MAINOS

Liukuovet tarjoavat ratkaisuja säilytykseen ja sisustamiseen

Sisustus

Suosiotaan jatkuvasti kasvattavat liukuovet ja itselle räätälöidyt säilytysjärjestelmät tarjoavat ratkaisun kodin säilytyspulmiin. Tyylikkäillä liukuovilla saa myös uutta ilmettä sisustukseen.

Jaa sosiaalisessa mediassa
Kaupallinen yhteistyö: Stirpe Oy

Liukuovet ovat yhä suositumpia niin kodeissa kuin työpaikoillakin. Ne tehostavat tilankäyttöä, koska liukuovet eivät tarvitse avautuakseen tilaa. Liukuovet tarjoavat monimuotoisia mahdollisuuksia säilytyksen lisäksi sisustamiseen, ja liukuovet sopivat mainiosti myös tilanjakajiksi. Ovivaihtoehtoja on runsaasti aina peiliovista kuvallisiin oviin.

Stirpen liukuovi- ja säilytysjärjestelmät tarjoavat ratkaisun kaikkiin säilytyspulmiin, koska jokainen komero on ainutlaatuinen, asiakkaan mittojen mukaan tehty. Stirpellä on jälleenmyyjiä kautta maan, ja tuotteet toimitetaan haluttuna ajankohtana vaikka kotiovellesi. Asennuksen voit tehdä itse tai tilata ammattiasentajan kotiisi jälleenmyyjän kautta.

Stirpe-liukuovien rakenteille ja mekanismeille annetaan 10 vuoden takuu. Stirpe käyttää vain kierrätettäviä materiaaleja.test_SCENE_paron_03  _DSC7690

Mieti käyttötarve ja suunnittele huolellisesti

Kun olet suunnittelemassa kotiisi uutta säilytysjärjestelmää, ensimmäisenä kannattaa miettiä, mitä kaikkea liukuovien takana halutaan säilyttää. Eteisessä säilytetään yleensä ulkoiluvaatteita, harrastusvälineitä ja kenkiä, kun taas makuuhuoneen kaapistot täyttyvät usein sisävaatteista. Käyttötarkoitus sanelee sen, millaiset sisukset kaapistoon kannattaa hankkia.

Unelmien vaatekaapin – tai jopa vaatehuoneen – saat helposti yhdistelemällä erilaisia laatikoita, koreja, hyllyjä sekä tankoja. Kaapiston runko ja sisusta voi olla valkoinen tai värillinen, ratkaisut ovat rajattomat.

harmony-ek

Stirpen moduulijärjestelmällä voit koota mieleisesi säilytysjärjestelmän yhdistelmällä eri kokoonpanoja 20:sta valmiista moduulivaihtoehdosta. Vakioryhmät ovat 2–5-ovisia kokonaisuuksia, jotka ovat vapaasti säädettävissä sekä korkeus- että leveyssuunnassa.

Laaja valikoima ovimalleja

Stirpen ovimallistossa löytyy jokaiseen sisustustyyliin sopiva ratkaisu klassisista liukuovista hieman modernimpiin versioihin. Useimpiin oviin voi valita mieleisensä kehys- ja pintamateriaalivaihtoehdon laajasta valikoimasta. 

Osa ovista toimii myös tilanjakajana. Esimerkiksi Master-ovessa on sisäänrakennettu ja lähes äänetön alapyörästö, joka mahdollistaa sen käytön niin tavallisena liukuoven lisäksi myös tilanjakajana.

Ovien kehyksien leveydellä voidaan vaikuttaa tilan ilmeeseen paljon. Leveäkehyksinen Paroni antaa ryhtiä ja tunnelmaa moneen tilaan. Slimissä puolestaan on edestä katsottuna niin pieni kehys, että ovi on lähes kehyksetön. Hento julkisivu on kuitenkin hämäävä, sillä oven takaa löytyy tukeva alumiinikehysrakenne. Rhapsodyyn puolestaan on saatavana monta kehysvaihtoehtoa. Rhapsody-oven saa melamiini- tai viilupintaisena.

Uutuutena Stirpen valikoimassa ovat taiteovet, jotka valmistetaan kahdesta, saranoilla yhteenliitetystä puoliskosta, minkä vuoksi ne taittuvat avautuessa kahtia. Taiteovien ansiosta kaappi on koko leveydeltään käytettävissä. Taiteovet valmistetaan melamiinista, lasista tai viilusta, ja ne ovat joko kehyksettömiä tai melamiini- tai alumiinikehyksellä varustettuja.

_DSC2613_2_f _DSC7865_v

Liukuoviin voi valita mitä erilaisempia pintavaihtoehtoja. Stirpen valikoimassa peilejä on kolme eri värivaihtoehtoa ja maalattuja laseja kahdeksan. Kaikki maalatut lasivärit voidaan toimittaa joko kiiltävä- tai mattapintaisina. Laajasta melamiinivärivalikoimasta löytyy peräti 17 eri värivaihtoehtoa. Oventäytteenä voidaan lisäksi käyttää maalattua MDF-levyä. Luonnonmateriaaleista löytyy kolme vaihtoehtoa. Luonnonmateriaalit ovat erikoismateriaaleja, kuten ruohoja tai kankaita, jotka liimataan MDF-levyn päälle.

dress-vit-1

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

liukuovet liukuovi liukuovikaapisto liukuovikaappi peililiukuovi peililiukuovikaappi säilytysjärjestelmä säilytysjärjestelmät

Julkaisuun liitetty yritys

http://www.stirpe.fi

Stirpe on vuonna 1986 perustettu perheyritys, jonka tehdas sijaitsee Lapväärtissä, Vaasan ja Porin välissä, 8-tien varrella. Stirpe on siis jo yli 30 vuoden ajan toimittanut korkealaatuisia tuotteita suomalaisiin koteihin.

Perusideana on valmistaa korkealaatuisia liukuovia ja tarjota toimivia ratkaisuja kodin säilytystarpeisiin. Meille laatu on keskeinen menestystekijä, ja Stirpe voikin tarjota Teille markkinoiden korkealaatuisimpia liukuovia ja säilytysjärjestelmiä. Stirpen liukuovi- ja säilytysjärjestelmät antavat ratkaisun kaikkiin säilytyspulmiin, sillä jokainen komero on ainutlaatuinen, asiakkaan mittojen mukaan tehty. Meidän laajasta tuotevalikoimastamme löydät viisi eri alumiiniprofiilikehää sekä melamiini- ja viiluovet. Myymme tuotteitamme jälleenmyyjien kautta, ja jälleenmyyjämme maan eri puolilla auttavat mielellään Teitä löytämään sopivimman ratkaisun.

 

Lue lisää: Stirpe Oy