MAINOS

Lasikaide pitää tuulen loitolla – ClickitUp on lähes kaksimetrinen kaide

Piha

ClickitUp on nostettava ja laskettava lasikaide, jonka korkeus on yläasennossa komeat 1,9 metriä. Sen ansiosta terassilla voi viettää mukavaa aikaa myös huonommassa säässä, sillä lasi suojaa voimakkaalta tuulelta.

Jaa sosiaalisessa mediassa
Kaupallinen yhteistyö: Acaos Oy

ClickitUp-lasikaide muuntuu sään ja tarpeiden mukaan. Sen kaksi vierekkäistä lasia mahdollistavat kaksi eri korkeutta: Kaiteen peruskorkeus on 1,1 metriä. Liikuteltava lasi on 80 senttiä korkea, ja kun se nostetaan ylös, lasikaide kohoaa 1,9 metrin korkeuteen.

Korkea lasikaide näyttää tyylikkäältä eikä estä näkymää terassin ulkopuolelle, mutta tarjoaa tervetullutta suojaa tuulelta ja tuiverrukselta. ClickitUp-lasikaiteen ansiosta terassikauden voi aloittaa aikaisin keväällä ja jatkaa mukavasti pitkälle syksyyn asti.

Korkea lasikaide sallii näkymän merelle.

Lasikaide lisää parvekkeen ja terassin käyttömahdollisuuksia sekä nostaa viihtyvyyden ihan uudelle tasolle. Sen läpi voi ihailla maisemia ja seurata esteettä, mitä kaiteen toisella puolella tapahtuu.

Lasikaide ylös ja alas

ClickitUp-kaide nousee kaasujousen avulla. Lasin saa vapautettua painamalla, minkä jälkeen kaasujousi nostaa lasin ylös ja kaiteen täyteen korkeuteensa. Näin voi tehdä esimerkiksi tuulen yltyessä. Kelin rauhoituttua lasikaide on haluttaessa helppo laskea takaisin ala-asentoon.

– Messuilla esittelemme mallikappaleita aamusta iltaan painamalla niitä ylös ja alas herättääksemme asiakkaiden kiinnostuksen. Olemme laskeneet, että kyseistä mallikappaletta on pumpattu noin 50 000 kertaa, ja se toimii edelleen täydellisesti, kertoo Janne Kalliokoski Acaokselta, joka on ClickitUp-lasikaiteiden maahantuoja.

– Lasikaiteen tekniikkana on laadukas ja pitkäikäinen saksalainen kaasujousi, joka on vaihdettava osa, Kalliokoski lisää.

Tumman talon terassin ympärillä on ClickitUp-lasikaide.

ClickitUp-lasikaide kestää väsymättä tuulta ja suolaista meri-ilmaa.

Lasikaide kestää kaikissa keleissä

ClickitUp-lasikaide on rakennettu tyylikkäistä lasi- ja alumiiniprofiileista sekä haponkestävästä teräksestä. Pelkistetyt selkeät linjat ja muodot kestävät aikaa.

Kaide on tehty myös kestämään vuodesta toiseen jatkuvaa käyttöä pohjoismaisissa sääoloissa. Alumiinipylväiden rungot ovat vahvistettuja. Alumiini on anodisoitu, minkä takia sen pintaa ei tarvitse huoltaa. Teräsosien haponkestävyys tarkoittaa, että ne sietävät myös rannikkoseutujen suolaisia oloja.

Kaiteessa on joko karkaistu (8 mm) tai karkaistu ja laminoitu (8,76 mm) turvalasi sen mukaan, mille korkeudelle se tulee. Lasin valmistaja valitaan tarkoin kriteerein, jotta lasi on aina kirkasta ja ehdottoman tasalaatuista.

ClickitUp-lasikaide ei tarvitse sen kummempaa kunnossapitoa tai huoltoa. Sitä voi tarpeen mukaan pestä miedolla pesuaineella, mutta muuta hoitoa ei tarvita. Kaikki lasikaiteen materiaalit, lasi, alumiini ja teräs – voidaan kierrättää.

ClickitUp-lasikaide on

  • korkealaatuinen
  • kestävä ja pitkäikäinen
  • helppo asentaa ja käyttää
  • helppo pitää kunnossa: huolloksi riittää pesu tarpeen mukaan.
Kaksi lasta terassin sohvalla ja edessä lasikaide, jonka takana merinäkymä.

ClickitUp-lasikaide on turvallinen ja helppohoitoinen.

Maantasolle tai parvekkeelle

ClickitUp-lasikaiteista on valittavana kolmea eri mallia tarpeen mukaan.

ClickitUp Vakio on suunniteltu maantasaisille terasseille ja patioille, eli tiloihin, joista ei ole vaarana pudota. Vakion kaiteessa on 8 millimetrin karkaistu kirkas turvalasi.

ClickitUp Turva on tarkoitettu parvekkeille ja terasseille, jotka sijaitsevat korkealla ja putoamisvaara on olemassa. Turvassa on 8,76 millimetrin laminoitu ja karkaistu kirkas turvalasi.

CiU Fixed -lasikaide on pelkistetty kaide-elementti, joka on 1,1 metriä korkea eikä siinä ole nousevaa osaa. Se sopii täydellisesti terassin kaiteeksi silloin, kun korkeampaa kaidetta ei tarvita. CiU Fixed -kaiteessa on sama ulkonäkö kuin ClickitUp-tuulensuojakaiteessa, joten niitä voi yhdistellä: tuulen puolelle voidaan asentaa nouseva kaide ja suojaisalle puolelle tavallinen kaide.

Valitse sopiva lasikaide terassille tai parvekkeelle:

  • ClickitUp Vakio – terasseille, patioille ja mihin tahansa maantasoon. (1100 mm + 800 mm)
  • ClickitUp Turva –parvekkeille ja terasseille, joista voi pudota (1100 mm + 800 mm)
  • CiU Fixed – ilman nousevaa osaa (1100 mm)
Lasikaide ja sen takana tuijia.

ClickitUp-lasikaiteita on saatavilla mittatilauksena 300:st 2 000 millimetriin asti. Vakiomitat ovat 1 000, 1 100, 1 200, 1 300, 1 400, 1 500, 1 600, 1 700 ja 1 800 millimetriä.

Vaivaton nopea asennus

ClickitUp on ruotsalainen innovaatio, joten tuotteen materiaalit ja kaikki yksityiskohdat ovat tarkkaan valittuja ja suunniteltuja erityisesti Pohjoismaiden ilmastoon.

Kaiteet toimitetaan paikalle valmiina elementteinä, joiden ansioista asentaminen käy näppärästi. Toimitusaika on vakiotuotteilla noin kolme viikkoa ja mittatilaustuotteilla neljästä viiteen viikkoa.

Katso jälleenmyyjät tästä.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Acaos CiU Fixed ClickitUp lasikaide

Julkaisuun liitetty yritys

https://www.clickitup.com/fi/

Acaos Oy vastaa ClickitUp®-kaiteiden myynnistä ja markkinoinnista Suomessa.

 

 

Lue lisää: Acaos Oy