MAINOS

Pellettitakka, puuhella ja valmistakka tuottavat lämpöä nopeasti

Lämmitys

Kun kylmä hiipii nurkkiin, tarvitaan tehokasta lämmitystä viipymättä. Pellettitakka, puuhella ja valmistakka ovat ekologisia tulisijoja, jotka on rakennettu tuottamaan lämpöä nopeasti pienilläkin polttomäärillä.

Jaa sosiaalisessa mediassa
Kaupallinen yhteistyö: Kone-Glans

Pellettitakka edustaa uudenlaista lämmönlähdettä, joka tuottaa puhtaasti palaen paljon lämpöä. Esimerkiksi peruskamiinoihin verrattuna se on ylivoimainen lämmönlähde.

Pellettitakassa poltetaan ekologisia puupellettejä, jotka ladataan uunin sisään rakennettuun säiliöön. Lasisesta luukusta näkyy kauniisti palava tuli. Yhdellä täytöllä pellettitakka palaa jopa vuorokauden.

Pellettitakoissa voi olla sisäänrakennettu ajastin, josta säätyy paloaika päivässä ja vuorokaudessa. Tulisijan voi siis säätää lämmittämään juuri silloin, lämmitystä tarvitaan.

Italialaisessa Luisella-pellettitakassa on todella hyvä hyötysuhde ja lukuisia luksusominaisuuksia. Puupelletit ladataan 10 litran säilöön uunin sisälle, josta täysautomaattinen syöttö tarjoilee sopivan määrä pellettejä polttoon kerrallaan. Takan energia riittää lämmittämään suurenkin tilan.

Toinen suosittu pellettitakka, tehokas CR-09 näyttää entistä tyylikkäämmältä. Siinä on loistava hyötysuhde ja tehoa jopa 12 kW, joka riittää lämmittämään 100 neliömetrin tilan. Puupelletit ladataan 25 kilon säiliöön uunin sisällä, ja erillinen syöttörumpu syöttää pellettejä palotilaan tarpeen mukaan.

Pellettitakka lämmittää suurenkin tilan

Italialaisessa Luisella-pellettitakassa on lukuisia luksusominaisuuksia. Se lämmittää suurenkin tilan.

Puuhella lämmittää huoneen ja ruuan

Perinteisen oloinen mutta modernilla tekniikalla toimiva puuhella on tehokas lämmönlähde, joka sopii asennettavaksi yhtä lailla kotiin kuin mökillekin.

Se tuo tupaan lämpöä ja tunnelmaa, mutta siinä voi myös valmistaa ruokaa: puuhella lämpenee pikaisesti, joten pata porisee tuossa tuokiossa.

Tyylikäs Romantica-puuhella on tehokas lämpölaite, joka henkii perinteitä mutta jossa on hyödynnetty nykytekniikkaa. Se sopii yhtä lailla kotiin tai mökille. Ulkokuori on kiillotettua, emalimaalattua terästä ja runko vankkaa valurautaa. Romantican hehku lämmittää isonkin tilan. Sen valurautaisella keittotasolla ja emaloidussa uunissa voi kätevästi valmistaa ruokaa.

Huippulaadukas ja tyylikäs Rosa-puuhella tulee suoraan Italiasta. Siinä on leveä ja iso uuni, jonne mahtuu kunnon satsi ruokaa. Isosta koostaan huolimatta uuni lämpiää nopeasti. Rosa lämmittää tilan tehokkaasti; hellan runko on vankkaa valurautaa ja ulkokuori lämpöä varaavaa italialaista Maiolica-keramiikkaa.

Pellettitakka

↑Romantica on kaunis ja tehokas: se lämmittää vaivatta jopa 143 kuutiometrin tilan.

Pellettitakka

↑Rosa-puuhellan isossa uunissa voi valmistaa ison määrä ruokaa kerralla.

Valmistakka sinertävästä vuolukivestä

La Nordica on valmistanut laadukkaita ja tyylikkäitä puuhelloja sekä valmistakkoja jo vuosikymmeniä, joten sen laatuun voi luottaa.

Asia-valmistakka sopii yhtä lailla kotiin kuin mökillekin ja tuo mukanaan sekä lämpöä huoneeseen että kauneutta sisutukseen: ulkokuori on silmää hivelevää sinertävää vuolukiveä ja sisäosat kestävää valurautaa.

Asia lämpenee nopeasti, mutta se pystyy myös varaamaan lämpöä nykyaikaisen tekniikkansa ansiosta.

Pellettitakka

↑La Nordican Asia-valmistakan ulkokuori on sinertävää vuolukiveä ja takan sisäosat kestävää valurautaa.

Tilaa suoraan kotipihalle

Pellettitakan, puuhellan ja valmistakan toimitukset onnistuvat nopeasti ja helposti suoraan kotipihaan valmiina asennettavaksi.

Tilauksen voi tehdä verkkokaupassa tai olla Kone-Glansiin suoraan yhteydessä puhelimella tai sähköpostilla.

Lue lisää lämmityksestä

Uusi takka vanhaan taloon – toimi näin!

Valitse takka tarpeen mukaan

Pieni mutta tehokas kiertoilmatakka jatkaa terassikauden ympärivuotiseksi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Kone-Glans Oy La Nordica pelletti pellettitakka puuhella tulisija valmistakka

Julkaisuun liitetty yritys

https://www.kone-glans.fi/

Kone-Glans Oy on suomalainen perheyritys, joka on toiminut jo yli 60 vuoden ajan pääasiassa piha- ja puutarhakoneiden maahantuojana. Viime vuosikymmeninä tuotevalikoima on laajentunut muun muassa ajoneuvoihin, kylpyhuonekalusteisiin, pelletti- ja puu-uuneihin sekä moniin muihin piha- ja sisustustuotteisiin. Olemme tuotteidemme oma maahantuoja, ja varmistamme siten asiakkaillemme edulliset hinnat. Pitkät monivuotiset valmistaja- ja tehdassuhteemme takaavat myymillemme tuotteille parhaan mahdollisen hinta-, laatu- ja ominaisuustason.

Myymälämme sijaitsee Salossa Joensuunkadulla ja on auki arkipäivinä klo 9 – 17 ja lauantaisin klo 9 – 14. Verkkokauppamme on tietysti aina auki.

Lue lisää: Kone-Glans