MAINOS

Lasitettu terassi luo mukavaa olotilaa

Talo

Millainen lasitettu terassi tekisi kodistasi täydellisen? Juuri nyt myydään kesän parhaat terassinasennusajat.

Jaa sosiaalisessa mediassa
Kaupallinen yhteistyö: Siesta Group Oy

Lasitettu terassi luo kotiin aitoa lisätilaa, joka toimii olohuoneena, ruokailutilana tai vaikka lämpimänä kuistina.

Lasiterassille voi asentaa lämmittimen tai tulisijan, joka pitää lämpötilan syksyn viileinäkin iltoina miellyttävänä. Lasituksen ansiosta kalusteita ei tarvitse viedä suojaan syksyn sateilta, kevään siitepölyiltä tai talven lumilta.

Lasitetun terassin asentaminen ei ole ammattilaisille kovin pitkäkestoinen urakka ja vaikka sen pohjaksi tehtäisiin perustukset, homma hoituu useimmiten muutamassa päivässä. On asiakkaan edunmukaista tilata kokonaispalvelu saman katon alta.

– Jos aloitamme työt maanantaina, olemme yleensä perjantaina valmiita ja asiakas pääsee nauttimaan täydellisestä olotilastaan viikonloppuna, kertoo myyntijohtaja Jesse Marttila Siestasta.

Toimitusaika tilauksesta valmiiseen lasiterassiin on hieman sesongista riippuen noin kaksi kuukautta, mikäli lasitettu terassi ei edellytä viranomaisen lupaprosessia. Jos siis tilaa nyt, pääsee jo keväällä nauttimaan lokoisasta oleilusta lasiterassilla.

lasitettu terassi

Terassikausi jatkuu lasituksen ansiosta viihtyisänä lähes ympäri vuoden.

Osallistu itse suunnitteluun

Siestalla on ainutlaatuinen suunnittelupalvelu, jossa asiakas pääsee aktiivisesti mukaan terassinsa suunnitteluun ja näkee 3D-mallinnuksessa oikeissa mittasuhteissa, miltä lasiterassi näyttää oman talon kyljessä.

Itse voi valita miltei kaiken, kuten koon, värin ja muodon. Kestävyydestä ja toimivuudesta ei kuitenkaan kannata tinkiä ulkonäön kustannuksella.

– Asiakas pystyy osallistumaan suunnitteluun ja näkemään, miltä omat valinnat lopulta näyttäisivät. Tärkeää on, että kaikki terassin käyttäjät osallistuvat suunnitteluun, koska jokaisen näkemys on tärkeä saada huomioitua, Marttila mainitsee.

Siestan asiantuntijoiden tärkeä tehtävä on selvittää, miten lasiterassia käytetään ja millaisia tarpeita perheellä on sen hyödyntämiseen.

– Voimme tehdä monimuotoisen lasikaton tai lasiterassin. Meiltä onnistuu muukin kuin kantti kertaa kantti -ratkaisut, Marttila lupaa.

Lasiterassin ulkonäössä otetaan huomioon talon ja perheen tarpeiden lisäksi ympäristö eli asuinalue ja sijoittelu tontilla. Siestan terassiasiantuntija tulee aina paikalle, koska terassia ei voi suunnitella ilman, että näkee, mihin terassi todellisuudessa tulee.

– Lasiterassiemme design on ajaton. Lasiterassi sopii yhtä lailla maalaisromanttiseen puutaloon, kivikartanoon kuin moderniin ja pelkistettyyn taloonkin, Marttila sanoo. 

– Lasitettu terassi suunnitellaan aina taloon sopivaksi, ja lähtökohtamme on että asiakas osallistuu suunnitteluun.

lasitettu terassi

Lasitettu terassi suunnitellaan aina juuri taloon sopivaksi, ja asiakas osallistuu suunnitteluun.

Lasitettu terassi avaimet käteen -pakettina

Siesta on suunnitellut ja tehnyt useita tuhansia lasitettuja terasseja. Asiakkaat kiittävät hyviä pohjoismaisiin oloihin sopivia tuotteita ja siistiä asennustyön jälkeä. Myös asiantuntevia ja asiakkaiden tarpeita kuuntelevia myyjiä ja asentajia kehutaan.

– Tuotteissamme on hyvä hinta-laatusuhde, minkä takia moni valitsee meidät, Marttila toteaa tyytyväisenä.

– Myös kotimaisuus on meille kunnia asia: kannamme ylpeinä Made in Finland – ja Design from Finland – merkkejä.

Siestan palvelukonseptiin kuuluu aina ilmainen suunnittelu- ja tarvekartoitus paikan päällä. Kartoitus kannattaakin tilata heti, kun haluaa asiantuntijan näkemyksen sopivimmasta terassiratkaisusta.

Terassisuunnittelun lisäpalveluna Siesta hoitaa myös tarvittavan lupaprosessin, mikä on iso helpotus asiakkaalle. Valmis lupa tai lupakuvat nopeuttavat prosessia, mutta jos niitä ei löydy, voidaan tarvittavat kuvat päivittää asiakkaan antamien tai kunnasta saatujen kuvien pohjalta.

lasitettu terassi

Kalusteet pysyvät lasitetulla terassilla suojassa sateelta, lumelta ja lehdiltä. Sen lisäksi mahdolliset meluhaitat vähenevät.

 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

lasikatto lasiterasseja lasiterassi lasiterassit lastitettu terassi Siesta terassi terassin suunnittelu

Julkaisuun liitetty yritys

http://www.siesta.fi/

Siesta Group Oy on kotimainen laadukkaiden terassilasitusjärjestelmien valmistaja, joka jatkaa 1990-luvulta lähtöisin olevaa Siesta-lasiterassien perinnettä.

Siestan tuotteet ja palvelut ovat asiakkaalle personoituja mittatilausratkaisuja. Siesta Group Oy tunnetaan hyvän ja kattavan palvelun lisäksi Siesta-tuotteiden korkeasta laadusta. Siesta-tuoteperhe kattaa kaiken, mitä nykyaikainen alumiini- ja lasirakentaminen tarvitsee. 

Lue lisää: Siesta Group Oy