MAINOS

Lisärauta tuo puhtia, imeytyy tehokkaasti eikä ärsytä vatsaa

Keittiö

Raudanpuuteanemia vie voimat joka viidenneltä suomalaiselta naiselta joka vuosi, mutta myös lapset ja miehet kärsivät anemiasta. Vaikka varsinaista anemiaa ei olisikaan, voi kärsiä raudanpuutteesta eli elimistön liian pienistä rautavarastoista. Tehokkaasti imeytyvät lisärauta auttaa palauttamaan voimat.

Jaa sosiaalisessa mediassa
Kaupallinen yhteistyö: Sabora Pharma Oy

Väsymys, aivosumu, keskittymiskyvyn puute, sydämen sykkeen nousu ja aiempaa herkempi hengästyminen ovat esimerkkejä raudanpuutteen aiheuttamista oireista. Raudanpuute voi myös pahentaa sydän- ja keuhkosairauksien oireita. Silloin lisärauta voi auttaa.

Raudanpuute voi johtua siitä, että on menettänyt verta esimerkiksi leikkauksen, verenluovutuksen tai runsaiden kuukautisten seurauksena. Anemia voi johtua myös suolistosairaudesta tai raudan heikosta imeytymisestä esimerkiksi urheilijoilla.

lisärauta

Uuden rautavalmisteen voi nauttia huoletta minkä tahansa ruuan kanssa ja mihin vuorokauden aikaan tahansa, koska rautaioni on suljettu tabletin sisään ja imeytyy koko ohutsuolen alueelta.

Tiedätkö elimistösi rautapitoisuuden?

Veren rautapitoisuus on helppo testata verinäytteellä, josta selviää hemoglobiiniarvo – alhainen hemoglobiini kertoo anemiasta. Ferritiinipitoisuus plasmassa puolestaan kertoo siitä, miten paljon elimistössä on rautavarastoja. Ihmisellä voi siis olla ihan kelpo hemoglobiini, mutta alhaiset rautavarastot.

Raudanpuutteen oireet alkavat vähitellen elimistön sopeutuessa pieneneviin rautavarastoihin, eikä niitä siksi välttämättä tunnista. Sitä paitsi monet oireista sopivat muihinkin sairauksiin kuin anemian tai varastoraudan puutteeseen.

Aivan uudenlainen lisärauta imeytyy tehokkaasti

Rautavalmisteiden käyttämiseen on perinteisesti kuulunut pohdinta, koska ja minkä ruuan kanssa rautaa kannattaa nauttia, jotta se imeytyisi mahdollisimman tehokkaasti elimistöön.

Nyt nämä pohdinnat voi jättää, sillä Sideral Forte on uusi rautalisävalmiste, jonka voi nauttia minkä tahansa ruuan kanssa ja mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Tämä lisärauta ei ärsytä vatsaa tai edes maistu raudalta.

Sukrosomiaalisessa raudassa rautaioni on suljettu Sucrosome-kuoren sisään: Sucrosome suojaa rautaa vatsahappojen vaikutukselta ja tehostaa imeytymistä.

Sukrosomiaalinen rauta imeytyykin poikkeuksellisen hyvin kolmea reittiä koko ohutsuolen alueelta, vaikka tavanomaiset rautavalmisteet imeytyvät pääosin ohutsuolen alkuosasta. Molekyyli pilkkoutuu vasta maksassa ja Fe3+-rautaioni on heti valmis sitoutumaan transferriinin kuljetettavaksi elimistöön, sinne missä rautaa eniten tarvitaan.

Sideral Fortea voi ostaa apteekista ja Askelterapia.fi verkkokaupasta.

↑Sideral Forte on tarkoitettu henkilöille, jotka saavat ruuastaan liian vähän rautaa tai joiden raudan tarve on muuten lisääntynyt.

Avauskuva: Pexels.com

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

anemia ferritiini ferritiinin puute ferritiinivarastot hemoglobiini raudan puute raudanpuute rauta

Julkaisuun liitetty yritys

https://www.sabora.fi/

Sabora on suomalainen vuonna 1997 perustettu perheyritys, joka on sitoutunut uudistamaan ja vahvistamaan hyvää oloa ja elämänlaatua Suomessa. Kehitämme ja markkinoimme laadukkaita ja edistyksellisiä tuotteita terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja edistämiseen. Tuotteemme ovat resepti- ja käsikauppalääkkeitä, ravintolisiä sekä terveydenhuollon laitteita ja -tarvikkeita.

Sabora on omalla toimialallaan keskikokoinen markkinointiyritys, joka ylpeänä täyttää omaa missiotaan elämänlaadun parantamisessa ja hyvän voinnin kokemisessa. Perheyrityksenä uskomme ihmisiin ja uniikkeihin tuotteisiin, joista on kuluttajalle selkeää hyötyä.

Lue lisää: Sabora Pharma Oy