MAINOS

Lainavertailu säästää selvää rahaa

Talo

Lainat kannattaa kilpailuttaa, koska siinä voi säästää satoja euroja. Lainavertailu on helppoa ja nopeaa, ja vastauksetkin tulevat käytännössä saman tien.

Jaa sosiaalisessa mediassa
Kaupallinen yhteistyö: Sortter

Rahoituksen kilpailuttaminen kannattaa erityisesti siksi, että siinä säästää selvää rahaa. Lainojen kilpailuttamisessa onkin oikeastaan vain yksi tavoite: löytää kokonaiskustannuksiltaan edullisin laina. Toki myös esimerkiksi takaisinmaksuajalla ja ehtojen joustavuudella on merkitystä.

Sortter on suomalainen lainanvertailupalvelu, joka kilpailuttaa vakuudettomia lainoja, kuten kulutusluotot, remonttilainat ja autolainat aina 50 000 euroon saakka. Sen tilastojen mukaan 10 000 euron lainoissa edullisimman ja kalleimman tarjouksen ero on yleensä noin 1 000 euroa.

Myös lainojen yhdistäminen ja luottokorttivelan takaisinmaksun rahoittaminen kuuluvat Sortterin palveluihin. Noin 50 prosenttia sen asiakkaista haluaa maksaa luottokorttivelat pois samalla, kun he kilpailuttavat nykyisten lainojen ehtoja. Se on erittäin järkevää, sillä luottokorttivelka voi olla paljon muita vakuudettomia lainoja kalliimpaa, kun mukaan lasketaan tilinhoitopalkkiot ja luoton korot.

Sortterin lainanvertailupalvelu on asiakkaalle maksutonta, eikä piilokuluja tule: Sortter pitää huolen siitä, että pankkien ja rahoituslaitosten tarjoukset on eritelty asiakkaalle selkeästi.

Räätälöity tarjous

Sortter ei suosi minkään rahoitusyhtiön tarjousta listauksessaan, vaan lainatarjoukset pistetään edullisuusjärjestykseen ja asiakkaalle suositellaan edullisinta lainaa.

Se hakee asiakkaalleen henkilökohtaiset tarjoukset, eivätkä ne ole listahintoja. Tarjoukset laitetaan hintajärjestykseen. Sortter ei suosi yksittäisiä pankkeja, vaan keskittyy siihen, mikä laina on asiakkaalle edullisin.

Lainatarjouksissa on isojakin eroja. Lainan hinta muodostuu siitä, millä tavalla rahoitusyhtiö arvioi asiakkaitaan. Eri rahoituslaitoksissa painotetaan erityyppisiä asioita hinnoittelun perusteina: yhdelle luotonmyöntäjälle vakaa parisuhde on tärkeä, kun taas toinen arvostaa omistusasuntoa.

Nämä perusteet ovat syvällä rahoituslaitosten toimintakulttuurissa, eikä asiakas voi oikein tietää, miten tarjouksen hinta lopulta muodostuu. Puhutaan riskiperusteisesta hinnoittelusta.
Enää ei voida siis sanoa, että se ja se pankki tarjoaa aina ja kaikille halvinta tai kalleinta lainaa. Hintaerot muodostuvat asiakkaiden mukaan. Ainoastaan lainatarjouksia vertailemalla selviää, mistä pankista saa parhaat ehdot ja edullisimman lainan.

Helppo ja nopea lainavertailu

Minkä tahansa asian kilpailutus kalskahtaa korvaan raskaalta prosessilta. Esimerkiksi sopivinta autovakuutusta etsiessään täytyy kahlata useita vakuutusyhtiötä läpi, pyytää tarjous, laittaa ne rinnakkain ja valita edullisin. Menee aikaa, eikä maallikon ole aina helppo vertailla tarjousten sisältöjä.

Onneksi rahoituksen kilpailutus on todella helppoa, ja yhdellä hakemuksella tavoittaa kymmeniä lainantarjoajia. Vastaukset ovat selkeitä ja helposti vertailtavissa.
Hakija täyttää Sortterin sivuilla perustiedot tuloistaan, menoistaan, lainoistaan, omistuksistaan ja ruokakunnastaan. Hakemus lähtee napin painaluksella eteenpäin, ja tarjouksia alkaa tulla saman tien.

Sortter järjestää tarjoukset edullisuusjärjestykseen ja niistä voi valita itselle edullisimman – tai jättää valitsematta, jos esimerkiksi oma pankki palkitsee asiakassuhteen vieläkin edullisemmilla ehdoilla.

Rahoituksen kilpailutus Sortterin kautta ei velvoita mihinkään, mutta voi yllättää iloisesti, sillä rahoituslaitokset kilpailevat asiakkaista tarjoamalla yhä edullisempia lainoja.

Jos asiakas hyväksyy jonkin saamistaan tarjouksista, hän tekee lainasopimuksen valitun lainanmyöntäjän kanssa.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

kilpailuta kilpailutus laina lainanvertailupalvelu lainavertailu lainojen yhdistäminen lainojenyhdistäminen luotto

Julkaisuun liitetty yritys

https://sortter.fi/

Sortter on suomalainen lainojen vertailupalvelu. Se vertaa pankkien lainatarjoukset puolestasi – aivan kuten hotellien vertailusivut vertaavat sinulle hotellit.

Jättämällä hakemuksen Sortterille, etsimme sinulle parhaiten toivomaasi lainasummaa ja laina-aikaa vastaavat lainatarjoukset eri lainanmyöntäjiltä. Järjestämme lainatarjouksesi aina edullisuusjärjestykseen ja näytämme reilusti kaikki lainaehdot, jotta edullisimman lainan valinta on sinulle mahdollisimman helppoa.  

Lue lisää: Sortter