MAINOS

Kuntopyörätreeni on mahdollista vaikka yksiössä

Sisustus

Kuntopyörä on täydellinen treeniväline treenaajaan tai asunnon kokoon katsomatta. Kokoontaitettava kuntopyörä mahtuu vaikka siivouskaappiin.

Jaa sosiaalisessa mediassa
Kaupallinen yhteistyö: Preeco Trading Oy

Hyvän peruskunnon ylläpitäminen on helpompaa kuin uskoisikaan, ja se onnistuu myös kotoa käsin. Kun kuntoilet edes 2 – 3 kertaa viikossa, tulee arjesta helpompaa ja kivuttomampaa. Treenaaminen auttaa purkamaan myös esimerkiksi työstressiä.

Kuntopyörätreeni soveltuu erinomaisesti kaikenikäisille, -kokoisille ja -tasoisille ihmisille, ja sitä voi harrastaa kaikenkokoisissa asunnoissa. Kuntopyöräily on myös nivelystävällistä, joten varsinkin aloittelijoiden on helppo aloittaa kuntoilu kuntopyörällä.

Kuntopyörät saa edullisesti kotiin toimitettuna Gorilla Sportsin verkkokaupasta.

Kokoontaittuva kuntopyörä mahtuu vaikka yksiöön

Useimmat ihmiset kokevat kuntopyörät suurina, raskaina ja kalliina investointeina, joille pitäisi löytyä vähintään oma huone. Näin ei kuitenkaan ole. Pienimmät mallit sekä kokoontaitettavat kuntopyörät on helppo sijoittaa vaikka vaatekaappiin tai sängyn alle treeniin jälkeen.

Esimerkiksi Gorilla Sportsin X3 kuntopyörä sisältää taatusti kaiken mitä aloittelija tarvitsee kokoontaittuvassa mallissa. Siinä on useita eri vastusvaihtoehtoja, sekä jopa selkänoja, jonka ansiosta treenaaminen on mukavampaa.

Valikoimasta löytyy myös esimerkiksi Christopeit Mini Bike, jonka avulla voit polkea vaikka töitä tehdessäsi. Minikuntopyörä mahtuu helposti työpöydän alle, ja varastoituu pienempäänkin kaappiin.

Kuntopyörään kannattaa sijoittaa

Edellä mainitut mallit ovat äärimmäisen hyviä kuntoilun aloittamiseen, sekä pieniin asuntoihin. Jos kuitenkin haluat ehdotonta laatua, ja sinulla on kuntopyörälle jo paikka valittuna asunnostasi, kannattaa kuntopyörään myös satsata hieman enemmän.

Gorilla Sportsin PROFI kuntopyörä on laadukas ja varmasti pitkäikäinen kumppani treenaamiseen. Vakaa 8 kg vauhtipyörä ja mittava harjoittelun seuranta tekevät pyöräilystä helppoa ja mukavaa.

Kalliimmat kuntopyörät tarjoavat laadukkaammat osat, vakaamman pyörän sekä huomattavasti enemmän ominaisuuksia ja mahdollisuuksia. Kalliimman kuntopyörän hankkiminen saattaa myös motivoida sinua treenaamaan useammin.

Esimerkiksi MAXXUS 90 Pro kuntopyörässä on 15 kg tärinäsuojattu vauhtipyörä, sisäänrakennettu generaattori, lukuisia harjoitusohjelmia sekä USB-valmius. Tämä kuntosalilaatuinen kuntopyörä on sinulle, joka vaadit laitteilta parasta.

90 Pro mallista on myös rekumbentti kuntopyörämalli, joka soveltuu erinomaisesti vanhemmille treenaajille, sekä kuntoutukseen.

Preeco Trading / Gorilla Sports tarjoaa korkealaatuisia kuntosalivälineitä mahdollisimman edullisin hinnoin.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Gorilla Sports kiinteistön kuntotutkimus kuntolaite kuntopyörä Preeco

Julkaisuun liitetty yritys

https://preeco.fi/

Olemme kotimainen verkkokauppa joka tarjoaa jo yli 5000 tuotteen valikoiman. Valikoimasta löydät supersuositut kesäkalusteet, ajoneuvot, hierontapöydät, sekä paljon muuta kotiin ja harrastuksiin. Varastomme sijaitsee Lahdessa.

Vuonna 2012 perustettu yrityksemme työllistää jo 15 henkilöä

Lue lisää: Preeco Trading Oy