikki on taas valmista seuraavaan kertaan. ElaProof säilyy sellaisenaan suljetussa astiassa huoneenlämmössä. 

ElaProof-pinnoite on nopea levittää, mutta se kuivuu sopiva hitaasti, jos pitää korjailla virheitä. Se sopii kaikille normaaleille kattomateriaaleille ja myös kostealle pinnalle.

ElaProof-pinnoite on Suomessa kehitetty elastinen pinnoite, joka soveltuu erinomaisesti kattojen pitkäaikaiseksi suojaavaksi pinnoitteeksi. ElaProofilla on helppoa ja edullista jatkaa pelti-, huopa- tai mineriittikaton käyttöikää useilla vuosikymmenillä.

ElaProofin ominaisuudet ovat parhaimmillaan, kun sitä käytetään suojaavana pinnoitteena sääolosuhteiden vaihtelua ja UV-säteilyä vastaan. Pinnoite säilyttää elastisuutensa vuosikymmeniä ja pysäyttää alla olevan materiaalin ruostumisen ja korroosion. Katon käsittely ElaProofilla ei ole tulityötä eikä pinnoitteessa ole terveydelle haitallisia aineita.

Kokeile helppokäyttöistä kattolaskuria, niin saat selville ElaProofin menekin katollasi >

Tältä näyttää peltikatto ennen kunnostusta…

…ja tältä Elaproof-käsittelyn jälkeen. Elaproof-pinnoite lisää kattojen käyttöikää vuosikymmeniä.

Yksi aine, monta käyttökohdetta

Myrkyttömällä ElaProofilla saat kestävän, elastisen ja vesitiiviin kerroksen erilaisille rakennuspinnoille. Se tarttuu kaikkiin normaaleihin kattomateriaaleihin, eikä pinnan tarvitse edes olla kuiva. Kun olet saanut kattosi valmiiksi, voit seuraavaksi suojata vaikkapa sokkelit ja räystäät. 

Se sopii myös huokoisille pinnoille, ja sillä voi liittää toisiinsa erilaisia kiinteitä materiaaleja, kuten puuta ja betonia. Ekologinen pinnoite ratkaisee hengittävyytensä ansiosta monia hankalia korroosio- ja ruosteongelmia niin kotikäytössä kuin teollisuudessakin.

Elaproof on kehitetty Suomen ääriolosuhteisiin ja myös testattu niissä. Pinnoitetta on helppo käyttää, sillä se on käyttövalmista sellaisenaan eikä vaadi eri komponenttien sekoittamista. Lisäksi tuote antaa paljon tekijälleen anteeksi: mahdolliset työvirheet on helppo korjata ja kunnostaa eikä eristeaineen kovettuminen määrää työnteon rytmiä. Pinnoite säilyy käyttövalmiina suljetussa astiassa. 

Lue lisää pinnoitteen eduista täältä >

Yksikomponenttisen ElaProofin valtti on helppokäyttöisyys: se on heti valmis, hankalille suojavarusteille ei ole tarvetta ja työvälineille riittää vesipesu. Pinnoitteen voi levittää käsin tai ruiskuttaen.

ElaProofin käyttökohteita:

  • katot
  • läpiviennit, sokkelit
  • parvekkeet
  • kosteudelle tai korkeille lämpötilavaihteluille altistuvat pinnat
  • läpivientien ja saumausten tiivistäminen

Ratkaisu läpivienteihin ja saumauksiin

Elastisuutensa ansiosta ElaProof on paras ratkaisu läpivientien, saumausten ja muiden epäjatkuvuuskohtien tiivistämiseen. Pinnoite on helppo levittää erimuotoisille alustoille. Se tarttuu lähes kaikkiin materiaaleihin, myös kosteisiin pintoihin. 

ElaProof on helppokäyttöinen pinnoite mm. saumausten tiivistämiseen.

 

Haastavimmatkin tiivistykset voidaan tehdä näin:

  1. Levitä ElaProofia ensin saumattavan alueen reunoille.
  2. Kiinnitä sauman yli tukiverkoksi vahvikekangas.
  3. Levitä lopuksi pinnoitetta sauman yli vahvike- tai tukikankaalle.

Näin syntyy elastinen sauma, joka kestää erittäin hyvin pintojen erilaista liikettä, kuten epäsymmetristä lämpölaajenemista. Saumaustekniikkaa voi käyttää myös pinnoissa olevien suurempien reikien ja halkeamien paikkaamiseen. 

Lisää ohjeita ja teknisiä tietoja täällä >

Miksi valita ElaProof? Katso video käyttäjän kokemuksista:

Turvallinen, luonnollisesti

ElaProofilla katon suojaaminen on turvallista. Vesipohjainen ja ekologinen ElaProof ei sisällä myrkyllisiä höyryjä tai iholle vaarallisia ainesosia. Se on tutkittu ja testattu moneen kertaan: tuote on VTT:n, RISE:n ja Kiwan testaama. Ilmatiivis, kemikaaleja ja UV-säteilyä kestävä pinnoite suojaa kattoa puhtaasti.

↑ElaProofia voi ostaa jälleenmyyjiltä ympäri Suomen. 

Kokeile etuhintaan

Elaproof-tuotteita voit ostaa kätevästi myös verkkokaupasta.

Käytä maksaessasi koodia suomelasp30, niin saat 30 prosentin alennuksen ostoksestasi.

Koodi voimassa 31.8.2022 saakka, eikä koske toimitusmaksua.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Buildcare Elaproof ElaProof-pinnoite katon kunnostus kattopinnoite kattoremontti räystäät vesieriste

Julkaisuun liitetty yritys

https://www.elaproof.com

Build Care Oy on vuonna 1990 perustettu yritys, joka valmistaa ElaProof-tuotteita. 

Yrityksen perustaja Vesa Koponen tarjosi asiakkailleen markkinoiden parhaita ratkaisuja pinnoite- ja vesieristysongelmiin, mutta hän ei kuitenkaan ollut tyytyväinen tuotteiden eristyskykyyn, laatuun tai helppokäyttöisyyteen. Lisäksi tuotteiden liuottimet aiheuttivat terveyshaittoja niin työntekijöille kuin rakennusten käyttäjillekin. Koponen alkoi kehittää parempia ratkaisuja. 

Yli kymmenen vuoden kehitystyön tuloksena syntyi tuotesarja, joka ratkaisee pinnoittamisen ja vesieristämisen ongelmat: useiden tutkimuslaitosten ja yliopistojen testaama ja lukuisissa pilottikohteissa toimivaksi todistettu suojaava elastinen pinnoite – ElaProof-tuoteperhe. 

 

Lue lisää: Build Care