MAINOS

Kiertoilmatakka – uudistetun kodin kruunu

LämmitysSisustus

Anne ja Aki hankkivat remontoitavaan kotiinsa kiertoilmatakan, jollainen heillä on myös kesämökillä. ”Kiertoilmatakka on helppokäyttöinen, turvallinen, kevytrakenteinen ja siro. Se luo ennemminkin tunnelmaa kuin lämmittää kotia”, pariskunta kertoo.

Jaa sosiaalisessa mediassa
Kaupallinen yhteistyö: Contura

Akin ja Annen perusteellisesti remontoidussa kodissa on miellyttävän lämmin tunnelma. Valoa ja tilaa riittää. Olohuoneen kiertoilmatakka kruunaa täysin uudistetun talon.

Pariskunnan koti, vuonna 1976 rakennettu omakotitalo ja Annen lapsuudenkoti, remontoitiin perin pohjin: lämmitysjärjestelmä, vesiputket sekä eristeet päivitettiin ja riskirakenteet korjattiin.

– Vain talon päätyseinät ja katto jäivät paikoilleen remontin aikana. Perinteisen remonttikohteen sijasta projekti alkoi kieltämättä muistuttamaan enemmän uudisrakennuskohdetta, Anne kertoo valtavasta urakasta.

Perheelle oli itsestään selvää, että remontoituun kotiin tulisi Conturan kiertoilmatakka vanhan avotakan tilalle.

Nainen ja mies katsovat, kun kiertoilmatakka palaa

”Halusimme siron takan, joka olisi helppokäyttöinen ja turvallinen ja loisi kotoisaa tunnelmaa”, Anne kertoo.

Kiertoilmatakka on helppo käyttää ja nopea asentaa

Contura-takka oli perheelle ennestään tuttu, sillä kesämökille asennettiin sellainen ennen oman kodin remontoimista. Aki ja Anne ovat olleet erittäin tyytyväisiä Contura-takkaansa mökillä, joten tulisijan valinta kotiinkaan ei tuottanut ongelmaa.

Anne ja Aki päätyivät lopulta Contura 596 Style -takkaan, joka on sama malli kuin heidän kesämökillään. Aki kertoo, että hyvin todennäköisesti perheeseen tulee vielä kolmaskin Contura-takka, sillä mökin toinen rakennus tarvitsee myös tulisijan.

– Mökiltämme on upea järvinäkymä joka suuntaan. Isot ikkunat avautuvat järvelle ja takka jää talon kulmaukseen kahden ikkunan väliin. Voimme ihailla takkatulta samalla, kun katselemme järvimaisemaa, Anne kertoo.

Mies laittaa kiertoilmatakkaan puita.

”Pidämme erityisesti Contura-takan asentamisen nopeudesta ja käytön helppoudesta”, Aki kehuu.

Tiukimmatkin direktiivit täyttävä kiertoilmatakka

Contura-takoissa on paljon vaihtoehtoja koteihin ja mökeille. Asiantuntevien Conturan jälleenmyyjien avulla voi etsiä omaan tarpeeseen ja kohteeseen sopivan takkamallin.

Kiertoilmatakan valintaan vaikuttaa erityisesti lämmitettävän alueen koko. Pieneen tilaan asennettu isotehoinen takka voi tehdä huoneesta liian kuuman mukavaan oleiluun. Jos ikkunoita pitää availla viilennyksen toivoissa, lämmittäminen on ylimitoitettua.

Conturan kiertoilmatakoissa on eri teholuokkia, joista voi valita sopivan takkamallin pieniin ja isoihin tiloihin. Contura-takan lämmitystehoa voidaan tehostaa entisestään lisäämällä siihen varaava lämpömakasiini tai puhallin.

Vuoden alusta EU:ssa astui voimaan ekosuunnitteludirektiivi, jotta pienpäästöt pysyisivät kurissa. Conturan takat täyttävät tiukimmatkin direktiivin määräykset, joten niillä voi huoletta lämmittää kotia. Kun vielä polttaa takassa puhdasta ja kuivaa puuta, savupiipunkin suusta näkee palamisen puhtauden – savua ei välttämättä juuri synny.

Valkoinen Contura-kiertoilmatakka 596G vaaleassa olohuoneessa

Akin ja Annen valitsemaa takkamallia 596G saa myös upeana puhtaan valkoisena.

 

Lue kaikki Annen ja Akin hurjasta remontista tästä.

 

 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Contura 596 Style -takka Contura-takka Conturan kiertoilmatakka kiertoilmatakka

Julkaisuun liitetty yritys

http://www.contura.eu/fi/Suomi/

Contura-takkojen muotoilu ja tuotekehitys tapahtuu Ruotsissa, kuten myös kaikkien osien asennus. Takat laatutarkastetaan ennen kuin ne lähtevät Markarydin tehtaaltamme. Siten laatu on täysin hallinnassamme tuotannon kaikissa vaiheissa. Huolehdimme siitä, että takat sopivat nykyaikaisiin koteihin ja olosuhteisiin. Merkitsemme ylpeinä takkoihimme ”Made in Sweden”.

Lue lisää: Contura